Skip to main content

Pesutupa suunnitteluideoiden organisoida pieniin tiloihin

Pesutupa suunnitteluideoiden organisoida pieniin tiloihin

Pesutupa ovat kuumia kohtia kotitalouksien parannus näinä päivinä. Olipa pesutupa on kellarissa, autotallissa, keittiössä, tai kaapissa – tai olet onni olla oma pesutupa – nämä 10 pesutupa ajatukset auttavat luomaan tilaa, joka on järjestetty, ajan tasalla ja on niin kaunis, että sinun odotan pyykkiä.

Missä on paras paikka lisätä pesutupa? Harkita mukavuutta ensin. Määritä pyykki lähellä, jos likaista pyykkiä kerää tai lähellä makuuhuonetta, jossa puhdas pyykki menee. Muut suosikki pesutupa paikkoja ovat lähellä takaoven, mudassa huoneessa, keittiö, kylpyhuone, vaatehuone, tai pukeutumistila.

Muista, että vahingossa tulvia voi tapahtua pyykkiä alueella. Vedenpitävä lattia alle pyykinpesukone on välttämätöntä, varsinkin jos pesutupa sijaitsee toisessa kerroksessa. Hyviä tapoja vedenpitävä lattiasi kuuluu lisäämällä muovikalvoa yli alustaansa, laativansa matalaan astiaan pyykin koneita istua, tai käyttämällä laatta tai vedenkestävää vinyyli alla pesukone ja kuivaaja.

Toinen asia harkita valitessaan pesutupa sijainti on melu koneen tärinää. Pesukoneiden, jotka sijaitsevat toisessa kerroksessa on varustettava tärinää tyynyt, jotka vaimentavat ääni kuuluu, kun kone on liikkeessä.

Vaikka Muutamia innostavia kuvia galleriassa ovat suuret huoneet, nämä ideat toimivat hyvin pienet pesulat tai pyykkiä työtiloja kaapissa. Hieman luovuutta ja suunnittelu, hyödyllinen, tehokas pesutupa on mahdollista.

Tässä on pitkä lista 10 helppo pesutupa ideoita, jotka järjestävät, lisäarvoa ja päivittää tilaa.

1. Elävä pesutupa maalin väri

Tee pesutupa työtila valoisa ja iloinen kanssa tuore maalikerros. Maalipinta on helppo DIY tapa päivittää pesutupa pienellä budjetilla. Valitse väriteema, joka on kirkas ja uplifts mielentilaan. Suosittu väritystä Elävöität pesula kuuluu vilkas sitrushedelmien sävyjä kuten limen vihreä, keltainen tai oranssi. Käytettiin haurasta, kirkas valkoinen on toinen puhdas vaihtoehto, joka tekee huoneen ja mielialaa olla pirteä. Älä lopeta kanssa seinät, myös harkita maalaus pesutupa kaapit!

2. Extra Pesula counter tilaa

Counter tilaa on avain pyykin tehdä lajittelu ja taitto pesula helppoa työtä. Luo muokattu pesutupa muotoilu lisäämällä vasta yli side-by-side pesukone ja kuivaaja.

Jos sinulla on neliön kuvamateriaalia, Saaren lisääminen omaan pesutupa lisätä counter tilaa.

3. sisäänrakennettu kaapit

Luoda huippuluokan, custom pesutupa, asentaa keittiökaappien ympärille pesukone ja kuivaaja. Pysyä budjetin ostamalla edullisia kaapit ja muuntamalla ne vastakohtaisin, kirkkaat seinä värit tai taustakuvan. Poista rakentaja-luokan laitteiston ja korvata sen mukautetun laatikko vetää. Monipuolinen ja nykyaikainen laatikko vetää tulee ylätason tyyli ja voi toimia pyyhkeen tai ripustin telineeseen.

Jos budjetti on tiukka, käy ravintolan tarjonta liikkeen käytetään osassa. Ruostumattomien työpöydät ja hyllyt ovat vankka moderni pesutupa idea ja helppo asentaa vaihtoehto sisäänrakennettu kaapit.

4. luova pesukone ja kuivain Asennus

Jos sinulla ei ole tarpeeksi tilaa pitämään pesin ja kuivain vierekkäin, pinota ne pystysuoraan. Tämä on hyvä tapa työskennellä pienissä tiloissa silti ottaa toiminnallinen pesula alueella.

Toinen luova tapa liittämään pesin ja kuivain on nostaa heidät irti lattiasta. Nostamalla pesin ja kuivain helpottaa selässä poistamalla tarpeen kumartumaan lastata ja purkaa pesukone ja kuivaaja. Luo säilytystila alla olevaan tilaan pesukone ja kuivain. Tämä jättää myös tilaa luoda säilytystila alla olevaan tilaan pesukone ja kuivain. Jotkut pesukone ja kuivain valmistajat tarjoavat kohotetun varastointi yksikkö vastaavia laitteen loppuun.

5. Extra Pesula Varastointi Ideat

Wall kaapit, kelluva hyllyt, koreja ja vaatteet baarit ovat kaikki hyviä varastoinnin vaihtoehtoja pesutupa.

Muista lisätä likaista pyykkiä lajittelujärjestelmästä ajan säästämiseksi pyykkiä. Hyvä nyrkkisääntö on, että vähintään kolme likaista pyykkiä astiat valkoinen tai vaalea vaatteita, ja tummat vaatteet. Älä unohda – pyytää kaikkia kotitalouden lajitella omaa likaista pyykkiä oikeassa bin säästää aikaa.

6. päivitys Valaistus

Pyykkituvat sijaitsevat usein tumma tai ikkunaton tilat, niin hyvä valaistus on tärkeää. Lisättyjä-kaapin valaistus tai suuri, yläpuolella telineeseen kirkastaa ja laajentaa tilaa. Hyvä valaistus auttaa myös löytämään paikkoja ja tahroja pyykki, joten voit etukäteen hoitoon ennen pesua. Parempi vielä, lisää koostua valaistuksen, joka sisältää säilöttyjä valolevykatot riipuksia ja alle kaappiin valaistus, kuten yllä olevassa kuvassa.

Kaunis valaisimia ovat paitsi käytännöllisiä, mutta ne parantavat suunnittelu pesutupa.

7. Tarvikkeet jotka kätkevät Pesula

Seinälle tai kaappiin asennettava avattavasta lauta on loistava tapa piilottaa sotkua. Useimmat mallit paitsi piilottaa silityslaudan pois, mutta on tarpeeksi tilaa tallentaa raudan ja pesula tarvikkeita.

Seinään kiinnitettävä kuivausteline on toinen fiksu vaihtoehto ilmakuivaus arat kuten alusvaatteita tai villapaitoja.

8. Mielenkiintoisia kuviollinen Walls

Sitä paitsi maalit, anna pesutupa modernin ilmeen lisäämällä visuaalista kiinnostavuutta seinät kuvio ja rakenne. Mainioita keinoja tämän saavuttamiseksi ovat:

  • Taustakuva. Valitse lihavoitu, moderni kuvio kosteutta kestävä, vinyyli paperi, joka on helppo pyyhkiä
  • Backsplash. Lisää huippuluokan backsplash suunnittelu omaan pesutupa. Vaikka jotkut kauneimmista backsplash laatta vaihtoehtoja voi olla kallista, pienempi pesutupa ei vaadi paljon laatta ollenkaan

9. Multi-Purpose pesutupa toiminnallisuutta

Jos sinulla on rajoitettu tilaa, tee pieni pesula monikäyttöinen tila. Monitoiminen pesutupa ideoita ovat:

  • Craft huone
  • muta huone
  • Urheiluvälineet varasto
  • Siivous tarvikkeita varasto

10. muunnettu Closet Pesula Space

Yksi fiksu pesutupa ideoita on muuntaa sali, kotitoimiston tai vierashuone kaapissa osaksi pesutupa.

Muista sietää paljon hyllyjä ja varo ovivälyksille, joten voit sulkea ovia pesutupa ei ole käytössä.

Monet pesutupa ideat ovat helppoja Kunnosta voit tehdä viikonloppuna. Ottaa uusi katsomassa pesula ja miten voit päivittää sinun organisoida paremmin ja lisäarvoa omaan kotiin. Suosikki ideoita kokeilla?

You may also like