Skip to main content

Hoe te gebruiken Ruimteverdelers in kleine ruimtes

Als u een kleine ruimte, denk je misschien dat het laatste wat je nodig hebt is een element als een scheidingswand, die letterlijk werden gemaakt en aparte ruimtes af te sluiten. Maar de kamer verdelers zijn een geweldige aanvulling op elke kleine ruimte. Ze zijn een goede manier om deel uit en het organiseren van kleine ruimtes, die vaak meer van een open plattegrond hebben. En een open ontwerp verdelers betekenen dat je een meer georganiseerde ruimte visueel kan krijgen zonder het sluiten van gebieden van elkaar af volledig.

Roomdividers zijn ook een budget ontwerp naast een kamer. Ze kunnen de kosten ergens tussen de $ 60 omhoog. En wat betreft tijd, kan het zo weinig nemen als een paar uur om te beslissen over de juiste divider voor u, mee naar huis en plaats het in de kamer. Dus of u op zoek bent naar een leuke stijl accent of moeten functionele organisatie toe te voegen aan uw ruimte, neem dan een kijkje hieronder naar verschillende manieren om scheidingswand gebruiken.

Visueel Open Kamer Dividers

Zoals hierboven aanstipte, geen ruimte verdelers niet visueel af te sluiten een spatie. De bovenstaande foto toont een scheidingswand die een open patroon heeft. Ontwerpen zoals deze zijn perfect voor het toevoegen van een aantal conceptuele organisatie tussen de verschillende gebieden in kleine, open ruimten. En ze hebben niet de ruimte te voelen claustrofobisch.

Dergelijke ontwerpen zijn ook verkrijgbaar in een breed scala aan patronen. Een patroon als de scheidingswand in de foto hierboven voegt enkele interessante geometrie aan de ruimte. Andere open kamer verdelers hebben meer gebogen en vrij stromende patronen om hen. Er is een patroon voor elk ontwerp smaak.

Ga Conceptuele

Bovenstaande foto laat zien dat een scheidingswand kan worden gemaakt van bijna elk materiaal. U kunt creatief met de soorten materialen die u gebruikt te krijgen. Bijvoorbeeld, een eenvoudige structuur houten paal en een aantal zware verticale lijn geeft het uiterlijk van een scheidingswand in de foto hierboven. Het voegt visuele organisatie om deze artsy, ontspannen ruimte zonder visueel het sluiten van de gebieden van elkaar af.

Het idee hiervoor ook laat zien hoe je groen kunt toevoegen aan uw kamer divider. De wijnstokken op de rope meerdere visuele blok maar nogmaals, zonder dat het volledig afsluiten van de ruimte. En de wijnranken voegen een natuurlijke uitstraling die past bij de plant op de achtergrond. Het is ook gebruikelijk om wijnstokken toegevoegd aan vaste scheidingswand te zien.

Als u wilt gaan voor een conceptueel idee om uw ruimte te scheiden, hier zijn een paar ideeën voor onconventionele ruimteverdelers:

  • Rekken waar u kunt zien van de ene kant naar de andere
  • Een volledige kledingrek
  • Sheer tapijt of gordijn
  • Open rekken met vis tanks geplaatst op de planken
  • Een lijn van hoge plant leven

Dit zijn slechts een paar ideeën om die creatieve sappen stromen.

Gebruik Kamer Dividers als accenten

Het is ook gebruikelijk om ruimte verdelers gebruikt als decoratieve accenten te zien. Als u een kleinere ruimte je liever niet af te sluiten, na te denken over het zetten van een scheidingswand in een hoek. U kunt het concept in actie te zien op de foto hierboven, waarbij een heldere blauwe roomdivider voegt een schok van kleur aan een anders saaie hoek. Je kon dit idee doen met een heldere accentkleur, zoals kersen rood of fel paars.

Ook hoeft u niet hoeft te houden aan effen kleuren. Er zijn kamer verdelers met gewaagde kunst op hen wordt gedrukt. En een scheidingswand met een volledige kunstscene op het geeft de optische illusie dat uw kleine ruimte groter is, omdat het voelt alsof je op zoek bent naar een venster naar een andere wereld.

En vergeet niet, neem de tijd om uw opties af te wegen. Er zijn veel verschillende soorten kamerschermen die er zijn.

You may also like