Skip to main content

Pro Tips voor het kiezen van kunstwerk voor uw huis

 Pro Tips voor het kiezen van kunstwerk voor uw huis

Een van de meest gestelde vragen ontwerpers krijgen is: “Hoe kies ik de juiste kunstwerk?”. Er zijn een paar richtlijnen om ervoor te zorgen dat u het juiste stuk voor een bepaalde ruimte te selecteren. Artwork is wat helpt definiëren de persoonlijkheid van de huiseigenaar en hun ruimte. Het is nuttig in het binden van bepaalde stukken bij elkaar en het creëren van karakter in een huis. Het beste ding over kunst is dat het een investering die u mee kunt nemen als je beweegt, en kan zelfs groeien in waarde in de tijd. Het maakt ook niet eisen dat u het afsluiten van een tweede hypotheek; u kunt zo veel of zo weinig als je wilt doorbrengen.

Voor de keuken

Een van de meest vergeten kamers in termen van kunstwerken is de keuken. De keuken wordt vaak aangeduid als het “hart van het huis” en in veel gevallen, de meest gebruikte kamer van het huis. Er is geen sprake, kunst moet hier worden opgenomen. Werkbladen of ruimten boven kasten zijn perfect woningen voor de kunst. Om de kunst in de details te houden, leunen in de richting kleinere stukken die een aanvulling, niet overweldigen de ruimte. We hebben de neiging om te gaan met grappige of meer sociale prints die ons lachen, en maak ‘s ochtends makkelijker!

Voor de slaapkamer

De slaapkamer is een toevluchtsoord, een plek voor ontspanning en het kunstwerk moet weerspiegelen dat. De beste muren voor kunst in de slaapkamer zijn direct boven het bed of aan de muur tegenover het bed. Grootschalige stukken zijn best en moet op ooghoogte worden opgehangen. Kijk voor abstracte stukken met rustgevende kleuren of tinten. Als je van fotografie, landschappen of desaturated foto’s het beste werken. Houd de frames minimal – een galerie frame of doeken werken ook geweldig. Hier willen we ons richten op het kunstwerk zelf en niet zozeer haar schip.

Voor het Bureau

Of je werkt vanuit huis of in een kantoor, kunst is een geweldige manier om uw ruimte te personaliseren en houden u geïnspireerd. Onze favoriete manier om dit te doen is door het creëren van een roterende galerij. Om te beginnen moet je een lange drijvende richel plank bij voorkeur geïnstalleerd op uw werkruimte of dicht bij het. De schoonheid van dit is dat het is het enige wat je hoeft te hangen! Vervolgens is het leuke gedeelte, kunt u kiezen uit een assortiment van kunstwerken die u inspireert. Stel je een moodboard van soorten, positieve beelden of werken van kunstenaars die je inspireren door zijn goede plekken om te beginnen. U wilt verschillende maten op te nemen als goed, groot en klein, zodat de mogelijkheden zijn eindeloos. U kunt ze allemaal in soortgelijke frames voor een minimalistische look of alle verschillende frames om wat karakter toe te voegen. Deze stukken kunnen worden gedraaid of bijgewerkt wanneer je vervelen, geen nagels nodig.

Voor de badkamer

De badkamer is een andere kamer, die vaak wordt verwaarloosd met kunst. Het kunstwerk dat u kiest moet gaan met de sfeer van de badkamer. Bijvoorbeeld, als het een poeder kamer op het hoogste niveau, moet u zich aan meer plezier en lichte stukken. Als het een meester bad, ga met meer serene of kalmerende stukken. Badkamer kunst ziet er geweldig uit in paren, willen we een set van twee kiezen uit gestapelde of naast elkaar. Ze kunnen twee dezelfde abstracte stukken met één omgedraaid op zijn kant, of twee verschillende stukken die verder gaan met hetzelfde thema. Solid plekken voor deze stukken zou zijn over het toilet, over het bad (als je het geluk hebt om een ​​te hebben bent), of over de handdoek / kleed haken.

Voor de Living Room

Het leukste kamer te versieren met kunst, en de meeste keren, de meest intimiderende is de woonkamer. De meesten van ons het gevoel een grote druk hier al sinds dit is de ruimte de meeste van uw gasten zullen zien en tijd doorbrengen in. Het kiezen van de juiste stuk is elementair in provoceren gesprek en het instellen van het gevoel of de sfeer van de ruimte. U kunt kiezen voor een grootschalige stuk of een grote galerij muur. Soms moet je denken buiten het kader. Kunst hoeft niet om een ​​stuk van druk of een canvas te zijn, soms kan het andere vormen aannemen. Of het nu een grote schaal replica van de Amerikaanse vlag of Stag hoorns, kijk een 2D-afbeelding voorbij en je krijgt een uniek stuk die het best u te vinden.

You may also like