Skip to main content

Marvelous Mid-Century Modern Lighting Ideeën

Iconische Lighting gaat nooit uit de mode

Het verfraaien van trends komen en gaan, maar om eerlijk te zijn, midden van de eeuw moderne inrichting, met name verlichting Op inspireren door deze iconische tijdperk, is hier te blijven-forever. Dat is de reden waarom we nog steeds stijlen uit de periode, die aantoonbaar begon in 1947, die nog steeds sterk, zelfs na 70 jaar of zo te zien. Als u op zoek bent om uw huidige lay-out enkele tijdloze aantrekkingskracht te geven, zullen deze mooie ruimtes u te inspireren om dingen te fleuren met midden van de eeuw moderne verlichting.

Een Classic Sputnik Chandelier

Naast de iconische niervormige salontafel, geen ander voorwerp vat midden van de eeuw moderne stijl, zoals de Spoetnik kroonluchter. Er zijn veel verschillende versies van de klassieke inrichting. Maar al werden geïnspireerd door en vernoemd naar de eerste satelliet de ruimte rond de aarde in het najaar van 1957. Het was ongeveer de grootte van een strandbal, en het had een aantal antennes steken uit het midden. Deze variant op de Sputnik kroonluchter in een eetzaal van Kelly Martin Interiors, voorzien van kristal accenten, bol bollen, en een chique messing finish. De goudkleurige knalt niet alleen tegen de humeurige blauwe achtergrond, maar het harmoniseert ook met het hout en lederen meubels.

Retro Industriële Verlichting in levendige kleuren

Upscale Bouw zette deze eenmaal onbemind zolder in een vreugdevolle speelruimte. Dakramen maken het grootste deel van natuurlijk licht gedurende de dag. ‘S Nachts twee retro industriële lampen fleuren dingen. De veiligheid gele armaturen voeg een pop van heldere kleur aan de levendige kamer.

Sculpturale Mid-Century Modern Lighting

Dit kleine woonkamer door het Homepolish design team is uitgedost met gekoesterd vintage vondsten. De lichten zijn onze favorieten. Het midden van de eeuw tafellamp aan de linkerzijde heeft een mooie aardewerk base met een eigenzinnige rasterpatroon. Aan de rechterkant is een multi-lichte vloer lamp met een gouden afwerking. Beide hebben een sculpturaal element dat bijdraagt ​​aan one-of-kind het uiterlijk van de ruimte.

Modernist Kroonluchter Opknoping Hangers

Deze gouden Plaza kroonluchters zijn bezaaid met Mad Men-geïnspireerde stijl. De zwarte plafond in de eetkamer door interieurontwerper Zoë Feldman maakt de armaturen hoogtepunt. Let op de andere bronnen van decoratieve verlichting. Alle kamers hebben een beetje van goud, dat helpt bij het kleurenschema van de ruimte te verenigen.

Mid-Century Modern Hourglass lichtpunt

Een ander algemeen erkend midden van de eeuw moderne vorm voor verlichting is de zandloper. Punctuating deze chique eetkamer door interieurontwerper Leslie Cotter, is een retro zandloper kroonluchter met een wit-poedercoating. Samen met het behang, het voegt een eigenzinnige tintje aan deze overgangsperiode eetruimte.

A Modern Take on Classic Mid-Century Modern Lighting

De Sputnik chandelier, een klassieke modernistische dat eerder gezegd, geïnspireerd deze messing scharnierende lamp buisvormige Edison lampen. Het stuk vormt een aanvulling prachtig de vintage meubels in deze retro-smaak woonkamer door Interieur design firma Scheer and Company.

-Gold Dipped Globe hanglamp

Prachtige globe hanglamp is een decor nietje. Hier, een met goud gedompeld versie verlicht een kleine eethoek in een guesthouse door interieurontwerper Kimberlee Marie. Strakke lijnen en curves zijn beide kenmerken van het midden van de eeuw stijl-alles in deze eetzaal past het wetsvoorstel.

-Schoolgebouw Inspired Mid-Century Flush Mount

Inbouw verlichting kan net zo spectaculair als hanglamp, volgens het interieur ontwerpbureau Studio McGee. En dit kookruimte ze ontworpen bewijst hun punt. Het schoolgebouw armatuur met marineblauwe strepen leent een pop van whimsy aan deze white,-boerderij geïnspireerde keuken.

Midcentury Modern Crystal Chandelier

Hier zit een strakke, kristallen midden van de eeuw moderne kroonluchter de glamoureuze toon voor deze Hollywood geïnspireerde eetkamer bij Nolen Homes. Het armatuur is goudkleurig base verenigt met andere metalen functies in de plaats, met inbegrip van de Spoetnik-geïnspireerde spiegel en messing fotolijsten.

Grown Up Lighting voor een Nursery

Muurblakers altijd het gevoel duidelijk midden van de eeuw modern, zoals in deze retro kwekerij door interieurontwerper Haley Weidenbaum. De koepelvormige koperen armaturen voelen zich niet kinderachtig, en dat is een goede zaak. Het kopen van meubels of decor dat een kind niet kan ontgroeien is een slimme investering.

Overkoepelende Floor Lamp

Havenly interieurontwerper Molly B. nam haar midden van de eeuw modern geïnspireerd naar huis naar het volgende niveau met een overkoepelend vloer lamp in messing. ‘S Nachts voegt de functie voldoende verlichting voor het lezen van het vullen van de rest van de ruimte met omgevingslicht.

Lighten Up Brown Mid-Century Modern Furniture

Tijdens het midden van de eeuw modern decor kleurrijk kunnen zijn, de meeste klassieke stukken zijn bruin (denk: hout of leer) met zwarte of gouden accenten. Ziet deze woonkamer gekenmerkt op Havenly. De bijpassende witte tafellampen geven een mod touch die het uiterlijk van donkere meubels verzacht.

Mid-Century Modern bureaulamp

Uw slaapkamer moet voelen als een gezellig en onweerstaanbare retraite. Dat is de reden waarom het hebben van de juiste taak licht voor het lezen is essentieel. Let op de koperen bureaulamp in dit comfortabele oase van Studio McGee. Het is een midden van de eeuw moderne functie die functioneert als een stijlvolle nachtlampje.

Een Wow Factor lichtpunt

Fancy lampen zijn niet alleen voor de belangrijkste woonvertrekken. Dit comfortabele, Scandinavisch geïnspireerde slaapkamer van Martha O’Hara Interiors beschikt over een Sputnik kroonluchter in zowel koper en nikkel. Het voegt een beetje pit aan de serene slaapruimte.

Frisse kijk op een Sputnik Chandelier

Wij houden van ideeën die een nieuwe draai aan de klassieke dingen te zetten zoals deze frisse twist op het Sputnik kroonluchter. Beth van het interieur design bedrijf, Lucky and Company, koos de opvallende schans voor haar vernieuwde meester bad. Het accent zorgt voor een visueel spannende balans tussen de twee spiegels. We houden van ruimtes die metalen mengen. Merk op hoe de ijdelheid heeft levendige vernikkeld handgrepen, en de spiegels en schans hebben een luxe messing afwerking.

Matchy-Matchy Decor voegt Symmetrie en Balans

Matchy-matchy versieren kan een stoere look neer te nagelen, tenzij je het over midden van de eeuw klassiekers als deze keramische tafellamp set. Ze brengen symmetrie en evenwicht in deze chique, kantoor vignet door interieurontwerper Angela Belt.

Space Age-Inspired Lighting

Deze blauwe hangers lichten zijn een ander voorbeeld van de modernistische, space-age geïnspireerde decor. In deze keuken door een Homepolish ontwerper, de armaturen punch van de witte kamer met pops van blauw.

You may also like