Skip to main content

Egyedi, helytakarékos válaszfalak Transform Apró Apartman Tel Aviv

Tér valóban relatív, és mi tűnhet, mint egy zsúfolt, kis belső valamilyen érezhet, mint egy kényelmes otthon mások számára. De 67 négyzetméteres , nem túl sok helyet dolgozni, függetlenül attól, hogy merre is nézzük, és fordult ez korlátozott hely egy kellemes otthon lehet a kihívást kilátás. Folytatva ezt a feladatot, és szállít a stílus maja Studio, Michal Tchwella & Amir Navon, aki idézte fel, és életre ebben a hűvös Tel Aviv lakás . Ötvözi néhány meglévő építészeti stílus és a modern, testre szabott helytakarékos megoldások, a lakás úgy tűnik, mind a vidám és elegáns, miközben maximalizálja a rendelkezésre álló területet.

Nappali és hálószoba kis Tel Aviv lakás üveg válaszfal

A legtöbb kis otthoni alaprajzok támaszkodnak a központi élettér, amely magában foglalja a konyha és az étkező, és ez a Tel Aviv lakás nem túl más ebben a tekintetben. A nappali tele van minimális díszítéssel, és egy billenő TV állvány (több mint egy fémes pólus) biztosítja, hogy a terjedelmes szekrény vagy szórakoztató központok egyszerűen nincs szükség. Még a könyvespolc fémből készült csövek és fa polcok megerősítik ezt a filozófiát, mint a konyha sziget kiterjesztett munkalap szolgál az étkező. Ez a központi zóna az a ház szíve, két hálószoba, fürdőszoba és erkély teljessé a lakásban.

Acélcsövek, így a nappali TV-állvány és könyvespolc alkalmi hangulattal

Acélcsövek, így a nappali TV-állvány és könyvespolc alkalmi hangulattal

Bővített konyhaszigettel viselkedik, mint egy hűvös étkezőasztal és segít körülhatárolja tér

Kis Tel Aviv lakás egyesíti konyha és étkező tér

Kilátás, a nappali a hálószoba a lakás árnyalat

Ablak a konyhabútor lehetővé teszi a természetes fény áthaladását a hálószobába

Fa rések körül szabott szekrények bejáratánál a lakás

Még a design a hálószoba az érdekes az egyik szoba elválasztva a lakótér egy üvegfal, míg a másik szépen felhúzott mögött a konyhabútor, a másik oldalon! Természetes fény az erkélyen szűri át mindkét szoba, köszönhetően ügyesen elhelyezett ablakok. Egyedi építésű szekrények a hálószobában és tetszetős fa rések a nappaliban hozzá esztétikai bája a modern és mesteri átalakítása, hogy inspirálja sok olvasónk újra hasonló remek kis helyet jellemzői.

Meszelt téglafal belsejében kis modern hálószoba

Egyedi szekrények a hálószobában, hogy ez egy elegáns modern megjelenés

Egyedi hálószoba szekrény egyedileg elhelyezett fogantyúk

Színezett üveg ajtó köti össze a hálószoba és a fürdőszoba

Üvegfalak szét a hálószobába a fürdőszobában

Alaprajz apró Tel Aviv lakás

You may also like