Skip to main content

Klet Dekoraterstvo idej ustvariti Večnamenski Living Space

Klet Dekoraterstvo idej ustvariti Večnamenski Living Space

Ali vaš klet je majhno sobo ali zavzema celotno nadstropje v vašem domu, obstaja veliko možnosti, ko gre za učinkovito uporabo prostora. Povečevanje učinkovitosti pomeni tudi dobili največ iz sobe, kar bi lahko pomenilo ustvarjanje funkcionalno shranjevanje za redko uporabljajo, okraskov ali dodajanje uporabne družinska soba. Te kleti okrasitev ideje ponujajo načine za razširitev kako lahko vi in ​​vaša družina živi in ​​uporabo prostora.

Najprej pomislite, kaj potrebujete iz sobe. Bi radi, da dajo out-of-mesto obiskovalcev v udobni sobi za goste, kick nazaj s prijatelji, ali pa ustvarite končni otroci igrajo sobo? Ne glede na vaše želje in potrebe, obstaja veliko Dekoraterstvo idej, ki vam pomaga, da to uresniči.

V kleti pa lahko pogosto bolj zahtevna prostor za preoblikovanje, ker je to pogosto nedokončana soba. Ne glede na to, kako temno in lahko slutnjo vaš prostor bo, imamo peščico kletnih okrasitev idej, ki vam bo pomagal ustvariti prostor, da boste veselim preživljanje časa v.

Odločite Kaj Postavitev deluje najbolje

Ko ste ugotovili, vaš proračun in kako nameravate uporabiti prostor, določi tloris, ki vam bo pomagal pognati. Če želite ustvariti sobo za goste, potem boste verjetno želeli dodati kopalnico in bo treba ustrezno načrtovati. Če je vaš prostor je velika, jo lahko razdelimo na več prostorov, ki služijo različnim potrebam, kar so morda. Če je majhen, lahko še vedno uporabljate za več funkcij, s pravilnim načrtovanjem.

uporaba nevtralnih

Močne in drzne barve vzbudil z dodajanjem drame, ampak tudi, da je prostor videz in občutek manjše. Njihova uporaba v kleti lahko zgornje meje se zdi manjši in stene počutim kot oni približujejo. Namesto tega se zanašajo na svetlih nevtralnih barvah, kot so siva, taupe in belo, da bi prostor počutim bolj zgovorni. Uporabljajo podobne barve za večjih kosov pohištva, kot so police, zofe in mize. Dodaj barvo in značaj v dodatno opremo in obloge, kot so vrgel blazine, zavese, preproge in vaze.

Izberite odprt koncept

Če je vaša klet je na manjšem strani, da območje odprtega z izogibanjem dodajanjem stene. Določite različne prostore ali območja z barvo in opremo, tako da lahko vaš klet služi več namenom dobro. Na primer, polovica vaše kleti postal odrasel prostor za sprostitev, če ga udobno sekcijska, veliko območje preprogo in razsvetljavo z dimmer stikala zasidrana. Druga polovica je lahko obrtno področje z velikim in robustnim mizo, police za shranjevanje in svetlejšo osvetlitev delovne površine.

Glej Luč

Basement okna so pogosto manjši kot drugje v hiši, ker je prostor delno ali v celoti pod zemljo. Razsvetljava ne bo samo prostor občutek napihnjenosti, vendar je svetla lučka nadoknaditi pomanjkanje oken. Vgradne razsvetljavo prihrani prostor, čeprav morda ne boste imeli prostora strop (ali proračun), da ga sprejme. Namesto tega uporabite stenske sconces, namizne svetilke in talne svetilke. Odboja svetlobe, visi ogledala strateško v sobi.

Ustvarjanje Storage Solutions

Čeprav lahko vaš kleti imajo tudi višji namen, se pogosto konča služi kot splošno skladiščnega prostora. Vključi police in omare in se prepričajte, skladiščne enote gredo od tal do stropa, da se zagotovi ste dobili največ iz vašega prostora. Nakup pohištva, ki počne dvojno dolžnost, kot so Turki s skritim predalom ali stranskih tabel s predali. Posvetili en konec vašega kleti do splošnega skladiščenja, ki jih to področje skriva s steno od tal do stropa, ki zajema v isti barvi kot okoliške stene.

You may also like