Skip to main content

Kjeller dekorere Ideer til å lage en multifunksjonelle Living Space

Kjeller dekorere Ideer til å lage en multifunksjonelle Living Space

Enten kjelleren er et lite rom eller tar opp en hel etasje av hjemmet ditt, er det nok av alternativer når det gjelder å bruke plassen effektivt. Maksimere effektiviteten betyr også å få mest mulig ut av rommet, noe som kan bety å skape funksjonelle lagringsplass for sjelden brukte dekorasjoner eller legge til en brukbar familierom. Disse kjelleren dekorere ideer tilbyr måter for å utvide hvordan du og din familie bor og bruke plassen.

Først, tenk på hva du trenger fra rommet. Har du lyst til å sette opp out-of-town besøkende i et komfortabelt rom, slappe av med venner, eller lage den ultimate lekerom for barna? Uansett hvilke ønsker og behov, er det mange dekorere ideer for å hjelpe deg å gjøre det skje.

Kjelleren, men kan ofte være en mer utfordrende plass til oppussing fordi det er ofte en uferdig rom. Uansett hvor mørkt og illevarslende plass kan være, har vi en håndfull kjelleren dekorere ideer som vil hjelpe deg å lage et rom som du vil se frem til å tilbringe tid i.

Bestem hva Layout fungerer best

Når du har funnet ut budsjettet og hvordan du har tenkt å bruke plassen, bestemme en planløsning som vil hjelpe deg å kjøre den. Hvis du ønsker å lage et gjesterom, så har du sannsynligvis også vil legge til et bad og må planlegge deretter. Hvis plassen er stor, kan du dele den opp i flere rom som tjener ulike behov, uansett hva de måtte være. Hvis den er liten, kan du fortsatt bruke den for flere funksjoner med riktig planlegging.

bruk Nøytrale

Sterke og dristige farger fange øyet ved å legge til drama, men de kan også gjøre et mellomrom utseende mindre. Bruke dem i kjelleren kan gjøre taket synes lavere og veggene føler at de nærmer seg. I stedet stole på lyse, nøytrale farger som grå, taupe og hvitt som gjør rommet føles mer ekspansiv. Bruk lignende farger for større møbler som hyller, sofaer og bord. Legg til farge og karakter i tilbehør og belegg, for eksempel kaste puter, gardiner, tepper og vaser.

Velg Open Concept

Hvis kjelleren er på mindre siden, holde området åpent ved å unngå å legge vegger. Definere forskjellige områder eller soner ved hjelp av farger og innredning slik at kjelleren kan tjene flere formål også. For eksempel kan en halvparten av kjelleren blir voksen avslapningsområde hvis forankret med en komfortabel sectional, et stort område rug, og belysning med dimmer brytere. Den andre halvparten kan være et håndverk med en stor og solid bord, lagring hyller og lysere oppgave belysning.

Se lyset

Kjellervinduer er ofte mindre enn andre steder i huset fordi plassen er helt eller delvis under bakken. Belysning vil ikke bare gjøre rommet føles større, men sterkt lys vil gjøre opp for mangelen på vinduer. Innfelt belysning sparer plass selv om du kanskje ikke har taket plass (eller budsjett) for å imøtekomme det. I stedet bruker veggen sconces, bordlamper og gulvlamper. Til å reflektere lys, henge speil strategisk i rommet.

Lag lagringsløsninger

Selv om kjelleren kan også ha et høyere formål, ender det ofte opp med å tjene som en generell lagringsområde. Innlemme hyller og skap, og sørg for lagringsenheter går fra gulv til tak for å sikre at du får mest mulig ut av plassen. Kjøpe møbler som gjør dobbelt-plikt, slik som ottomaner med et skjult rom eller sidebord med skuffer. Vie den ene enden av kjelleren til generell lagring ved å skjule det område med en gulv-til-tak-vegg som dekker i samme farge som de omgivende vegger.

You may also like