Skip to main content

Wanneer, waar en hoe te gebruiken Grote Wall Art

Kunstgalerijen zijn een geweldige manier om veel kleinere kunstwerken te regelen. Maar als je grote kunst aan de muur die u wilt presenteren, dan moet je om te gaan met een andere set van design principes.

Er zijn vele redenen om grote kunst aan de muur te hangen; misschien geschilderd je zelf iets of kocht een speciaal stuk tijdens het reizen. U kunt ook gaan voor een meer moderne stijl, die de neiging heeft om te benadrukken minimalisme. Grote wall art is een verrassend goede manier om kleine ruimtes te optimaliseren. Door te focussen op een paar grote elementen, je de ruimte te verlaten op zoek naar meer open en minder rommelig.

Lees verder voor meer informatie over wanneer, hoe en waar grote kunst aan de muur te gebruiken.

Kijk voor flinke lege muur ruimte voor grote kunst aan de muur

Uw eerste stap is om te zoeken naar een muur ruimte die groot genoeg is om de kunst te ondersteunen. Dat kan betekenen dat het heffen van bestaande kunst of reorganiseren boekenkasten en meubels. Waarschijnlijk ruimten behoren muren in de woonkamer of slaapkamer, ruimte boven een minimalistische schoorsteenmantel of gebieden tussen vensters. U kunt ook proberen accent muren of spaties in entryways.

Hoe meer lege muur ruimte, hoe beter. De combinatie van grote kunst pal naast een enorme raam of via een sierlijke schoorsteenmantel kan afleiden aandacht van de kunst zelf, omdat de kunst moet concurreren met die andere elementen.

Schik de kamer rond de kunst

Maak de grote kunst aan de muur een centraal punt door het organiseren van meubels eromheen. Bovenstaande foto toont hoe je meubels kunnen regelen in een U-vorm rond de kunstvorm. Dit werkt vooral goed in ruimten waar de kunst is opknoping over een minimalistische mantel.

Je zou er ook op wijzen een bank in de richting van de kunst aan de muur of het organiseren van stoelen om het hoofd te bieden. Een andere optie is om stoelen en banken te plaatsen in de kamer van elkaar, met de kunst aan de muur tussen hen. Als de kunst aan de muur is in een slaapkamer, plaats deze op het bed, zodat het bed kijkt uit het.

Wees creatief door het doorbreken van een enkel stuk

Grote kunst aan de muur hoeft niet een schilderij in één frame, hetzij. De foto hierboven laat zien hoe één stuk kan worden gespreid over een paar verschillende doeken. Dit is een goede stijl als je probeert om een ​​echt grote muur te dekken. Een stuk kan meerdere doeken innemen in meerdere frames op een geheel ander ontwerp te nemen.

Creative ziet er als volgt visuele rente toe te voegen ook om een ​​ruimte. Met deze methode, waardoor de kleur van de wand om door peek geeft de kamer een samenhangende uitstraling. Opbreken een kunstwerk in verschillende stukken maakt ook het vakgebied gemakkelijker te vervoeren.

Wees niet bang om driedimensionaal te gaan

Drie-dimensionale kunst is een andere manier van uiten van creativiteit in een kamer. Ga voor multi-tier doeken, dimensionale panelen als accent muren of kunstwerken van elke variëteit die uitsteken van de muur. De textuur voegt visuele rente en helpt de kunst een brandpunt geworden, die vaak het doel van grote kunst aan de muur.

In de foto hierboven, is het gemakkelijk om te zien hoe een kleurrijke stuk in een kamer met een neutrale kleurstelling helpt het vakgebied gebruikelijk geworden het brandpunt. Hoewel zwart en wit drie-dimensionale kunst aan de muur is een sterk ontwerp, kan het ook knallen indien geplaatst tegen een achtergrond, zoals houten panelen of kleurrijke verf.

Kijk voor stukken die u tekent in

Een goede manier om dat grote kunst aan de muur een centraal punt in de ruimte is om kunst die je trekt visueel te maken. De foto hierboven is een goed voorbeeld: het schot van het touw brug uitstrekt in de afstand verzoekt het oog te volgen en te zien waar de brug leidt. U kunt ook proberen kunst van geometrische optische illusies, natuur close-ups of een ander type van de beelden kun je niet helpen, maar staren. (De noodzaak om te blijven kijken kan gewoon de definitie van goede kunst te zijn, na alles.)

You may also like