Skip to main content

Kellari koristelu ideoita Luo Monitoiminen Pinta-ala

Kellari koristelu ideoita Luo Monitoiminen Pinta-ala

Olipa kellarissa on pieni huone tai vie koko lattia kotiin, on olemassa paljon vaihtoehtoja, kun se tulee käyttämään tilaa tehokkaasti. Tehokkuuden maksimointi tarkoittaa myös saamaan kaiken ulos huoneesta, mikä saattaa merkitä Toimivia varastoinnin harvoin käytetty koristeita tai lisäämällä käyttökelpoinen perhehuone. Nämä kellarissa koristelu ideoita tarjota keinoja laajentaa miten sinä ja perheesi elää ja käyttää tilaa.

Ensimmäinen, mieti mitä tarvitset huoneeseen. Haluatko sietää out-of-town vierailijoita mukavassa huoneessa, levätä ystävien kanssa, tai luoda täydellinen lasten leikkihuone? Mikä tahansa haluaa ja tarvitsee, on monia sisustuksen ideoita, joiden avulla voit tehdä se tapahtuu.

Kellarissa, mutta voi usein olla haastavampaa tilaa uudistaa, koska se on usein keskeneräinen huone. Riippumatta siitä, miten tumma ja aavistus tilaa voi olla, meillä kourallinen kellarissa koristelu ideoita, jotka auttavat sinua luomaan tilaa, että te odotan viettää aikaa.

Päätä mitä asettelu toimii parhaiten

Kun olet tajunnut budjetti ja miten aiot käyttää tilaa, määrittää pohjapiirros, joka auttaa sinua toteuttamaan sen. Jos haluat luoda vierashuone, niin luultavasti myös haluavat lisätä kylpyhuone ja täytyy suunnitella sen mukaisesti. Jos tila on suuri, voit jakaa sen useita huoneita, jotka palvelevat erilaisia ​​tarpeita, olivatpa ne millaisia ​​tahansa. Jos se on pieni, voit silti käyttää sitä monikäyttöisyyden Asianmukaisella suunnittelulla.

Käytä Neutraalit

Vahva ja rohkeat värit kiinnittävät lisäämällä draamaa, vaan ne myös tekevät tilaa ulkoasu pienempiä. Käyttää niitä kellarissa voi tehdä katot näyttävät pienempi ja seinät tuntuu kuin he lähestyvät. Sen sijaan luottaa valon neutraaleja värejä kuin harmaa, harmaanruskea ja valkoinen, jotka tekevät tilaa tuntuu laajempi. Käytä vastaavia värejä isommille huonekalut kappaletta, kuten hyllyt, sohvat ja pöydät. Lisätä väriä ja luonnetta oman tarvikkeet ja päällysteet, kuten heittää tyynyt, verhot, matot ja maljakoita.

Valitse Open Concept

Jos kellarissa on pienten puolella, pitää alueen avoinna välttämällä lisäämällä seiniä. Määritellä erilaisia ​​tiloja tai vyöhykkeitä käyttämällä väriä ja sisustus joten kellarissa voi palvella useita tarkoituksia hyvin. Esimerkiksi puolet kellarissa voi tulla aikuisen rentoutumisosastolla jos ankkuroitu mukava poikkipinta, suuri alue matolle, ja valaistus himmentimet. Toinen puoli voi olla veneen, jossa on suuri ja tukeva pöytä, varastointi hyllyt ja kirkkaampi tehtävässä valaistus.

Ymmärtää mistä on kysymys

Kellari ikkunat ovat usein pienempiä kuin muualla talossa, koska tila on joko osittain tai kokonaan maan alla. Valaistus ei vain tehdä tilaa tuntuu isompi, mutta kirkas valo tekee varten puute ikkunoita. Upotettu valaistus säästää tilaa, vaikka et ehkä ole kattoa tila (tai talousarvio) sijoittaa sen. Käytä sen sijaan tuulettimet, pöytälamput ja lattiavalaisimet. Heijastaa valoa, roikkua peilit strategisesti huoneeseen.

Luo tallennusratkaisut

Vaikka kellarissa voi myös olla korkeampi tarkoitus, se päätyy usein palvelee yleisenä varastoalueella. Sisällyttää hyllyt ja kaapit ja varmista hyllyt menevät lattiasta kattoon varmistaa saatko irti tilaa. Ostaa huonekaluja, joka ei kaksinkertainen velvollisuus, kuten ottomaanit piilotettu lokero tai yöpöydät laatikoilla. Omistaa toinen pää kellarissa yleiseen varastointi piilottamalla että alueella lattiasta kattoon seinäpinnat ovat samanvärisiä kuin ympäröivät seinät.

You may also like