Skip to main content

Omdan din kælder med disse Kreative ideer

Kældre er inde i en renæssance lige nu. ”Traditionelt blev kældre fyldt med et tværsnit, en stor skærm tv, et poolbord og en mini køleskab til små forfriskninger,” ifølge Patrick Garrett, ejendomsmægler hos H & H Realty i Trussville, AL.

Men han siger kælderen er nu skifter fra menneske hule til alrummet. ”Mange nutidige husejere nu går efter den ‘wow’ faktor,” forklarer Garrett. Fra biografer til kontorer og endda køkkener, er husejere bruger deres kældre for måde mere end opbevaring.

Her er nogle fantasifulde måder, du kan forvandle din kælder.

Hjemmebiograf

Du kan bringe Hollywood hjem med en kælder hjemmebiograf. ”Fra masse i hjemmet familie spil værelser til fuld-blæst hjem teatre, kan du forvente at se overdimensioneret hvilestol teater siddepladser, høj opløsning LCD-projektorer, der producerer teater kvalitet billeder monteret på loftet, og billeder den fulde bredde og højde af væggene .”siger Garrett. Du kan endda tilføje en popcorn maskine til at fuldføre biograf tema.

Multipurpose spillerum

”Husejere skaber også multipurpose sjove områder og ved hjælp af en bred vifte af muligheder for belysning til lysere eller blødgøre stemningen,” siger Garrett. ”Efter min mening, kældre er stadig en meget efterspurgt ud hjem facilitet, selv om bare for luksus underholdende gæster og venner.” Dette kælder spillerum tilbyder flere områder for gæster at hænge ud og slappe af.

Hjemmekontor

Det tager ikke meget for at skabe et hjem kontor i kælderen. Et bord og en stol eller to er alt hvad du behøver for at skabe en dejlig, rolig sted at arbejde uden forstyrrelser.

Basement bar

En kælder bar tilføjer et andet niveau af underholdende. For komplekse kælder redesign, er det især vigtigt at planlægge. ”Hvis du planlægger en kælder remodel, etablere dit budget på forhånd,” rådgiver JB Sassano, formand for Mr. Handyman. Uanset om du laver arbejdet selv eller leje en professionel, siger han, det er vigtigt at sørge for, at alt arbejde opfylder lokale regler.

Basement suite

Når du forvandle din kælder med separat soveværelse og bad, der er denne indbydende, rådes – gæster kan ikke ønsker at forlade. ”Hvis du tilføjer endnu et badeværelse, skal du hyre en autoriseret blikkenslager,” siger Sassano. ”Hvis du blot er at forbedre et eksisterende badeværelse, kan nogle maling, en mere moderne forfængelighed, nye armaturer, håndklæder og tilbehør gør en enorm indflydelse,” siger han.

Kælder køkken

Garrett siger en anden tendens, han ser blandt husejere er køkkener i kælderen. Hvis din kælder er kold, kan luft være sivede i henhold til Sassano. ”Hold en våd hånd foran en lyskontakt plade eller udløb; hvis du føler luft, du har en lækage,”siger han. ”Installation skumpakninger bag alle lyskontakter og forretninger kan stoppe disse energi lækager.” Andre måder at øge din energieffektiviteten i kælderen omfatter brug lav-VOC caulk og skum strimler omkring vinduer og dørkarme, der lækker luft, rådgiver Sassano. ”Også tilføje dør fejer og dør sko pakninger omkring tærsklen og udvendige døre,” siger han.

Håndværk og vaskerum

Dette vaskerum giver en central beliggenhed for alt vasketøj-relaterede. Den store beskidt tøj hæmmer hjælper med at holde rummet pæn. Hylder holde alle de vaskeri forsyninger, og strygebræt er fra gulvet og ud af vejen. Den rummelige tabel giver masser af plads til at folde vasketøj, og skabene giver ekstra opbevaringsplads.

Børnevenlige kælder

Den bedste måde at holde dit hus pæn og ren, er at give børnene deres eget rum. Dette værelse er lyst og luftigt, med masser af naturlige elementer. ”Det er vigtigt at fastslå omfanget af din kælder remodel, da bærende vægge spille en integrerende rolle til dit hjem struktur,” Sassano siger. Dette kan være en faktor i, hvordan man bedst bruger plads, når du planlægger at forvandle din kælder.

Hjem gym

Du vil aldrig have en undskyldning for ikke at udøve, når gymnastiksalen er nedenunder i kælderen (især hvis dens udstyret med et spabad!). Holdbare gulve er vigtigt, når de lægger et træningscenter i kælderen.

You may also like