Skip to main content

Geweldige Room Divider Ideeën, zelfs als je een kleine ruimte

Open ruimte woon in lofts, studio’s of huizen met hoge plafonds en enkele muren zijn erg populair. De open architectonische uitstraling kan prachtig, maar niet altijd even praktisch. In staat zijn om een ​​eigen slaapkamer of een manier om de leefruimte van de eetkamer te verdelen zou een meer functionele gevoel om een ​​huis te maken.

Dus hoe kan je een beetje intimiteit of privacy om een ​​kamer toe te voegen zonder het afsluiten van uw ruimte permanent? Door het verkrijgen van creatieve en het toevoegen van een scheidingswand die kan openen en sluiten als nodig is, of verplaatst naar een andere plek. Bekijk deze geweldige kamer divider ideeën die kan werken in bijna elke ruimte, groot of klein.

Roomdivider ideeën met behulp van boekenkasten

Er is geen betere manier om te multitasken dan een scheidingswand dat de opslag beschikt, ook gebruiken. Een boekenkast kan de perfecte oplossing zijn. Voor de ultieme flexibiliteit, voeg vergrendeling wielen naar de boekenkast, zodat je het kan rollen naar de plaats waar je nodig hebt. Of als u zeker weet dat u niet zal worden verplaatst, overweeg dan het toevoegen van een ingebouwde kast om een ​​ruimte te verdelen.

Opknoping scheidingswanden

Wanneer vloeroppervlak is van een premie, opknoping een scheidingswand kan de perfecte oplossing zijn.

De room divider door Blomming lijkt te worden gemaakt van een textiel in een lasergesneden patroon, maar het is eigenlijk meer modulair dan dat! Elke diamant, of facet, kunnen worden gekanteld om te openen om een ​​aangepaste look te creëren.

Voor een gladde stof scheidingswand, hang een gordijn met grote metalen ringetjes uit een eenvoudige chromen balk aan het plafond.

Geometrische room divider ideeën

Soms is een room divider is niets meer dan een ontwerp functie die de illusie van een grote of kleine ruimte te delen zonder daadwerkelijk afsluiten daarvan creëert. Deze scheidingswand ideeën zijn het perfecte voorbeeld. Ze voegen een aangepaste look naar een kamer die is onvergetelijk.

Panelen van gestapelde houten blokken toe te voegen een grafische look aan het gebied verdelen van de woonkamer en eetkamer.

Een aangepaste metalen paneel met bladeren en wijnstokken niet verdeelt alleen de ruimte, maar maakt prachtige schaduwen op de vloeren als de zon schijnt in.

De slimme installatie van een grafische wand dient als een hoofdeinde aan de ene kant en een bureau aan de andere kant.

brandpunt Een industriële loft is een glas en ijzer scheidingswand.

Lattenbodem hout room divider ideeën

Eenvoudige houten latten kunnen worden aangebracht om een ​​gevoel van een kleinere, intieme ruimte zonder volledig afsluiten van de spot. Afhankelijk van de inrichting van een huis, kan de look midden van de eeuw moderne of hedendaagse stijl.

Hout lattenbodem scheidingswanden maken een kleine bibliotheek of woonkamer in een open loft.

De houten latten van deze moderne woning werden gekleurd in een rijke zwarte tint. Elke lamel roteert de ruimte volledig uit te sluiten of te openen als aangegeven.

Deze scheidingswand verbergt het trappenhuis.

Het licht-vlek kleur van het hout latten voegt een natuurlijke Scandinavische gevoel aan de kleine studio ruimte.

You may also like