Skip to main content

Preoblikujte svoje Basement teh ustvarjalnih idej

Kleti doživljajo renesanso zdaj. “Tradicionalno kleti so bile napolnjene s prerezano, velik zaslon TV, biljard in mini hladilnikom za mala osvežilno pijačo,” pravi Patrick Garrett, nepremičninskega posrednika pri H & H Realty v Trussville, AL.

Vendar pa pravi, da je klet je sedaj prehaja od človeka jame za družinski sobi. “Mnogi sodobni homeowners se zdaj dogaja za” wow “faktor”, Garrett pojasnjuje. Iz kinodvorane v pisarnah in celo kuhinje, homeowners uporabljajo svoje kleti na poti več kot shranjevanje.

Tukaj je nekaj domiselnih načinov, da lahko preoblikujejo svoje kleti.

Domači kino

Lahko bi Hollywood domov s kleti domači kino. “Od množičnih družina igralnih prostorov v domu v polnem cvetu domači kino, lahko pričakujete, da vidim prevelike počivalnik gledališče sedežev, visoke ločljivosti LCD projektorjev, ki proizvajajo kakovost slike gledališče nameščena na zgornje meje in slike polno širino in višino sten . “pravi Garrett. Lahko celo dodate pokovko stroj za dokončanje filma gledališče tema.

Večnamenski igralnica

“Homeowners tudi ustvarjanje večnamenskih zabavne območij in z uporabo široko paleto možnosti razsvetljave v razsvetliti ali zmehča vzdušje,” pravi Garrett. “Po mojem mnenju, kleti, so še vedno zelo iskana od doma urejene, četudi samo za razkošje zabavnimi gosti in prijatelji.” Ta kleti igralnica ponuja več površin za goste, da visi ven in se sprostite.

Domača pisarna

Ni potrebno veliko, da ustvarite domačo pisarno v kleti. Mizo in stol ali dva so vse, kar potrebujete za ustvarjanje lepo, mirno mesto za delo brez motečih dejavnikov.

klet bar

Kleti bar dodaja drugo raven zabavne. Za kompleksne kletnih preoblikovanjih, je še posebej pomembno, da načrtujejo vnaprej. “Če nameravate kletni Preudesiti, vzpostavi svoj proračun vnaprej,” svetuje JB Sassano, predsednik g Mojster. Ali ste to delo sami ali najem strokovno, pravi, da je pomembno zagotoviti, da vsako delo izpolnjuje lokalne odloke.

klet suite

Ko preoblikovati svoje kleti z ločeno spalnico in kopalnico, ki je to vabi, svetovati – gostje ne želijo zapustiti. “Če dodate še eno kopalnico, boste morali najeti licenco vodovodar,” pravi Sassano. “Če ste preprosto povečanje obstoječo kopalnico, lahko nekatere barve, bolj moderno nečimrnosti, nove napeljave, brisače in pribor velik vpliv,” pravi.

klet kuhinja

Garrett pravi še en trend on vidi med homeowners je kuhinje v kleti. Če je vaša klet je hladna, lahko zrak pronica v skladu s Sassano. “Držite mokro roko pred svetlobnega stikala ploščo ali vtičnice; Če menite, da zrak, imate pušča, “pravi. “Namestitev pena tesnila za vsa stikala za luči in vtičnice so lahko ustavi te energije pušča.” Druge možnosti za povečanje svoje energetske učinkovitosti v kleti vključujejo uporabo nizko-HOS smola in penastih trakov okoli oken in podbojev, da uhaja zrak, svetuje Sassano. “Prav, dodamo nagradnim vrata in vrata čevlje tesnila okoli praga in zunanja vrata,” pravi.

Craft in pralnica

To pralnica zagotavlja osrednjo lokacijo za vse perilo-povezani. Velik umazana oblačila ovirajo pomaga ohranjati prostor gladka. Police imajo vse dobave za pranje perila, in likalna deska, je s tal in iz poti. Prostorna tabela zagotavlja dovolj prostora za zlaganje perila, in omare zagotoviti dodaten prostor za shranjevanje.

Otrokom prijazno kleti

Najboljši način, da svojo hišo gladka in čista je, da otroci svoj prostor. Ta soba je svetlo in zračno, z veliko naravnih elementov. “Pomembno je, da se določi obseg vaše kleti Preudesiti, saj nosilnih zidov igrajo ključno vlogo v strukturi vašega doma,” Sassano pravi. To je lahko dejavnik pri tem, kako najbolje uporabiti prostor, ko mislite, da preoblikujejo svoje kleti.

Domov telovadnice

Nikoli ne boste imeli izgovor za ne izvaja, ko je telovadnica spodaj v kleti (še posebej, če je njegova opremljen z masažno kadjo!). Trajno tla so pomembna pri sestavljanju telovadnico v kleti.

You may also like