Skip to main content

Inventieve ideeën voor die ruimte Under the Stairs

In een klein huis, elke vierkante inch telt, van verkleinwoord slaapkamers tot gangen naar kleine badkamers te verkleinen. Dat betekent ook dat je zult moeten heel creatief met uw opties voor opslag te krijgen.

Maar vrees-je bent in geluk. Als er een ruimte beschikbaar onder uw trap, hoeft het niet om gewoon te zitten er onaangeroerd. Er zijn tal van dingen die je kunt doen met die ruimte, zoals verlichting van uw opslagruimte ellende of maak extra zitplaatsen. Of, als je je voelt echt vet, je kunt zelfs het installeren van een wijnkelder.

Laat je niet dat de ruimte onder uw trap zitten meer verwaarloosd. U kunt instellen iets op jezelf, of het huren van een ontwerper om custom-built-ins te creëren. Deze 10 ontwerpers en huiseigenaren zetten hun denken caps op en kreeg inventief met deze willekeurige plekken onder de trap-maak je klaar om geïnspireerd om die ruimte aan het werk gezet in uw eigen huis voelen.

Maak een Tuin

Als u meerdere weinig licht kamerplanten, kunt u een gezellig klein hoekje voor hen recht onder je trap te creëren, net zoals planten-liefdevolle Kate van Stam en ons hier heeft gedaan. Beginnend met ingebouwde rekken, ze weefde in haar planten onder decoratieve items zoals manden en boeken, draaien dat willekeurige plek in een mini groen paradijs.

Monteer een bibliotheek

Dit is een ander geval als de ingebouwde rekken handig met die ruimten onder de trap. Het team van Regan Baker Ontwerp het opzetten van een indrukwekkende bibliotheek onder de trap, grenzend aan de eetkamer en oh-zo-stijlvol met kleine, decoratieve voorwerpen gemengd in. Als u een schat aan boeken die zitten in een doos, dit is een fantastische manier om ze de aandacht te geven.

Installeer een Wet Bar

Als u te vermaken, kan het handig zijn om een ​​natte bar bij de hand hebben om brouwsels ambacht of kraken openen van een fles wijn. Deze natte bar, ontworpen door Cortney Bishop Design, is gunstig gelegen rechts af van de woonkamer en staat in de aanslag voor de cocktail uur en etentjes met vrienden.

Wordt georganiseerd

Die plek onder de trap is een home-run optie als het gaat om slimme storage. Het is zo gemakkelijk als het installeren van een aantal eenvoudige kasten of laden, het transformeren van die plek in een geavanceerde manier tot de essentie te slaan. John Bynum aangepaste woningen gebruikt deze ruimte onder de trap als opslag voor huisdier must-haves.

Het opzetten van een werkruimte

Melissa van @thislittlehouseofours gekeken naar deze ruimte onder haar trap en zag een kans om een ​​stijlvolle werkruimte te creëren. Houd het minimaal met een bureau die gemakkelijk in de ruimte past, en als u wilt, kunt u nog een stap verder en ook een hoekje te lezen construeren zoals Melissa hier deed.

Toon Decoratieve Objecten

Als u een plek waar u kunt zien decoratieve objecten die in de buurt en dierbaar zijn voor u graag, maar je weinig ruimte hebt, kijk dan niet verder dan dat de ruimte onder de trap. Construct een aantal rekken en daarmee uw geliefde decor. In dit geval, witte inrichting juxtapositie prachtig af tegen zwarte rekken in een ruimte vastgelegd door fotograaf Madeline Tolle.

Store Wine

Hoe is dit voor een beetje luxe? Als je een wijn liefhebber, je bent zeker inspireren door deze onder-de-trap wijnkelder gecreëerd door Contract Development Inc. installeren glas, zodat u uw wijn collectie in het zicht, die zeker is om een ​​gesprek te kunnen zien starter onder uw gasten.

Get Some Shut-Eye

Als je leeft in een heel klein huis, zelfs een klein huis misschien, iedere hap van de ruimte is kostbaar. Dat is de reden waarom deze bijzondere ruimte-oplossing van de Algemene Vergadering is zo ingenieus: wanneer het gebied niet wordt gebruikt als een werkruimte, de kast open en biedt een uitklapbare bed. Dit is ongelooflijk handig, vooral als je nodig hebt om een ​​paar ZZZ grijpen in tussen werk projecten.

Ambachtelijke een Kids’ Corner


Het kan lastig zijn om genoeg ruimte om speelgoed voor kinderen en andere benodigdheden te bewaren, dat is waarom dit idee van Lorna van @ for.the.love.of.greige is zo briljant vinden. Ze vulde haar ruimte onder de trap met haar dochter speelkamer benodigdheden, zoals boeken, opgezette dieren en andere voorwerpen netjes opgeborgen in bakken.

De bouw van een wasruimte

In plaats van te besteden een hele kamer om de was, waarom niet gewoon zet het onder de trap? Met behulp van op maat gemaakte slots gemaakt door Brickhouse keukens en badkamers, de wasmachine en droger passen perfect in deze ruimte, die de huiseigenaren betekent kunt gebruiken draaien dat wasruimte in een hol of een kantoor. Dat is nog eens slim ontwerp.

You may also like