Skip to main content

Transform Your Pince ezekkel Kreatív ötletek

Pincék vannak reneszánszát éli most. „Hagyományosan, pincék tele voltak metszeti, egy nagy képernyős televízió, egy biliárdasztal és egy mini hűtőszekrény kis frissítőt” szerint Patrick Garrett, ingatlan iroda a H & H Realty Trussville, AL.

Ugyanakkor azt mondja, a pincében most áttéréskor férfiszentély családi szoba. „Sok mai háztulajdonosok most megy a»wow«faktor” Garrett magyarázza. Tól mozik irodák és még konyha, lakástulajdonosok használja az alagsorban így több mint tárolására.

Íme néhány ötletes módon lehet átalakítani a pincében.

Házimozi

Hozhat Hollywood haza egy pincében házimozi. „A tömeg az otthoni családi játék szoba teljes értékű házimozi, akkor várható, hogy a túlméretezett recliner színházi ülőhely, nagy felbontású LCD-projektorok termelő színházi minőségű képeket szerelt mennyezet és képek a teljes szélessége és magassága a falak .”Garrett mondja. Lehet még hozzá egy popcorn gép befejezni a moziban témát.

Többcélú játékterem

„Lakástulajdonosok is létre többcélú szórakoztató területeken, és egy hatalmas tömb világítási lehetőség ragyogást, vagy enyhíteni a hangulat,” Garrett mondja. „Véleményem szerint, pincék mindig nagyon keresettek ki otthon benne, akkor is, ha csak a luxust, vendégek fogadása és a barátok.” Ez a pince játékterem kínál több területen a vendégek számára, hogy lógni és pihenni.

Otthoni munkavégzés

Nem kell sok, hogy hozzon létre egy otthoni iroda a pincében. Egy asztal és egy szék vagy kettő annyit kell létrehozni egy szép, csendes helyen dolgozni anélkül, hogy zavaró.

Basement bar

A pincében bár még egy szinttel szórakoztató. Az összetett pince átalakítja, ez különösen fontos, hogy előre tervezni. „Ha azt tervezi, egy pincében átalakít, létrehozza a költségvetés előre” tanácsolja JB Sassano elnöke, Mr. Ezermester. Akár ezzel a munkát magad, vagy felvételi szakmai, ő azt mondja, fontos, hogy győződjön meg arról, hogy minden munka megfelel helyi előírásoknak.

Basement suite

Ha át a pincében egy külön hálószoba és fürdő, hogy ez a hívogató, fel kell hívni – a vendégek nem akarja elhagyni. „Ha még egy fürdőszoba, akkor kell felvenni egy engedéllyel rendelkező vízvezeték-szerelő”, mondja Sassano. „Ha egyszerűen fokozza a meglévő fürdőszoba, némi festéket, egy modernebb hiúság, új berendezési tárgyak, törülközők, és kiegészítők is, hogy nagy hatással,” mondja.

Basement konyha

Garrett azt mondja egy másik trend ő látta között lakástulajdonosok a konyha a pincében. Ha a pince hideg levegő lehet szivárgott a szerint Sassano. „Hold nedves kézzel előtt egy villanykapcsoló lemez vagy a kimenet; ha úgy érzi, a levegő, akkor a szivárgás,”mondja. „Telepítése hab tömítés mögött a villanykapcsolók és lefolyók képes megállítani ezeket az energia szivárog.” Más módon, hogy növeljék a energiahatékonyságot az alagsorban közé segítségével alacsony VOC tömítés és hab szalagok körül ablakok és ajtókeretek, hogy a levegő szivárog, tanácsolja Sassano. „Továbbá, add ajtó végigsöpör és ajtó cipő tömítések körül a küszöb és kültéri ajtók,” mondja.

Fejlesztés és mosókonyha

Ez mosókonyha egy központi helyen mindent mosodai kapcsolatos. A nagy piszkos szennyestartó segít megtartani a szoba tiszta. Polcok megtartani a teljes mosási ellátás, és a vasalódeszka van a padlóról, és az útból. A tágas táblázat bőven szeres mosás, és a szekrények nyújtanak extra tároló.

Kid-barát pincében

A legjobb módja, hogy a ház szép és tiszta az, hogy a gyerekek saját helyet. Ez a szoba világos és tágas, rengeteg természeti elemek. „Fontos, hogy meghatározhassa a pincében átalakít, mivel teherhordó falak fontos szerepet játszanak az otthoni szerkezete” Sassano mondja. Ez lehet egy tényező, hogy a legjobban használni a teret, ha azt tervezi, hogy átalakítja a pincében.

Home Gym

Soha nem lesz mentség nem gyakorolja, ha a tornaterem lent a pincében (különösen, ha a felszerelt pezsgőfürdő!). Tartós padló fontos, ha üzembe tornaterem az alagsorban.

You may also like