Skip to main content

Vaskerum Design Idéer Organiser små rum

Vaskerum Design Idéer Organiser små rum

Tøjvask værelser er hot spots til husholdningsbrug forbedringer i disse dage. Uanset om dit vaskerum i kælderen, garagen, køkkenet eller skab – eller du er heldig nok til at have en dedikeret vaskerum – disse 10 vaskerum ideer vil bidrage til at skabe et rum, der er organiseret, ajour og er så smuk, at du vil se frem til at gøre vasketøj.

Hvor er det bedste sted at tilføje et vaskerum? Overvej bekvemmelighed først. Opsæt dit vasketøj tæt på hvor beskidt vasketøj indsamler, eller i nærheden af ​​soveværelserne, hvor rent vasketøj går. Andre foretrukne vaskerum placeringer omfatter nær bagdøren, i mudder værelse, køkken, badeværelse, et skab, eller dressing område.

Husk, at utilsigtet oversvømmelser kunne ske i dit vaskeri område. Vandtæt gulv under vaskemaskinen er afgørende, især hvis dit vaskerum er placeret på anden sal. Gode ​​måder at vandtæt dit gulv omfatte tilføjelse plastfolie over undergulvet, bygge en flad skål for vaskemaskiner til at sidde på, eller ved hjælp af fliser eller vandtæt vinyl under din vaskemaskine og tørretumbler.

En anden ting at overveje, når du vælger et vaskerum placering er støj fra maskinens vibrationer. Tøjvask maskiner, der er placeret på anden sal bør forsynes med vibrationer puder der dæmper den støj, der opstår, når maskinen er i bevægelse.

Selvom et par af vores inspirerende billeder i galleriet er store værelser, disse ideer fungerer godt for mindre vaskerier eller tøjvask arbejdsområder i et skab. Med lidt kreativitet og planlægning, en nyttig, effektiv vaskerum er mulig.

Her er et vaskeri liste over 10 nemme vaskerum ideer, der organiserer, tilfører værdi og opgradere dit rum.

1. Levende vaskerum Paint Color

Gør vaskerum arbejdsområde lyse og munter med et frisk lag maling. Paint er en nem DIY måde at opgradere dit vaskerum på et budget. Vælg en farve tema, der er lyse og opløfter dit humør. Populære maling farver til at sætte fut dit vaskeri område omfatter levende citrus toner som lime grøn, gul eller orange. En sprød, lyse hvide er en anden ren mulighed, der gør rummet og dit humør føler sig frisk. Du må ikke stoppe med væggene, også overveje at male dine vaskerum kabinetter!

2. Ekstra Vaskeri bordplads

Bordplads er nøglen i vaskeriet at gøre sortering og folde vasketøj let arbejde. Opret en brugerdefineret vaskerum design ved at tilføje en tæller på din side om side vaskemaskine og tørretumbler.

Hvis du har pladsen optagelser, tilføje en ø til din vaskerum for at øge bordplads.

3. indbyggede skabe

For at oprette en high-end, custom vaskerum, installere køkkenskabe omkring din vaskemaskine og tørretumbler. Bliv på budgettet ved at købe billige kabinetter og opgradering dem med modsatrettede, lyse væg farver eller tapet. Fjern builder-grade hardware og erstatte det med brugerdefinerede skuffe trækker. En alsidig og moderne skuffe pull vil uplevel din stil og kan arbejde som et håndklæde eller bøjle rack.

Hvis dit budget er stramt, besøger en restaurant forsyning butikkens brugt sektion. Rustfrit arbejdsborde og reoler er en solid moderne vaskerum idé og nem at installere alternativ til indbyggede skabe.

4. Creative vaskemaskine og tørretumbler Montering

Hvis du ikke har nok plads til at holde din vaskemaskine og tørretumbler ved siden af ​​hinanden, stak dem lodret. Dette er en fantastisk måde at arbejde med mindre rum og samtidig har en funktionel vaskeri område.

En anden kreativ måde at montere din vaskemaskine og tørretumbler er til at løfte dem op fra gulvet. Raising din vaskemaskine og tørretumbler gør det lettere på ryggen ved at eliminere behovet for at bøje sig over at laste og losse vaskemaskine og tørretumbler. Opret et lagerområde i rummet under vaskemaskine og tørretumbler. Dette efterlader også plads til at skabe et lagerområde i rummet under vaskemaskine og tørretumbler. Nogle vaskemaskine og tørretumbler producenter tilbyder den hævede lagerenhed i det matchende apparatet finish.

5. Ekstra Vaskeri Opbevaring Idéer

Wall sengebåse, flydende hylder, kurve og tøj barer er alle gode lagringsmuligheder i et vaskerum.

Vær sikker på at tilføje en beskidt vasketøj sorteringssystem for at spare tid, når du laver vasketøj. En god tommelfingerregel er at have mindst tre beskidte vasketøj siloer for hvide eller let tøj, og mørkt tøj. Glem ikke – beder alle i husstanden til at sortere deres egen beskidte vasketøj i den rette bin sparer tid.

6. Opgradering Belysning

Vaskerum er ofte placeret i mørke eller uden vinduer rum, så god belysning er vigtig. Tilføj under-kabinet belysning eller en stor, overhead armatur til at lysne og forstørre pladsen. God belysning hjælper dig også med at finde pletter og pletter på vasketøj, så du kan forudbestille behandler før vask. Bedre endnu, tilføj en kombination af belysning, der omfatter dåse loftslamper, vedhæng og under kabinet belysning som ovenstående billede.

Smukke lysarmaturer er ikke kun praktisk, men de forbedre udformningen af ​​et vaskerum.

7. Tilbehør, der skjuler Vaskeri

En væg eller et skab monteret drop-down strygebræt er en fantastisk måde at skjule rod. De fleste designs ikke kun skjule strygebrættet væk, men har plads nok til opbevaring af dine jern og vaskeri forsyninger.

En vægmonteret tørrestativ er en anden smart løsning for luft tørring delicates som lingeri eller trøjer.

8. Interessante mønstrede Walls

Udover maling, give dit vaskerum et moderne udseende ved at tilføje visuelle interesse til væggene med mønster og tekstur. To store måder at opnå dette er:

  • Tapet. Vælg en fed, moderne mønster i en fugt-resistent, vinyl papir, der er let at tørre ned
  • Backsplash. Tilføj en high-end backsplash design til dit vaskerum. Mens nogle af de smukkeste backsplash flise muligheder kan være dyrt, er et mindre vaskerum ikke kræver meget flise overhovedet

9. Multi-Purpose vaskerum Funktionalitet

Hvis du har begrænset plads, gøre din lille vaskeri område en multianvendelig plads. Multi-funktion vaskerum ideer kan nævnes:

  • craft værelse
  • Mud værelse
  • Sportsudstyr opbevaringsrum
  • Husholdningen forsyninger opbevaringsrum

10. Omregnet Closet Vaskeri Space

En af de mest smarte vaskerum ideer er at konvertere en hal, hjemmekontor eller gæsteværelse skab i et vaskerum.

Vær sikker på at sætte op masser af reoler og se ud for døren frirum, så du kan lukke dørene, når vaskeriet ikke er i brug.

Mange af vores vaskerum ideer er nemme DIY projekter, du kan gøre i en weekend. Tag et nyt kig på dit vaskeri område og se, hvordan du kan opgradere din at organisere det bedre og tilføje værdi til dit hjem. Hvad er dine yndlings ideer til at prøve?

You may also like