Skip to main content

Basement Díszítő ötletek létrehozása a multifunkciós Élettér

Basement Díszítő ötletek létrehozása a multifunkciós Élettér

Függetlenül attól, hogy a pincében egy kis szoba, vagy vesz fel egy egész emelet az otthoni, rengeteg lehetőség, amikor az a tér hatékonyan. Hatékonyság maximalizálása is jelenti a legtöbbet hozza ki a szobából, ami azt jelenti létre funkcionális tárolására ritkán használt tárgyak felvételével vagy hasznosítható családi szoba. Ezek pince dekorációs ötletek hez módon bővülő hogy Ön és családja él, és használja a teret.

Először gondolni, amire szüksége van a szobában. Szeretné tudni, hogy fel out-of-város látogatók egy kényelmes szoba, kick vissza a barátokkal, vagy hozzon létre a végső gyerekek játszanak a szobában? Bármi legyen is a kívánságait és igényeit, sok dekorációs ötletek, hogy segítsen, hogy ez megtörténhet.

A pince, azonban gyakran egy nagyobb kihívást jelentő hely, hogy alakítsa át, mert ez gyakran egy befejezetlen szobában. Függetlenül attól, hogy sötét és baljóslatú a tér lehet, megvan egy maroknyi alagsori dekorációs ötletek, amely segít létrehozni egy szobát, hogy akkor várom, hogy a kiadási időt.

Döntsd el, mit elrendezés a legalkalmasabb

Miután rájöttek a költségvetés, és hogyan használja a teret, meg egy alaprajz, ami segít végrehajtani. Ha azt szeretnénk, hogy hozzon létre egy vendégszoba, akkor valószínűleg azt is szeretné, hogy adjunk egy fürdőszoba és meg kell tervezni kell. Ha a tér nagy, akkor osszuk több szoba szolgáló különböző igényeket, bármi legyen is az. Ha ez kicsi, akkor is használja több funkciót a megfelelő tervezés.

Felhasználási Semleges

Erős és merész színek vonzzák a tekintetet hozzáadásával dráma, de azt is, hogy a tér megjelenését kisebb. Használatukkal a pincében is, hogy a mennyezet úgy tűnik, alsó és a falak úgy érzik közelednek. Ahelyett támaszkodnak világos semleges színekkel, mint a szürke, szürkésbarna és a fehér teszik a teret úgy érzi, sokkal kiterjedtebb. Használja hasonló színek nagyobb bútordarabok, mint polcok, kanapék és asztalok. Színt és karaktert a tartozékok és burkolatok, mint például a díszpárna, függöny, szőnyeg és vázák.

Válasszon Nyílt Concept

Ha a pincében van a kisebb oldalon, tartsa a területet nyitva elkerülésével hozzáadásával falak. Adjuk különböző terek vagy zónák segítségével szín és dekor, így a pince több célt is szolgálhatnak is. Például, az egyik fele a pincében válhat egy felnőtt relaxációs ha lehorgonyozva egy kényelmes szekcionált, egy nagy területen szőnyeg és világítás szürkületkapcsolóktól. A másik fele lehet egy kézműves területen egy nagy és stabil asztal, tároló polcok és fényesebb feladat világítás.

Látni a fényt

Basement ablak gyakran kisebbek, mint bárhol máshol a házban, mert a tér részben vagy teljes egészében a föld alatt. Világítás nem csak a szobát jobban érzi magát, de az erős fény pótolni a hiányzó ablakokat. Süllyesztett világítás helytakarékos bár lehet, hogy nem a mennyezet tér (vagy költségvetési) elhelyezésére is. Ehelyett használja falikarok, asztali lámpák, és állólámpák. Visszaveri a fényt, tegye tükrök stratégiailag a szobában.

Készítsen Storage Solutions

Bár a pincében is van egy magasabb cél, akkor gyakran végződik szolgáló általános tároló terület. Bele polcok és szekrények és győződjön meg arról, tároló megy a padlótól a mennyezetig, hogy biztosan, hogy a legtöbbet hozza ki a teret. Vásárlás bútorok, hogy nem kettős feladata, mint a törökök egy rejtett rekeszben vagy kisasztalok fiókos. Fordítson egyik végén a pincében az általános tárolási elrejtésével, e területen a padlótól a mennyezetig érő falburkolat ugyanolyan színű, mint a környező falak.

You may also like