Skip to main content

Vaskerom Design ideer for å organisere små steder

Vaskerom Design ideer for å organisere små steder

Vaskerom er hot spots for husholdning forbedring i disse dager. Enten vaskerom i kjelleren, garasje, kjøkken, eller skapet – eller du er heldig nok til å ha en dedikert vaskerom – disse ti vaskerom ideer vil bidra til å skape en plass som er organisert, oppdatert, og er så vakker at du ser frem til å gjøre vaskeri.

Hvor er det beste stedet å legge et vaskerom? Tenk praktisk først. Sett opp tøyet i nærheten av der skittentøy samler, eller i nærheten av soverom hvor rent tøy går. Andre favoritt vaskerom steder inkluderer nær bakdøren, i gjørme rom, kjøkken, bad, garderobe, eller dressing området.

Husk at lekkasjer kan skje i ditt vaskerom. Vanntett gulv under vaskemaskin er viktig, spesielt hvis Vaskerommet ligger i andre etasje. Gode ​​måter å vanntett gulvet blant annet legge plastfolie over gulvet, og bygge ut et grunt panorere for vaskemaskiner å sitte på, eller ved hjelp av flis eller vanntett vinyl under vaskemaskin og tørketrommel.

En annen ting å vurdere når du velger et vaskerom plassering er støy fra vibrasjoner i maskinen. Vaskemaskiner som er plassert på den andre etasje skal utstyres med vibrasjonsputer som demper støyen som oppstår når maskinen er i bevegelse.

Selv om noen av våre inspirerende bilder i galleriet er store rom, disse ideene fungerer godt for små vaskerom eller vaskeri arbeidsområder i et skap. Med litt kreativitet og planlegging, er mulig en nyttig og effektiv vaskerom.

Her er et vaskeri liste over 10 enkle vaskerom ideer som organiserer, tilføre verdi og oppgradere din plass.

1. Vibrant Vaskekjeller Color

Gjør vaskerom arbeidsområdet lys og trivelig med et nytt strøk med maling. Paint er en enkel DIY måte å oppgradere vaskerom på et budsjett. Velg en farge tema som er lyse og løfter humøret. Populære lakkfarger for å live opp tøyet området inkluderer levende sitrus toner som lime grønn, gul eller oransje. En skarp, skinnende hvit er en annen ren alternativ som gjør rommet og humøret føles friskt. Ikke stopp med veggene, også vurdere å male dine vaskerom skap!

2. Ekstra Klesvask Counter Space

Counter plass er nøkkelen i vaskeriet for å gjøre sortering og bretting vaskeri lett arbeid. Opprette en egendefinert vaskerom design ved å legge en teller over din side-by-side vaskemaskin og tørketrommel.

Hvis du har arealet, legge til en øy til vaskerom for å øke counter plass.

3. innebygde skap

For å opprette en high-end, tilpasset vaskerom, installere kjøkken skap rundt vaskemaskin og tørketrommel. Hold deg på budsjettet ved å kjøpe billig skap og oppgradere dem med kontrast, lyse veggfarger eller bakgrunnsbilde. Fjern builder-grade hardware og erstatte den med tilpasset skuff trekker. En allsidig og moderne skuff pull vil til neste nivå din stil og kan fungere som et håndkle eller kleshenger rack.

Hvis budsjettet er stramt, besøke en restaurant forsyning butikk brukes delen. Rustfritt arbeidsbord og hyller er et solid moderne vaskerom idé og enkel å installere alternativ til innebygde skap.

4. Creative vaskemaskin og tørketrommel Montering

Hvis du ikke har nok plass til å holde din vaskemaskin og tørketrommel ved siden av hverandre, stable dem vertikalt. Dette er en fin måte å jobbe med mindre mellomrom og vil fortsatt ha et funksjonelt vaskerom.

En annen kreativ måte å montere vaskemaskin og tørketrommel er å løfte dem opp fra gulvet. Øke vaskemaskin og tørketrommel gjør det lettere på ryggen ved å eliminere behovet for å bøye seg for å laste og losse vaskemaskin og tørketrommel. Opprett et lagringsområde i rommet under vaskemaskin og tørketrommel. Dette gir også rom for å lage et lagringsområde i rommet under skiven og tørketrommel. Noen vaskemaskin og tørketrommel produsenter tilbyr den hevede lagerenhet i den tilsvarende apparatet finish.

5. Ekstra Klesvask Storage Ideer

Vegg avlukker, flytende hyller, kurver og klær barer er alle gode oppbevaringsmuligheter i et vaskerom.

Sørg for å legge til en skittentøy sorteringssystem for å spare tid når du gjør vaskeri. En god tommelfingerregel er å ha et minimum av tre skitne vaskeri binger for hvite eller lyse klær og mørke klær. Ikke glem – spør alle i husholdningen til å sortere sitt eget skittentøy i riktig bin sparer tid.

6. Oppgradering Lighting

Vaskerom er ofte plassert i mørke eller vindus mellomrom, så god belysning er viktig. Legg under-kabinett belysning eller en stor, overliggende fiksturen for å lyse og større plass. God belysning hjelper også deg å finne flekker og flekker på tøyet, slik at du kan forhånds godbit før vask. Bedre ennå, legg en kombinasjon av belysning som inkluderer hermetisert taklamper, smykker og under kabinett belysning som bildet ovenfor.

Vakre lysarmatur er ikke bare praktisk, men de forbedre utformingen av et vaskerom.

7. Tilbehør som skjuler Klesvask

En vegg eller skap montert rullegardinstrykebrett er en flott måte å skjule rot. De fleste design ikke bare skjule strykebrettet unna, men har nok plass til å lagre jern og vaskerom forsyninger.

En veggmontert tørkestativ er et annet smart alternativ til lufttørkende finvask som undertøy eller gensere.

8. Interessante mønstret Walls

Foruten maling, gi vaskerom en moderne utseende ved å legge visuell interesse til veggene med mønster og tekstur. To flotte måter å oppnå dette er:

  • Bakgrunn. Velg en dristig, moderne mønster i en fuktbestandig, vinyl papir som er lett å tørke ned
  • Benken. Legg en high-end backsplash design til ditt vaskerom. Mens noen av de vakreste backsplash fliser alternativer kan være dyrt, betyr en mindre vaskerom ikke krever mye flis i det hele tatt

9. Multi-Purpose Vaskekjeller Funksjonalitet

Hvis du har begrenset plass, gjøre små vaskerom et flerbrukshus plass. Multi-funksjons vaskerom ideer inkluderer:

  • Craft rom
  • Gjørmerom
  • Sportsutstyr bod
  • Hjem rengjøring forsyninger bod

10. Omregnet Closet Klesvask Space

En av de mest smarte vaskerom ideer er å konvertere en hall, hjemmekontor eller gjesterommet skapet inn i et vaskerom.

Pass på å sette opp rikelig med hyller og se opp for klar dør, slik at du kan stenge dørene når vaskerommet ikke er i bruk.

Mange av våre vaskerom ideer er enkle DIY-prosjekter du kan gjøre i en helg. Ta en ny titt på din vaskerom og se hvordan du kan oppgradere din til å organisere det bedre og tilføre verdi til ditt hjem. Hva er din favoritt ideer til å prøve?

You may also like