Skip to main content

Transformarea Subsol cu ​​aceste idei creative

Subsolurile sunt în curs de o renaștere chiar acum. „In mod traditional, subsoluri au fost umplute cu o secțiune, un televizor cu ecran mare, o masă de biliard și un mini-frigider pentru băuturi răcoritoare mici,“ în conformitate cu Patrick Garrett, broker imobiliar la H & H Realty în Trussville, AL.

Cu toate acestea, el spune subsolul este acum trecerea de la pestera om în camera de familie. „Multi proprietari moderne de o zi sunt acum merge pentru factorul«wow»,“, explica Garrett. De la cinematografe la birouri și chiar bucătării, proprietarii de case folosesc subsoluri lor pentru mult mai mult decât de stocare.

Iată câteva moduri ingenioase pe care le puteți transforma subsol.

teatru Acasă

Poti aduce la Hollywood acasă cu un teatru subsol acasă. „De la masă în-acasă camere de joc de familie la teatre plina floare de acasă, vă puteți aștepta să vedeți supradimensionate recliner teatru scaune, de înaltă rezoluție proiectoare LCD, care produce imagini de calitate teatru montate la tavane, și imagini pe întreaga lățime și înălțime a pereților .“, spune Garrett. Ai putea adăuga chiar și o mașină de popcorn pentru a finaliza tema de teatru de film.

sală de jocuri multifuncțională

„Proprietarii de case sunt, de asemenea, crearea de zone de distracție multifuncțional și utilizând o gamă largă de opțiuni de iluminare pentru a lumina sau se înmoaie atmosfera“, spune Garrett. „În opinia mea, subsoluri sunt încă o amenitate acasă foarte căutat, chiar dacă doar pentru luxul de oaspeții de divertisment și prieteni.“ Această cameră joc subsol oferă mai multe zone pentru oaspeții să stea și să se relaxeze.

birou Acasă

Aceasta nu ia mult pentru a crea un birou acasă, în subsol. O masă și un scaun sau două sunt tot ce ai nevoie pentru a crea un loc frumos, liniștit să lucreze fără distragere.

bar Subsol

Un bar la subsol, adaugă un alt nivel de divertisment. Pentru remodelări subsol complexe, este deosebit de important de a planifica. „Dacă sunteți de planificare o remodela subsol, să stabilească bugetul în avans,“ sfatuieste JB Sassano, presedinte al domnului Handyman. Fie că faci munca de unul singur sau angajarea unui profesionist, el spune că este important să ne asigurăm că orice lucrare se întâlnește ordonanțele locale.

suită Subsol

Când transforma subsol cu ​​un dormitor separat și baie, care este acest primitor, se recomandă – invitați să nu vrea să plece. „Dacă adăugați o altă baie, va trebui să angajeze un instalator autorizat“, spune Sassano. „Dacă sunt pur și simplu o baie consolidarea existente, unele vopsea, o vanitate mai modernă, noi corpuri, prosoape și accesorii pot avea un impact imens“, spune el.

bucătărie Subsol

Garrett spune o alta tendinta vede el printre proprietarii de case este bucătăriile în subsol. În cazul în care subsolul este rece, aerul poate fi prelinge, potrivit Sassano. „Țineți o mână umedă în fața unei plăci întrerupător de lumină sau de ieșire; dacă vă simțiți aerul, ai o scurgere“, spune el. „Instalarea garniturilor de spumă în spatele toate întrerupătoarele de lumină și de evacuare se pot opri aceste scurgeri de energie.“ Alte modalități de a stimula eficiența energetică în subsol includ utilizarea low-COV sternului și spumă benzi în jurul valorii de ferestre și tocuri de uși care scurgere de aer, sfatuieste Sassano. „De asemenea, adăugați garnituri și benzile de ușă de pantofi ușă în jurul pragului și ușilor exterioare“, spune el.

Ambarcațiuni și o sală de spălătorie

Această cameră de spălătorie oferă o locație centrală pentru toate rufe legate. Mare de haine murdare coșul de rufe ajută la menținerea camerei îngrijite. Rafturi dețin toate livrările de rufe, iar masa de călcat este de pe podea și din drum. Tabelul spațios oferă o mulțime de cameră pentru a plia rufe, iar cabinetele oferă spațiu de stocare suplimentar.

subsol Kid-friendly

Cel mai bun mod de a păstra casa ta îngrijite și curate este de a oferi copiilor propriul lor spațiu. Această cameră este luminoasă și aerisită, cu o multime de elemente naturale. „Este important să se determine domeniul de aplicare a remodela subsol, deoarece pereți portanți joacă un rol esențial pentru structura casa ta“, spune Sassano. Acest lucru poate fi un factor în modul de a utiliza cele mai bune spațiul atunci când aveți de gând să transforme subsol.

sală de gimnastică Acasă

Nu vei avea o scuză pentru a nu exercita atunci când sala de sport este la parter la subsol (mai ales dacă este echipat cu o cada spa!). pardoseli durabile sunt importante atunci când pune o sală de sport în subsol.

You may also like