Skip to main content

Transform Your Kjeller med disse kreative ideer

Kjellere er under en renessanse akkurat nå. “Tradisjonelt kjellere ble fylt med en sectional, en storskjerm, et biljardbord og et lite kjøleskap for små forfriskninger”, ifølge Patrick Garrett, eiendomsmegler ved H & H Realty i Trussville, AL.

Men, sier han kjelleren er nå overgangen fra mann hule til stuen. “Mange dagens huseiere nå går for ‘wow’ faktor”, forklarer Garrett. Fra kinoer til kontorer og til og med kjøkken, huseiere bruker sine kjellere for mye mer enn lagring.

Her er noen oppfinnsomme måter du kan forvandle din kjelleren.

Hjemmekino

Du kan ta med Hollywood hjem med en kjeller hjemmekino. “Fra masse i hjemmet familie spillerom til fullverdig hjemmekino, kan du forvente å se dimensjonert recliner teater sitteplasser, høyoppløselige LCD-projektorer som produserer bilder teater kvalitet montert på tak, og bilder hele bredden og høyden på veggene .”, sier Garrett. Du kan selv legge til en popcorn-maskin for å fullføre kino tema.

Multipurpose spillerom

“Boligeiere er også å skape multi morsomme områder og bruke et stort utvalg av belysning alternativer å lyse eller myke opp stemningen,” sier Garrett. “Etter min mening, kjellere er fortsatt en svært oppsøkt hjemme amenity, selv om bare for luksusen av underholdende gjester og venner.” Dette kjelleren spillerom tilbyr flere områder for gjestene å henge ut og slappe av.

Hjemmekontor

Det tar ikke mye å lage et hjemmekontor i kjelleren. Et bord og en stol eller to er alt du trenger for å lage en fin og rolig sted å arbeide uten distraksjoner.

Basement bar

En kjeller bar legger et annet nivå av underholdende. For komplekse kjeller designendringer, er det spesielt viktig å planlegge fremover. “Hvis du planlegger en kjeller oppussing, etablere budsjettet på forhånd,” råder JB Sassano, president i Mr. Handyman. Enten du gjør arbeidet selv eller ansette en profesjonell, sier han det er viktig å sørge for at alt arbeid oppfyller lokale forskrifter.

kjelleren suite

Når du forvandle din kjelleren med et separat soverom og bad som er dette innbydende, rådes – gjester kan ikke ønsker å forlate. “Hvis du legger til et annet bad, må du leie en lisensiert rørlegger”, sier Sassano. “Hvis du bare forbedre et eksisterende bad, kan litt maling, en mer moderne forfengelighet, nye inventar, håndklær og tilbehør gjør en stor innvirkning,” sier han.

kjelleren kjøkkenet

Garrett sier en annen trend han ser blant huseiere er kjøkken i kjelleren. Hvis kjelleren er kald kan luft siver inn, ifølge Sassano. “Hold en våt hånd foran en lysbryter plate eller utløp; hvis du føler luft, har du en lekkasje,”sier han. “Installere skum pakninger bak alle lysbrytere og stikkontakter kan stoppe disse energilekkasjer.” Andre måter å øke energieffektiviteten i kjelleren inkluderer bruk av lav-VOC caulk og skum strimler rundt vinduer og dørkarmer som lekker luft, råder Sassano. “Også legge dør feier og dør sko pakninger rundt terskelen og ytterdører,” sier han.

Craft og vaskerom

Dette vaskerom er et sentralt sted for alt tøyet relatert. Den store skitne klær kurv bidrar til å holde rommet ryddig. Hyller holde alle vaskerom forsyninger, og strykebrett er opp fra gulvet og ut av veien. Den romslige tabellen gir god plass til å kaste tøyet, og skap gir ekstra lagringsplass.

Kid-vennlig kjelleren

Den beste måten å holde huset ryddig og rent, er å gi barna sin egen plass. Dette rommet er lyst og luftig, med massevis av naturlige elementer. “Det er viktig å bestemme omfanget av kjelleren oppussing, siden bærende vegger spille en vesentlig rolle i ditt hjem struktur,” Sassano sier. Dette kan være en faktor i hvordan du best kan bruke plassen når du planlegger å forvandle din kjelleren.

Hjem gym

Du vil aldri ha en unnskyldning for ikke å trene når gym er nede i kjelleren (spesielt hvis det er utstyrt med boblebad!). Slitesterke gulv er viktig når man setter et treningsstudio i kjelleren.

You may also like