Skip to main content

Basement Udsmykning ideer til at skabe et multifunktionelt Living Space

Basement Udsmykning ideer til at skabe et multifunktionelt Living Space

Uanset om din kælder er et lille rum eller fylder en hel etage i dit hjem, er der masser af muligheder, når det kommer til at bruge pladsen effektivt. Maksimering effektivitet også betyder at få mest muligt ud af rummet, hvilket kan betyde at skabe funktionel opbevaring til sjældent anvendte dekorationer eller tilføje en brugbar familie værelse. Disse kælder udsmykning ideer tilbyde måder for at udvide, hvordan du og din familie leve og bruge rummet.

Først tænke over, hvad du har brug for fra rummet. Vil du stille op uden for byen besøgende i en komfortabel gæsteværelse, sparke tilbage med venner, eller skabe de ultimative børnene lege værelse? Uanset hvad dine ønsker og behov, der er mange udsmykning idéer til at hjælpe dig gøre det ske.

Kælderen kan imidlertid ofte være en mere udfordrende plads til at omforme, fordi det er ofte en ufærdig værelse. Uanset hvor mørkt og ildevarslende dit rum kan være, har vi fået en håndfuld kælder udsmykning ideer, som vil hjælpe dig med at oprette et rum, som du vil se frem til at tilbringe tid i.

Beslut Hvad layout virker bedst

Når du har fundet ud af dit budget og hvordan du agter at bruge den plads, fastlægge en grundplan, der vil hjælpe dig med at udføre det. Hvis du ønsker at oprette et gæsteværelse, så har du sandsynligvis også ønsker at tilføje et badeværelse og bliver nødt til at planlægge i overensstemmelse hermed. Hvis dit rum er stort, kan du opdele det i flere rum, der tjener forskellige behov, uanset hvad de måtte være. Hvis det er lille, kan du stadig bruge det til flere funktioner med ordentlig planlægning.

Brug Neutrale

Stærke og dristige farver fange øjet ved at tilføje drama, men de gør også et rum udseende og mindre. Brug dem i din kælder kan gøre lofterne synes lavere og væggene føle, at de lukker i. I stedet stole på lyse neutrale farver som grå, taupe og hvid, der gør rummet føle sig mere ekspansiv. Brug lignende farver til større møbler såsom hylder, sofaer og borde. Tilføj farve og karakter i dit tilbehør og belægninger, såsom pyntepuder, gardiner, tæpper og vaser.

Vælg Open Concept

Hvis din kælder er på mindre side, holde området åbent ved at undgå at tilføje vægge. Definer forskellige rum eller zoner ved hjælp af farver og indretning, så din kælder kan tjene flere formål godt. For eksempel kan den ene halvdel af din kælder blive voksen afslapning område, hvis forankret ved en komfortabel sektionsopdelt, et stort område tæppe, og belysning med lysdæmpere. Den anden halvdel kan være et håndværk område med et stort og robust bord, hylder og lysere opgave belysning.

Se lyset

Basement vinduer er ofte mindre end andre steder i huset, fordi rummet er helt eller delvis under jorden. Belysning vil ikke kun gøre rummet føler større, men det skarpe lys vil gøre op for manglen på windows. Forsænket belysning sparer plads selvom du måske ikke har loftet plads (eller budget) til at rumme det. Brug i stedet væg Sconces, bordlamper og gulvlamper. For at reflektere lys, hænge spejle strategisk i rummet.

Opret Storage Solutions

Selvom din kælder også kan have et højere formål, det ofte ender med at tjene som en generel lagerområde. Indarbejd hylder og skabe, og sørg for lagerenheder gå fra gulv til loft for at sikre, at du får mest muligt ud af dit rum. Køb møbler, der gør double-duty, såsom osmannerne med en skjult rum eller sideborde med skuffer. Afsætte den ene ende af din kælder til generel opbevaring ved at skjule, at området med et gulv-til-loft vægbeklædning i samme farve som de omgivende vægge.

You may also like