Skip to main content

Creatieve manieren te gebruiken Strip Lighting

TL-verlichting is uitgegroeid tot een echt leuke en creatieve element in veel ruimtes. Terwijl strip verlichting wordt meestal gebruikt onder kasten aan het licht aanrecht ruimtes en om andere conventionele toepassingen, zijn mensen steeds meer creatief met het. Het is ook makkelijker dan ooit om TL-verlichting steken zowat overal, dankzij de flexibele LED strips die komen op rollen.

Op de top van dat, veel van deze makkelijk stok strip verlichting opties zijn er in verschillende kleuren. Of u wilt de verlichting te plaatsen ergens onconventionele zoals op het plafond of u wilt een gekleurd licht ontwerp, TL-verlichting is een geweldige oplossing. Lees verder om erachter te komen hoe om te werken met TL-verlichting in een aantal stijlvolle manieren.

Als een plafond accent

Een plek waar je zou niet denken aan dit type verlichting zetten is direct op het plafond. Maar de foto hierboven laat zien hoe je strip verlichting kunt gebruiken om tiered plafond ontwerpen accentueren. Het helpt de geometrie van de ruimte pop.

Dit is ook een goed idee voor ruimtes die kunnen gebruik maken van een ontspannende lowlight optie, net als thuis theater spaties of slaapkamers. Alleen al het plafond strip verlichting op zou zorgen voor een subtiele glans. U kunt ook proberen verschillende kleuren verlichting om te spelen met de stemming.

U kunt ook zien in de foto hierboven hoe goed strippen verlichting past om meer ingewikkelde verlichting. Het werkt eigenlijk als een accent aan de kroonluchter.

onder de trap

Putting strip verlichting onder de trap is net zo stijlvol als functioneel. U kunt zien in de foto hierboven hoe wat extra verlichting zorgt voor een aangename gloed van binnen de stappen. En dit idee werkt zowel onder doorzichtige en stevige stappen.

Als u een meer creatieve, artistieke ruimte wilt, kunt u overwegen het doen van dezelfde stijl met gekleurde tl-verlichting. Je zou zelfs kunnen maken van de tl-verlichting overeenkomen met een accentkleur in de ruimte. Of om echt te maken het een feest, kon je strip verlichting die van kleur veranderen gebruiken.

Dit idee werkt binnen of buiten. U kunt ook overwegen om creatief met outdoor strip verlichting ideeën. Je zou het onder leuningen of langs buiten looppaden te zetten. Voel je vrij om plezier te hebben met het voor een echt aangepaste ruimte.

Binnen wandrek

Een andere toepassing die net zo functioneel als stijlvol is om het te plaatsen binnen wandrek. Het werkt goed met de set-in schappen, zoals u hierboven kunt zien op de foto. Het probleem met de set-in schappen is dat het moeilijk kan zijn om licht te krijgen in die ruimten. Deze backlit optie helpt de artikelen in de schappen standout des te meer.

Het is een geweldige optie voor als je veel reizen of te verzamelen, dus je hebt een heleboel unieke en interessante items om te tonen. Je zou zelfs proberen gekleurde tl-verlichting in het display van rekken als je een meer onconventionele ruimte willen.

Strip verlichting onder kasten

Je ziet meestal TL-verlichting onder bovenkastjes, maar probeer ze te plaatsen onder de kabinetten van de vloer voor een unieke kijk op deze trend. U kunt zien in de foto hierboven hoe sommige zacht licht voegt een leuk accent aan de ruimte.

Dit idee kan goed werken in felgekleurde neutrale ruimten. De zachte gele verlichting voegt een vleugje kleur aan de ruimte, en er zijn geen andere grootschalige gekleurde items om te concurreren met de verlichting. Als u de plafondverlichting uit te schakelen, zou een stijl, zoals dit ook te maken om te ontspannen sfeerverlichting, vooral in een badkamer ruimte.

You may also like