Skip to main content

Clever Hal Decor Ideas – Hoe versterker van de Style in Your Corridor

Juist omdat de hal is niet een “kamer” in de traditionele zin, betekent niet dat het moet worden verwaarloosd. Uw corridor is het eerste wat gasten zien wanneer ze aankomen, dus het zet de toon voor de rest van uw huis. U wilt een ruimte die spreekt tot je gevoel voor design, terwijl ze functioneel en gastvrij te creëren. Klinkt als een hele opgave, maar met een beetje vindingrijkheid, kunt u een mooie route met veel persoonlijkheid creëren.

Wordt georganiseerd

Maak gebruik van elke vierkante inch. Gewoon omdat u niet over een front gangkast of hebben geen ruimte hebben voor een dressoir, betekent niet dat je je spullen gooien op het eerste oppervlak die je ziet. Neem een ​​keu van Details Blog en “pak zoveel functionaliteit als mogelijk” met de muur gemonteerde organisatie. Een grillige teken of favoriete kunstwerk zal u betoveren iedereen die door gebeurt.

Maak een Gallery Muur

Sommigen kunnen een lege gang te zien, maar we zien een galerie enkel wachten te gebeuren. Opknoping familieportretten, foto’s en tekst is een eenvoudige oplossing om uw route een persoonlijk tintje te geven. Het kiezen van de coördinatie van frames in een enkele kleur, zoals we zien in deze lange gang van Style thuis, zorgt voor een samenhangend geheel.

Ga Bold met gestreepte Wallpaper

Op zoek naar een fail-proof manier om direct te verlevendigen? Dek uw zalen in strepen. Zwart-wit is klassiek. Of spelen met kleur leuke combinatie voor een extra pop. Voor huurders en besluiteloos types? Er is verwijderbare wallpaper! (PS Hier zijn 10 vel los te maken en op te plakken merken die je zou moeten weten).

Voeg een foto Ledge

Kale muren smeken om pizzaz. Een foto richel is perfect! Verder dan alleen foto’s kunt u snuisterijen en zinvolle momentos weer te geven. Meer willen? Versterken het effect met ingelijste prints.

Take It In een Modern Direction

Fan van moderne esthetiek? Complementaire neutrale tinten, strakke vloeren, geometrische patronen, en curator accent stukken produceren een koele, eigentijdse flow. Noodzaak van een plek om spullen te verstoppen? Swap in een opslag bench.

Beknopt zijn met Accoutrements

Zeg “bonjour” om deze Parijse geïnspireerde gang. Witte muren en lichte houten vloeren zijn een schone lei. Bezielen Franse charme met een geruite runner,-bloom gevulde vaas, en ingelijste kunst. Très chic!

Uitbreiden Space met spiegels

Een ronde spiegel en smalle console zijn de beste vriend van een appartement bewoner. Maar niet ons woord te geloven. De gastvrije ingang van deze bachelor pad, ontworpen door Nicole Watts, is onweerlegbaar bewijs.

Leven in de brouwerij Up With Botanical wandbekleding

Awkward layouts vaak vallen in de war als huiseigenaren moeite hebben om ze goed te benoemen. Uitdaging aanvaard! Dress up een saai hal met een gedurfde botanische wandbekleding. Denk: Verdant wijnstokken, palmbomen, bananenbladeren, en koket bloemen.

Lay Down een Deken van het Gebied

Lange, smalle gang? Leg een gebied tapijt, of, beter gezegd, een loper te definiëren en toe te voegen warmte. Geef uw ruimte een splash van aardse verf, dan laag in artwork en hanglampen. Tot slot, neem het mee naar het volgende niveau met een paar planten.

Hang Houten Haken

Functie voldoet aan vorm  en  mode in dit bericht door over de oceaan. Tuck jassen in de kast en hang items zoals bakken en hoeden op ronde houten haken. Deze schoonheden zijn van Muuto. U kunt ook stijlvol sets van CB2 en Etsy scoren.

You may also like