Skip to main content

Muuta Basement luovia ideoita

Kellareihin on meneillään renessanssi juuri nyt. ”Perinteisesti, maaperä olivat täynnä leikkauskuva, iso televisio, biljardipöytä ja mini jääkaappi pieniä virvokkeita,” mukaan Patrick Garrett, välittäjän H & H Realty Trussville, AL.

Hän kuitenkin sanoo kellarissa on nyt siirtymässä äijähuone perhehuone. ”Monet nykyajan asunnon nyt menossa ‘wow’ tekijä”, Garrett kertoo. Vuodesta elokuvateatterit toimistoihin ja jopa keittiöt, asunnon käyttävät kellareihinsa varten paljon enemmän kuin tallennustilaa.

Tässä muutamia kekseliäitä tapoja, joilla voit muuntaa kellarissa.

Kotiteatteri

Voit tuoda Hollywood kotiin kellarissa kotiteatteri. ”From massa-kotiin perheen peli huonetta täysimittaiseen kotiteattereihin, voit odottaa ylimitoitettu lepotuoli teatterien tuolit, korkean resoluution LCD-projektorit, jotka tuottavat teatteri kuvanlaatu asennettu katot, ja kuvien koko leveyden ja korkeuden seinien .”Garrett sanoo. Voit jopa lisätä popcorn kone loppuun elokuvateatteri teema.

Monikäyttöinen pelihuone

”Asunnon tarjoamme myös monikäyttöinen hauskaa alueilla ja laaja valikoima valaistuksen vaihtoehtoja kirkastaa tai pehmentää ilmapiiri” Garrett sanoo. ”Mielestäni kellareihin vielä kysytty pois kotoa virkistyskäyttö, vaikka vain ylellisyyttä viihdyttävä vieraille ja ystäviä.” Tämä kellarissa pelihuone tarjoaa useita alueita vieraille hengailla ja rentoutua.

Kotitoimisto

Se ei vie paljon luoda kotitoimiston kellarissa. Pöytä ja tuoli tai kaksi ovat kaikki sinun täytyy luoda mukava, rauhallinen paikka työskennellä ilman häiriötekijöitä.

Kellari baari

Kellari baari lisää toisen tason viihdyttävä. Monimutkaisten kellarissa redesigns, se on erityisen tärkeää suunnitella tulevaisuutta. ”Jos aiot kellarissa uudistaa, vahvistaa budjetin etukäteen,” neuvoo JB Sassano puheenjohtaja Mr. Handyman. Olipa teet työn itse tai palkata ammattilainen, hän sanoo, että on tärkeää varmistaa, että kaikki työ vastaa paikallisten säädösten.

Kellari suite

Kun muuntaa kellarissa, jossa on erillinen makuuhuone ja kylpyamme, joka on tämän kutsuva, neuvotaan – Osallistujat eivät ehkä halua lähteä. ”Jos lisäät toista kylpyhuone, sinun on palkata lisensoitu putkimies”, sanoo Sassano. ”Jos olet yksinkertaisesti vain korostaa nykyistä kylpyhuone, jotkut maali, modernimpi turhamaisuus, uudet kalusteet, pyyhkeet ja tarvikkeet voi olla suuri merkitys”, hän sanoo.

Kellari keittiö

Garrett sanoo toinen trendi hän näkee keskuudessa asunnon on keittiöt kellarissa. Jos kellarissa on kylmää ilmaa voidaan tihkuminen mukaan Sassano. ”Pidä märkä käsi edessä valokytkin levy tai pistorasiaan; jos tunnet ilmaa, sinulla on vuoto ”, hän sanoo. ”Asennus vaahto tiivisteet takana kaikki valokatkaisijat ja pistorasiat voi lopettaa nämä energiaa vuotaa.” Muita tapoja parantaa energiatehokkuutta kellarissa kuuluu käyttäen matalan VOC tilkitä ja vaahto nauhat ikkunoiden ja ovien kehykset, jotka vuotavat ilmaan, neuvoo Sassano. ”Myös lisätä ovi pyyhkäisee ja ovi kenkä tiivisteet ympärillä kynnys ja ulko-ovet”, hän sanoo.

Veneet ja pesutupa

Tämä pesutupa tarjoaa keskitetyn paikan kaiken pyykin liittyviä. Suuri likaiset vaatteet vaikeuttaa auttaa pitämään huoneeseen siisti. Hyllyt mahtuu koko pesula tarvikkeita ja lauta on irti lattiasta ja pois tieltä. Tilava taulukko tarjoaa runsaasti tilaa taittaa pesula, ja kaapit antaa ylimääräistä tallennustilaa.

Lapsiystävällisiä kellarissa

Paras tapa pitää talon siisti ja puhdas on antaa lapsille oman tilansa. Tämä huone on kevyt ja ilmava, jossa on runsaasti luonnon elementtejä. ”On tärkeää määritellä soveltamisala kellarissa uudistaa, koska kantavia seiniä olennaisessa roolissa kotiisi rakenteeseen”, Sassano sanoo. Tämä voi olla vaikutusta siihen, kuinka parhaiten käyttää tilaa, jos aiot muuttaa kellarin.

kotikuntosali

Sinun ei koskaan tekosyy ei käyttänyt kun kuntosali on alakerrassa kellarissa (varsinkin jos se on varustettu poreallas!). Kestävä lattiat ovat tärkeitä, kun laskemisesta kuntosali kellarissa.

You may also like