Skip to main content

Pralnica Oblikovanje Ideje Organizirajte majhne prostore

Pralnica Oblikovanje Ideje Organizirajte majhne prostore

Pralnice so žarišča za izboljšanje gospodinjstev v teh dneh. Ali vaš pralnica v kleti, garaža, kuhinja, ali omari – ali ste dovolj srečni, da imajo poseben pralnico – ti 10 pralnica soba idej bo pomagal ustvariti prostor, ki je organiziran, do datuma, in je tako lepo, da boste veselimo perilo.

Kje je najboljše mesto za dodati pralnico? Razmislite udobje na prvem mestu. Nastavite perilo blizu, kjer umazano perilo zbira, ali v bližini spalnice, kjer čisto perilo gre. Drugi najljubše perilo soba lokacije vključujejo bližini zadnja vrata, v sobi blato, kuhinja, kopalnica, garderoba, ali jutranje območje.

Imejte v mislih, da bi nenamerno poplave zgodilo v vašem perila območju. Neprepustna tla pod pralni stroj, je bistvenega pomena, še posebej, če je vaš pralnica nahaja v drugem nadstropju. Dobrih načinov za vodotesno vaši nadstropju vključuje dodajanje plastično prevleko čez podlago, ustvarjamo plitvo posodo za pranje perila v strojih, da bi sedel na ali z uporabo ploščice ali vodotesno vinil pod pralni in sušilni stroj.

Še ena stvar, da razmisli, ko je izbira lokacije pralnico hrup iz vibracij naprave. Pralne stroje, ki se nahaja v drugem nadstropju, mora biti opremljen z vibracijskimi blazinicami, ki dušijo hrup, ki se pojavi, ko je naprava v gibanju.

Čeprav je nekaj naših navdihujočih fotografij v galeriji, so velike sobe, te ideje delajo dobro za majhne prostore za pranje perila ali perila delovnih prostorov v omari. Z malo ustvarjalnosti in načrtovanja, koristno, učinkovito pralnico je mogoče.

Tukaj je perilo seznam 10 preprostih pralnica idej, ki organizirajo, dodano vrednost in nadgraditi svoj prostor.

1. Vibrant Pralnica Paint Color

Da delovni prostor pralnica svetlo in veselo s svežo plast barve. Barva je enostaven DIY način nadgraditi svoj pralnico na proračun. Izberite barvno temo, ki je svetel in polnjenja vaše razpoloženje. Popular barve barve za poživitev vaše perilo območje vključuje žive tone citrusov, kot so svetlo zelena, rumena ali oranžna. Svež, svetel bel je še čisto možnost, da naredi prostor in vaše razpoloženje počutim sveže. Ne prenehajte z zidovi, prav tako menijo, pleskanje svoje pralnica omare!

2. Dodatna pranja Counter Vesolje

Števec prostor je ključ v pralnici, da bi sortiranje in zlaganje perilo enostavno delo. Oblikujte meri pralnico z dodajanjem števec nad svojo podložko side-by-side in lase.

Če imate kvadraturo, dodamo otok na vaši pralnici za povečanje števca prostor.

3. Vgrajen omare

Če želite ustvariti high-end, po meri pralnico, namestiti kuhinjske omare okrog pralni in sušilni stroj. Ostanite na proračun z nakupom poceni omare in jih nadgradili s kontrastnimi, svetle barve sten ali ozadje. Odstrani graditelj razreda strojne opreme in jo nadomestiti z meri predalov potegne. Vsestranska in sodobno Predal potegnite bo uplevel svoj stil in lahko deluje kot brisačo ali obešalnik stojalo.

Če je vaš proračun je tesen, obiščite uporablja poglavje restavracijo Prodajalna je. Nerjaveče delovne mize in police so trdna sodobna pralnica ideja in enostaven za namestitev alternativa vgrajene omare.

4. Creative pralni in sušilni stroj Montaža

Če nimate dovolj prostora, da bodo vaši pralni in sušilni stroj drug ob drugem, jih kup navpično. To je odličen način za delo z manjšimi presledki, medtem ko še vedno funkcionalno perilo območje.

Drug ustvarjalen način za namestitev vašega pralno-sušilni stroj je, da jih dvigne od tal. Dvig vaš pralni in sušilni stroj omogoča lažje na zadnji strani odpravlja potrebo, da ukrivijo za nakladanje in razkladanje pralno-sušilni stroj. Ustvarite skladiščni prostor v prostoru pod pralni in sušilni stroj. To pušča tudi prostor za ustvarjanje skladiščni prostor v prostoru pod pralni in sušilni stroj. Nekateri proizvajalci pralno-sušilni stroj ponuja postavljeno enoto za shranjevanje v ujemanje aparata konča.

5. Dodatne Ideje Pralnica za shranjevanje

Wall kabine, plavajoče police, košare in oblačila bari so vse dobre možnosti za shranjevanje v pralnico.

Bodite prepričani, da dodate umazano sistem pranja sortiranja, da prihranite čas, ko delaš perila. Dobro pravilo palca je, da imajo najmanj tri umazanih koše za pranje perila za bele ali svetlo obleko in temno obleko. Ne pozabite – prosi vse v gospodinjstvu, da razvrstite svoje umazano perilo v ustreznem bin prihrani čas.

6. Nadgradnja Razsvetljava

Pralnice se pogosto nahajajo v temnih ali oken prostore, tako dobro osvetlitev je pomembna. Dodaj pod-kabinet razsvetljavo ali veliko, režijske držalo, da polepšajo in povečanje prostora. Dobra osvetlitev tudi vam pomaga najti lise in madeže na kosov perila, tako da lahko predhodno zdravljenje pred pranjem. še bolje, dodamo kombinacija razsvetljave, ki vključuje pločevinkah stropne luči, obeski in pod kabinet razsvetljavo, kot na zgornji sliki.

Lepe svetila niso samo praktični, ampak okrepiti oblikovanje pralnico.

7. Dodatna oprema, ki se skrivajo Pralnica

Stena ali kabinet vgrajena spustnem likalna deska je odličen način, da se skrije nered. Večina modelov skriti ne samo likalno ploščo stran, vendar imajo dovolj prostora za shranjevanje vaših železa in pranje oskrbe.

A-stenski sušenje stojalo je še ena pametna izbira za sušenje zraka občutljivega kot perilo ali puloverji.

8. Zanimive potiskane stene

Poleg barve, da vaš pralnica sodoben videz z dodajanjem vizualno obresti do stene z vzorcem in teksturo. Dva veliko načinov za dosego tega cilja so:

  • Tapeta. Izberite drzno, sodobno vzorec v vlagi odporen, vinil papir, ki je enostaven za obrišite
  • Backsplash. Dodaj high-end design Backsplash na vašo pralnico. Medtem ko lahko nekatere od najlepših možnosti backsplash ploščice drago, manjša pralnica ne zahteva veliko ploščice na vseh

9. Večnamenski Pralnica Funkcionalnost

Če imate omejen prostor, da vaš mali pralnica večnamenska prostora. Večfunkcijska perilo soba zamisli vključujejo:

  • Craft soba
  • blato soba
  • Športna oprema shramba
  • Gospodinjski artikli za čiščenje shramba

10. preoblikujejo prostor Closet perila

Ena izmed najbolj pameten pralnica idej je za pretvorbo dvorano, domačo pisarno ali sobo za goste omaro v pralnico.

Bodite prepričani, da dajo veliko od polic in pazi za razmiki vrat, tako da lahko zapre vrata, ko je soba perilo ni v uporabi.

Veliko naših pralnica ideje so enostavno DIY projekti, ki jih lahko storite v vikend. Bodite svež pogled na vaše perilo območju in videli, kako lahko nadgradite tvoje organizirati bolje in dodaja vrednost vašega doma. Katere so vaše najljubše ideje, da bi poskusili?

You may also like