Skip to main content

Hur du anpassar en lägenhet på en budget

Inredning entusiaster vet väl hur långt kraften i ett eftertänksamt stil och smakfullt arrangerade hem kan ta oss-it motiverar, stimulerar och inspirerar oss varje dag, samt visar upp vår unika personlighet till någon vi bjuda över.

Men om du är som så många som bor i ett hyrt hus eller lägenhet, då kan det kännas som lite av en utmaning att anpassa och anpassa din hem till perfektion utan att rubba hyresvärden. Lyckligtvis är det faktiskt mycket enklare än du kanske tror att odla din perfekta inredning, även i en hyrd plats.

Om du är ute efter att göra din hyra en sann bild av din personliga stil, följ dessa enkla (och reversibla!) Tips för att anpassa ditt hem.

Införliva Removable Bakgrund


Bakgrund är att se en större uppsving i inredningen scenen, och det är en killer sätt att förändra utseendet på ditt hem. Om du orolig att du inte kommer att kunna ta bort det när det blir dags att flytta, oroa dig inte! Nuförtiden finns det massor av super chic och mycket flyttbara tapeter som kan arbeta konstruktion magi och tas bort utan ett spår när det är dags för en ny plats.

Slå upp din belysning

Ditt hem belysning bär en hel del vikt när det gäller att odla ditt utseende övergripande vibe. Om du för närvarande arbetar med föråldrade armaturer, eller enkel belysning du inte gillar, byta ut dem för en ny hängande ljus eller geometrisk ljuskrona, som den här trendiga en från Sarah Stacey Design för att snabbt och fullständigt förändra din estetiska.

Uppdatera din Mattor

Inte bara mattor direkt värma upp din design, men de är också en mördare sätt att visa upp din personlighet. Och det finns så många olika typer att välja mellan vid varje pris punkt att det är enkelt att hitta en som är perfekt anpassade till din stil känslighet. Bonuspoäng om du lagra två av dem som de i det här rummet från Triibe för en trendig beröring.

Ge kärlek till din Walls

Bakgrund är inte det enda sättet dina väggar kan förändra ditt utseende. Från galleriet väggar till fiber konst, kan din vägg inredning göra en hel del tunga lyft på den personliga stilen front. Och om du har en plats i din hyra som du är ute efter att tydligare definiera, som denna espressobar från Design Kärlek Fest, integrera ett galleri väggen är ett otroligt enkelt och effektivt sätt att göra det.

Behandla din Windows

Oavsett om du väljer ljus och blåsigt eller lång och dramatisk, dina fönster behandlingar är en no-fail sätt att förbättra ditt utseende. Och om du är som så många av oss som arbetar med mindre kvadratmeter än vi skulle vilja, installerar gardinstång högt ovanför fönstren och investera i extra långa gardiner, liksom de mjuka rosa som visas här från Suzy Hoodless, kommer allvarligt maximera din visuella utrymme genom att göra dina tak visas högre.

Spela med växter

Växter oöverträffad i sin förmåga att göra ett hus känns som ett hem. De rena din luft, lägga textur till estetiska och ingjuta ditt utrymme med alla typer av må-bra vibbar. Plus är vaser och containrar de är hålls i packad med massor av personlig inredning potential.

Ändra upp din hårdvara

En stor del av skåp som kommer med hyra hem lämnar mycket övrigt att önska. Och medan du förmodligen inte kan installera helt nya anpassade skåp utan att rubba din hyresvärd kan du avsevärt förbättra sin stil helt enkelt genom att ändra maskinvaran. Från sofistikerad läder drar, som dessa från Emery Gray Design till nyckfull agat knoppar, det finns oändliga sorter att välja mellan.

Ta det med böcker

Bokälskare, glädjas! Förutom att mata dig med kunskap och utöka ditt perspektiv, kan dina favoritböcker också avsevärt förbättra ditt hem stil. Om du inte har en bokhylla, överväga att installera några flytande hyllor som dessa från inte bara en hemmafru för en lättskött, diskret sätt att visa din favorit berättelser.

Uppdatera din badrumsarmaturer

Eftersom det kan vara så dyrt, badrum är ofta den sista platsen en hyresvärd kommer att punga över pengar för renovering. Om din ser grå eller inaktuell, allt du behöver uppdatera din look är några nya inventarier. Mässing och guld sanitetsporslin, som dessa luxe de från Marcus Design, är super populärt just nu, men allt från matt svart till borstad silver kan göra underverk på att förbättra ditt badrum övergripande utseende.

Sätt din Storage to Work

Letar efter ett sätt att bli organiserad och maximera din stil samtidigt? införliva sedan några snygga lagringsenheter för att hysa dina diverse artiklar. Inte bara kommer de att säkerställa din plats kvar snyggt och fritt från plotter, men också komma laddad med potential att visa dina favorit skatter. Ta bara en titt på dessa slående cubbies från a la mode.

You may also like