Skip to main content

12 Perfect Studio Apartment elrendezések Inspire

Csak azért, mert a stúdióban kevesebb mint 600 négyzetméternyi, nem jelenti azt, hogy érzem magam, mint egy kis kollégiumi szobában. Sőt, van számos kreatív módon kihasználva a hely van minden így érzem magam, sokkal nyitottabb és bőséges. Persze, nem lehet varázsütésre bővíteni a lakás alaprajzát (kivéve, ha leüt a szomszéd falak). De egy kis helyet a tervezés és a megfelelő berendezéssel, akkor maximalizálja minden négyzetcentiméterét a helyre, hogy megteremtse a felnõtt otthoni érdemelsz-no átalakítás szükséges!

A lakás elrendezése alábbi mutatják, hogy mennyire könnyű dolgozni amid van, és sikeresen díszíteni egy kis helyet. A lehetőségek korlátlanok, még egy kevés a alapterületét.

Tedd mértéktelen nézés Better


Tedd lakás érzem hatalmas létrehozásával külön nappali található. De mennyire alapterületét kell rendelhet a rész?

Gondold át, mit tenne boldogabbá otthon.

Szeretnénk meghívni barátaival Netflix? Az a személy, aki él a NYC stúdióban létrehozott egy nagy nappali méltó mértéktelen figyeljük fél által feláldozná hálószoba és étkező helyet.

Ha nem hagyjuk, hogy fesse a falak, itt van még egy ötlet, hogy lopni ezt a lakást – Levehető, héja és bottal háttérkép. Ez könnyen telepíthető, és ez öltöztetős unalmas falak veszélyeztetése nélkül kauciót.

Turn Your Studio egy Boutique Hotel


Ha mindig az megy, és otthon csak egy hely, ahol zuhanyzó és aludni, miért nem formázza lakásban, mint egy boutique hotel szoba?

Például ez a 300 négyzetméteres otthon tele van olyan funkciókkal található divatos szálláshelyek, minden feltöltött lépéseket az ágyból, beleértve egy elegáns konyha, egy pár darab, retro bútorok és persze a válogatott minibár (ez az ablakpárkányon.)

De a csillag ebben a lakásban, mint talál bármilyen elegáns szállodai szobában, a kényelmes ágy öltözött a nagy thread count lap.

Díszíteni, mint egy őrült ember


Amikor a kis helyet mázolás, semmi sem veri a mágikus szoba bővülő hatáskörét alacsony profilú, század közepén bútorok.

Összehasonlítva a sok kortárs stílusok, század közepén tervez üljön sokkal közelebb áll a padlón, ami a mennyezet és ablakok jelennek meg magasabb. Ez a helyzet ezen a napfényes 270 négyzetméteres stúdió Montmartre, Párizs.

magasztos törekvéseit


Ha magas a mennyezet, akkor varázslatosan felkap élhetőbb alapterületét egy tetőtéri szoba.

Ez egy nyerő ötlet, hogy az átalakult ez 193 négyzetméteres stúdió Stockholmban egy egy hálószobás duplex lásd feljebb a hangulatos nappaliban.

De a második szint nem az egyetlen oka, hogy ez a skandináv charmer tűnik sokkal nagyobb, mint a tényleges méret. A falak és a dekoráció egyaránt galéria fehér. Együtt elhomályosítja, ahol a mennyezet kezdődik nyitott és szellős hatást. Szoba felmelegedés ékezeteket fém és bőr tartani a fényes, fehér belső érzése fertőtlenítő.

Ha megszállottan tároló, egy másik izgalmas tulajdonsága a lépcsőház beépített szekrény. Azonban, ha ellopják az ötletet, kérjük add kapaszkodók a biztonság.

Dupla Duty Sofa


Ez a vasút lakás Göteborg, Svédország, kevesebb, mint 190 négyzetláb. Itt van, hogy okosan elhelyezett berendezéssel átalakította a pici lakásban egy kis kényelmes lakóhely.

Az első ügyrend megteremtése volt multifunkcionális terület mind az alvás és a társasági élet. A szép kivitelű, ágy, ami egyben egy kanapé faragott ki a tökéletes hely. A hosszú lábú asztal és két kis tábla, hogy ne vonja el a szoba nyitottságát hozzá funkciót.

A tökéletes utolsó simítás ez a kis fészek a hangulatos marokkói szőnyeg.

Presto, módosítása o Layout


Amikor optimalizálása ici-pici stúdió, Graham Hill egy varázsló, hogy érezzék kétszer méretük. Cége, LifeEdited működik együtt az építészek és a fejlesztők létrehozását ultra élhető mikro-lakások.

Hill jelenlegi projekt egy 350 négyzetméteres stúdió, hogy ő osztja az ő partnere és két kutya. Tartása az elrendezés folyadék kulcsfontosságú ahhoz, hogy saját otthonában többfunkciós.

Dupla adó bútor teszi lehetővé. Sokoldalú darab, mint egy moduláris kanapé és bővülő dohányzóasztal gyorsan átalakíthatja Hill nappalit étkezővel. Lásd a tároló fala között a TV-ben? Ez rejti a Murphy ágy.

A munka minden zug


Ez a kis fészek a legtöbbet hozza ki minden zegzugát, hogy három külön nappali található.

Egy kis mélyedést a sarokban teremt a tökéletes hely egy ágy és extra tároló.

A konyha előtt bejáratánál, a folt a falfelületet válik egy kellemes reggeli zug.

Szemben az étkezőasztal egy pad, ami létrehozza a nappaliban. A szőnyeg előtt fokozza a különválik mindhárom területen.

Újragondoljuk a lábát az ágy


Forgalomba bútor tövében az ágy egy másik nagyszerű lehetőség, hogy hozzon létre egy kis távolságot a nappalival és hálóval. Használhatja a kanapén vagy az asztalon, vagy mindkettő ahogy ebben a fényes és színes mikro-loft Los Angeles belvárosában.

Van a stúdióban van egy előtér bejárat? Tartsa a fő lakóterület rendezett marad tartása tárolási és megjelenítési bútorok a bejárat.

Tervezési célok megéri a befektetést


Ha az Ön tulajdonában garzonlakás, úgy befektetés okos beépített modulok és rugalmas bútorok. Jellemzők, mint ezek nem csak, hogy a teret úgy érzi, hatalmas, de az is a hozzáadott értéket a haza, ha itt az ideje, hogy eladja.

Íme néhány tervezési célok inspirálja. Ez a stúdió NYC első mikro-bérház tervezte nArchitects funkciók átalakítja bútorok és beépített tároló, amely maximalizálja a alapterületét.

A beépített szekrény mögötti fal kanapé rejt Murphy ágy. Az egységet a TV extra szoba tartani dolgokat szem elől. Innovatív megoldások, mint a kettős feladatot dohányzóasztal és bővülő konyhai konzol nagyobb teret az étkező, vagy dolgozik.

Alacsony mennyezet? Nem probléma!


Felosztása tér különböző célokra, egy doboz alakú stúdió alacsony mennyezet csak úgy tűnik, nehéz.

A trükk az, hogy a megfelelő bútorok. Ez a San Francisco mikro-tetőtér díszített vegyesen alacsony profilú és hosszú lábú leletek. A bútorokat ne vegye fel a sok függőleges helyet, így a mennyezet magasabbnak tűnik.

Ez a könnyen másolási elrendezés elhelyez egy teljes méretű ágy mellett egy alacsony profilú kanapé, hogy további ülőhelyek. A térelválasztó a feje az ágy a legmagasabb tárgy a lakásban. Ez carves ki egy étkező zug díszített ipari ihletésű bútorok.

Függöny? Igen, kérem!


Beteg nézi a konyhában, miközben az ágyban? Tudod, hogy a hálószobában úgy érzi, több magán egy partíciót.

Vannak különféle dolgokat, hogy a munkát, honnan paravánok a beépített tolóajtó. De mi inkább az egyszerűség ezen térelválasztó függöny foltos lakást White Stone Studios Phoenixben.

Ez 450 négyzetméteres lakás is van egy 200 négyzetméteres udvaron.

Helló Egy hálószobás

Rátérve a cookie cutter stúdióban egy elegáns egy hálószobás lakás teljesen lehetséges néhány fontos darab. Három kiemelkedő példány átalakított ez a korábbi ütközés pad egy ékszerdoboz haza.

Először is, az IKEA Kallax könyvespolc (ez csak a költségek $ 200!), Hogy vájt a hálószobában. Ha keresi a megoldást, hogy nem blokkolja a napfény, ez az egység tökéletes kis térelválasztó. Azt is előírja, praktikus tároló, amely szinte minden garzonlakás szüksége.

Ezután egy szép, nagy ikat szőnyeg rögzíti a nappaliban. Mivel a falak csupaszok, a színes padlóburkolat teszi nagy elegáns nyilatkozatot.

Mi a piece de resistance ? A Lucite gardróbhelyiség. Mivel az elem kristálytiszta, nem tűnik úgy, hogy vegye fel alapterület.

You may also like