Skip to main content

Mosókonyha tervezési ötletek rendszerezése kis helyre

Mosókonyha tervezési ötletek rendszerezése kis helyre

Mosoda szobák forró foltok háztartási javulást ezekben a napokban. Akár a mosókonyha a pince, garázs, konyha, vagy a szekrényben – vagy elég szerencsés, hogy egy dedikált mosókonyha – ezek 10 mosókonyha ötletek segítenek létrehozni egy helyet, ami a szervezett, naprakész és olyan gyönyörű, hogy akkor várom, hogy csinál mosoda.

Hol van a legjobb hely, hogy adjunk egy mosókonyha? Tekintsük a kényelem az első. Állítsa be a mosási közel, ahol a szennyes gyűjt, vagy annak közelében a hálószoba, ahol tiszta ruha megy. Egyéb kedvenc mosókonyha helyszínek között, közel a hátsó ajtón, a sárban szoba, konyha, fürdőszoba, gardrób, vagy öltöző.

Ne feledje, hogy a véletlen árvíz megtörténhet a mosoda területén. Vízálló alatti mosodai gép elengedhetetlen, különösen, ha a mosókonyha található, a második emeleten. Jó módon vízálló a padló közé tartozik hozzá műanyag fólia alatt, az aljzat kiépítése egy sekély serpenyőben a mosodai gépek ülni, vagy a cserép vagy vízálló vinyl mellett a mosó- és szárítógép.

A másik dolog, hogy fontolja meg, amikor kiválasztják a mosókonyha helyen van a zaj a gép rezgését. Mosodai gépek, hogy található a második emeleten kell szerelni vibrációs pad, hogy visszafogja a zajt, amely akkor jelentkezik, amikor a gép mozgásban van.

Bár néhány a inspiráló képek a galériában nagy szoba, ezeket az elképzeléseket jól működik a kisebb helyiségekben, mosodai munkaterületek egy szekrényben. Egy kis kreativitás és tervezés, hasznos, hatékony mosókonyha is lehetséges.

Itt egy mosoda listáját 10 könnyen mosókonyha ötletek szervezni, hozzáadott értéket és frissíti a helyet.

1. Élénk Mosókonyha festék színe

Végezzük el a mosókonyha munkaterület világos és vidám, friss festékréteg. Paint egy egyszerű DIY módon, hogy frissítse a mosókonyha a költségvetést. Válasszon egy színt témát, ami világos és felemel a hangulat. Népszerű festék színek, hogy felélénkül a mosodai területen is élénk citrus árnyalatok, mint a zöld, sárga vagy narancssárga. A ropogós, fényes fehér másik tiszta lehetőség, ami a szobában, és a hangulat úgy érzi, friss. Ne hagyja abba a falak is úgy fest a mosókonyha szekrények!

2. Extra mosoda Counter tér

Counter tér kulcsot a mosóban, hogy a válogatás és összecsukható mosoda könnyű munka. Hozzon létre egy egyéni mosókonyha kialakítása hozzáadásával egy számláló át a side-by-side mosó- és szárítógép.

Ha az alapterület, add egy sziget a mosókonyha, hogy növelje számláló helyet.

3. beépített szekrények

Ahhoz, hogy hozzon létre egy high-end, egyedi mosókonyha, telepíteni konyhabútor körül a mosó- és szárítógép. Maradjon költségvetés vásárlás olcsón szekrények és frissítse azokat kontrasztos, élénk színek fal vagy tapéta. Távolítsuk építő minőségű hardver és cserélje ki az egyéni fiók húz. Egy sokoldalú és modern fiókos húzás uplevel a stílus és a munka, mint egy törülközőt, vagy fogas rack.

Ha a költségvetés szűkös, keressen fel egy étteremben ellátást bolt használt listájában. Rozsdamentes munkaasztalok és polcos egy szilárd modern mosókonyha ötlet, és könnyen telepíthető alternatívát beépített szekrények.

4. Creative mosó- és szárítógép Szerelés

Ha nincs elég hely, hogy tartsa a mosó- és szárítógép egymás mellett, verem őket függőlegesen. Ez egy nagyszerű módja annak, hogy működjön együtt a kisebb terekben, miközben még mindig a funkcionális mosoda területén.

Tovább kreatív módon szereljük a mosó- és szárítógép, hogy emelje le a földre. A figyelem a mosó- és szárítógép megkönnyíti a hátsó kiküszöbölésével kihajol ki- és berakodása a mosó- és szárítógépet. Hozzon létre egy tároló terület alatti tér mosógép és szárító. Ez is teret enged, hogy hozzon létre egy tároló terület alatti tér mosógép és szárító. Néhány mosó- és szárítógép gyártó kínál a felvetett tároló egységet a megfelelő készülék célba.

5. Extra Szennyestartó Ötletek

Fali kabinok, lebegő polcok, kosarak és a ruhák bár minden jó tárolási lehetőségek egy mosókonyha.

Ügyeljen arra, hogy adjunk egy szennyes ruhát válogató rendszer időt takarít meg, ha csinál mosoda. Egy jó ökölszabály, hogy legalább három szennyes urnák fehér vagy világos ruhát, és sötét ruhát. Ne felejtsük el – kérdezi háztartásban mindenki rendezni a saját szennyes a megfelelő bin időt takarít meg.

6. Frissítés Lighting

Mosodák gyakran található sötét vagy ablaktalan térben, így a jó megvilágítás is fontos. Add szekrény alatti világítás, vagy egy nagy, általános lámpatest ragyogást és bővíteni a teret. A jó világítás is segít megtalálni foltok és a foltokat a ruhadarabokat, így előkezelése mosás előtt. Még jobb, ha hozzá kombinációja világítás, amely magában foglalja a konzerv mennyezeti lámpák, függők és alá szekrény világítás, mint a fenti képen.

Gyönyörű lámpatestek nemcsak praktikus, hanem fokozza a tervezés egy mosókonyha.

7. kiegészítők, amelyek elrejtik a mosoda

A falra vagy szekrénybe szerelhető legördülő vasalódeszka egy nagyszerű módja annak, hogy elrejtse sűrűjébe. A legtöbb tervek nem csak elrejteni a vasalódeszka el, de van elég hely tárolására vasból és mosodai kellékek.

A falra szerelt szárító állvány egy másik okos lehetőség levegőn száradó kényes, mint a fehérnemű vagy a pulóverek.

8. Érdekes mintás falak

Emellett a festék, így a mosókonyha modern megjelenés hozzáadásával vizuális érdeke, hogy a falakat minta és textúra. Két nagyszerű módon lehet elérni ezt tartalmazza:

  • Tapéta. Válasszon egy merész, modern mintázat vízálló, vinil papír, amely könnyen törölje le
  • Backsplash. Add a high-end cseppvető kialakítás a mosókonyha. Míg néhány legszebb cseppvető csempe lehetőség költséges lehet, egy kisebb mosókonyha nem igényel sok cserép egyáltalán

9. Többcélú Mosókonyha funkcionalitás

Ha korlátozott szoba, hogy a kis mosoda terület egy többcélú teret. Többfunkciós mosókonyha ötletek:

  • Craft szoba
  • Előszoba
  • Sport berendezés tároló helyiség
  • Háztartási tisztítószerek tároló helyiség

10. A konvertált Closet mosoda Tér

Az egyik legügyesebb mosókonyha ötletek átalakítani a csarnok, iroda vagy vendégszoba szekrényben egy mosókonyha.

Ügyeljen arra, hogy tegye fel bő polcok és néz ki a kapu hézagok, így becsukta az ajtót, amikor a mosókonyhában nincs használatban.

Sok mosókonyha ötletek könnyű barkács teheti a hétvégén. Vegyünk egy friss pillantást a mosodai és látom, hogy lehet frissíteni a tiéd szervezni, hogy jobb és a hozzáadott értéket a haza. Mik a kedvenc ötleteket kipróbálni?

You may also like