Skip to main content

Overweldigende Ceiling Design Ideas naar Spice Up Your Home

Wanneer de meeste van ons denken over het plafond voor onze huizen, het ding dat gaat om onze geest is wit en plat. Ondanks alle fantastische stappen we naar voren in het ontwerpen en versieren van de rest van het huis genomen, een ‘plafond’ lijkt iets te zijn dat onze geest vrij gemakkelijk slaat zijn. Maar een grote plafond ontwerp , of het nu in de woonkamer of de eetkamer, de keuken of de slaapkamer, kan een kamer een unieke, onnavolgbare en individuele karakter dat ook een onuitwisbare indruk in de hoofden van de mensen die stap in bladeren geven.

Het perfecte plafond ontwerp verschilt per kamer en elk huis en afhankelijk van de beschikbare ruimte; de omringende muren en het algemene thema van het huis, zijn er talloze patronen en kleuren om uit te kiezen. Van tray plafond tot balkenplafond, inham plafond tot de zeer populaire verlaagd plafond, deze prachtige plafond inspiraties geven een kamer die exclusieve en uitzonderlijke voel je na.

Dus laten we verdiepen in een verbazingwekkende verzameling van plafond ontwerpen die zeker zal inspireren.

Shining een Spotlight

Moderne plafonds kan heel wat meer dan alleen maar zorgen voor een duidelijke witte dak te doen. Met de verbazingwekkende aantal ontwerpen op aanbod en de manier waarop architecten spelen met vorm en functie, dan kunt u uiteraard onder andere prachtige LED-verlichting eenheden als onderdeel van een uitgebreide en prachtige ontwerp van het dak.

Van het verstrekken van een slank en stijlvol modern alternatief voor het aanbieden van de klassieke look door het gebruik van hanglampen en kroonluchters, een innovatief ontwerp van het dak wonderen doen om een ​​bestaande ruimte in combinatie met de juiste verlichting techniek.

Spelen met de Waarneming van de diepte

Een van de redenen een speciaal ontworpen plafond kan een unieke en briljante beroep bieden is het simpele feit dat het de visuele indruk een bepaalde ruimte maakt in een grootse manier kan veranderen. Terwijl het gebruik van een kathedraal dak uw interieur een meer ruimtelijk gevoel kan geven, kan een druppel ontwerp van het dak een compactere en eigentijdse twist die in lijn is met de moderne design trends bieden.

Een verzonken plafond kan ook een gevoel van hoogte en een luchtige gevoel voor een huis te creëren, terwijl het geven van die ‘oude Engels’ charme die zo veel ontwerpers en huiseigenaren dromen. De indruk van een ruimer interieur met een moderne visie kan worden gemaakt met de lade plafond en terwijl het beste werkt voor woningen met een hoger plafond, is het te brengen in een nieuw perspectief.

Blending In Terwijl duidelijk uitkomen!

Zoals hierboven besproken, zijn er tal van opties beschikbaar en voor degenen die willen de klassieke ‘beam’ look repliceren, is er voor de hand liggende keuze van het gaan in de balken aan het plafond, dat geen deel uitmaakt van structurele steun zou kunnen zijn, maar brengt in een tijdloos en historische uitstraling. Het beste deel over veel van deze verbazende plafond ontwerpen is dat ze opgaan naadloos aan bij de rest van het huis en de gekozen thema, terwijl nog steeds de schijnwerpers te stelen in een bescheiden manier.

Een grote plafond een aanvulling op de rest van de kamer, heft zijn visuele aantrekkingskracht en biedt het een nieuw perspectief dat zowel ergonomisch en esthetisch. Aan het eind van de dag, het is de perfecte mix van stijl met stof!