Skip to main content

Meditatie ruimtes die u zullen inspireren om uw eigen

Een huis moet altijd een plaats van rust, rustgevend gevoel, een oase in het midden van een hectische wereld. Je omring jezelf met voorwerpen die je liefde, kleuren die je het gevoel gelukzalige en familie foto’s die terug te brengen mooie herinneringen.

Maar wat als u gereserveerd een speciale hoek of zelfs een kamer van uw huis dat volledig was gewijd aan het uitbannen van stress emoties ingesteld? Meditatie is een geweldige manier om dat te doen, door ons te concentreren, ademhaling en het wissen van je geest. Je meditatie praktijk kan worden verbeterd door geruststellende omgeving en doordachte ontwerp details, die je kunt bereiken in uw eigen huis, zonder te moeten gaan naar een studio.

Hier zijn 10 meditatie ruimtes die zal je zeggen  namaste  in een mum van tijd.

Embrace Minimal Décor

Als het gaat om een ​​meditatie ruimte, vaak minder is meer, bewezen door middel van dit hoekje vermeld op de website van het interieur stylist Jason Grant’s. Voor uw eigen ruimte, op te nemen eenvoudige kussens, een klein krukje en getextureerde gebied tapijt, en je bent klaar om te mediteren in een no-nonsense, maar toch chic, ruimte bent.

Spotlight uw persoonlijkheid

Voor een meditatie ruimte om zich goed te voelen, moet het gevoel dat je, toch? U kunt echt comfortabel als je hebt geweven in stukken die van betekenis zijn voor u, als een vreugdevolle Boeddhabeeld, een warm worp deken en een kleurrijk tapijt, dat is wat ruimte en lifestyle design coach Kelly Anderson deed hier. Ze heeft ook inventief omgevormd van een plek aan de bovenkant van de trap in een meditatieve plek en ze deelt haar tips in een blogpost.

Kies Zachte Kleuren

Terwijl de heldere, krachtige kleuren leuk kan zijn, er is iets fluisterende, pastel tinten die is oh-zo-kalmerende. Ook al is uw ogen waarschijnlijk zal worden gesloten, terwijl je mediteert, is het belangrijk om zich getroost in de ruimte zodra je gaat zitten. Sofia van @sofiaparapluie geen twijfel voelt zich op zijn gemak als ze mediteert in deze prachtige hoek van haar huis. Houd je ogen uit voor pastel meditatiekussens en andere accessoires bij het ontwerpen van je eigen ruimte.

Neem je meditatie Space Outdoors

Het is volkomen logisch om een ​​meditatie te nemen buiten, waar u kunt genieten van de geluiden van de vogels fluiten en de wind waait door de bomen. Je kunt het echter ontwerp dat u wilt (net zorg ervoor dat waterdicht, outdoor-vriendelijke stukken en materialen bevatten), of je kunt gaan all-out voor een middag van mediteren met een ruimte die is uitgerust met dromerige textiel, kaarsen en vintage stukken, zoals deze gecreëerd door Sian Sian houdt.

Make It Licht en Bright

Wanneer je mediteert, kan het een goed gevoel om wat zonlicht op je huid en een briesje binnen te komen door een raam te hebben. Bij het bewerken van je meditatie hoek, proberen te plaatsen naast een raam, dat is wat Alexandra van To Vogue or Bust deed in haar eigen huis. Ze gestyled deze hoek met behulp van een faux fur tapijt, geweven poef, een kleine ladder en meditatie must-haves, zoals etherische olie en een diffuser.

Mimic een professionele studio

Als u een favoriete studio waar je wilt om te mediteren, kun je lenen ontwerp aspecten van deze studio en breng ze in uw ruimte. Deze professionele studio, gevangen genomen door Giulia van @mycitynotes, vitrines roze Himalaya zout lampen, een groot aantal meditatiekussens en natuurlijke houten vloeren, dingen die gemakkelijk kunnen worden geëmuleerd thuis.

Een nieuwe kijk op een Kamer

U hebt waarschijnlijk dat een kamer van je huis dat je niet weet hoe om te versieren of gewoon niet genoeg wordt gebruikt als een hol of kantoor. Beschouw te transformeren in een full-scale meditatie ruimte, zoals degene die Jessica Robinson van @jessicalouisephotos__ gecreëerd. Het is zoet en rustgevende in lichte kleuren, kussens die klaar om te worden uitgetrokken op elk moment en betekenisvolle objecten op drijvende planken

Go All-Out Bohemian

Bohemian decor leent zich natuurlijk aan meditatie ruimtes. U kunt met uw beste bohemien stukken trek uw eigen vrijgevochten meditatie hoek te bouwen, waaronder een opvallende stoel, tribale textiel en gedessineerde kussens. Laat u inspireren door deze bohemien wonderland gestyled door The Wicked Boheme.

Gezellige It Up

U moet op uw meest comfortabel in je meditatie ruimte-immers soms kleermakerszit niet precies voelt zo ontspannen als je zou denken. Geniet met een zachte plek om te landen door het plaatsen van zachte kussens, kussens en dekens in uw ruimte. Uw bank kan zelfs verdubbelen als je meditatie hoofdkwartier, hier te zien door middel van deze hartverwarmende hoek die behoren tot Alanna Rose.

Maak een relaxte Feel

Een meditatie ruimte kan zo simpel zijn als het instellen van een kussen (of meer voor uw vrienden) in een favoriete kamer van uw huis, waar u altijd rustig voelen. Het hele punt van meditatie is om stress uit je leven te verwijderen, dus wees extra belasting niet maken door te proberen om je meditatie ruimte te perfectioneren. Deze kussens, gemaakt door X Via Verano, zitten terloops in een rustieke kamer.

You may also like