Skip to main content

Hogyan személyre egy Lakás Bérleti a költségvetés

Belsőépítészet szerelmesei jól tudják, hogy milyen messze a hatalom egy elgondolkodva stílusú és művészien elrendezett haza vihet-motiválja, ösztönzi és inspirál minket minden nap, valamint bemutatja az egyedülálló személyiség, hogy bárki meghívjuk felett.

De ha te, mint oly sok, akik élnek egy bérelt ház vagy lakás, akkor lehet érezni, mint egy kis kihívás a testre és személyre otthonában tökéletes anélkül, hogy felborulna a földesúr. Szerencsére ez valójában sokkal könnyebb, mint gondolná, hogy ápolják a tökéletes belső, akár egy bérelt helyet.

Ha keres, hogy a bérleti tükrözi hűen a személyes stílus, kövesse ezeket az egyszerű (és megfordítható!) Tippek személyre otthonában.

Bele Cserélhető Wallpaper


Wallpaper lát jelentős újjáéledése a belsőépítészeti jelenet, és ez egy gyilkos módon, hogy átalakítsa a kinézetét otthonában. Ha aggódsz, hogy nem lesz képes eltávolítani, ha eljön az ideje, mozogni, ne izgulj! Ezek a napok, van egy csomó szuper elegáns és nagyon cserélhető háttérkép, amely működhet tervezés mágia és eltávolítható nyom nélkül, ha itt az ideje egy új helyet.

Switch Up Your Lighting

Az otthoni világítás hordozza a nagy tömeg, amikor a megjelenés ápolása általános hangulat. Ha jelenleg dolgozik elavult világítótestek, vagy egyszerű világítás nem tetszik, cserélje ki őket az új medál fény vagy geometriai csillár, mint ez a trendi egyet Sarah Stacey Design gyorsan és teljesen átalakítja a esztétikus.

Frissítsd a szőnyegek

Nem csak szőnyegek azonnal felmelegedjen a design, de ők is egy gyilkos módja, hogy bemutassa, a személyiség. És olyan sok különböző fajta közül lehet választani minden áron, hogy ez egy szellő, hogy megtalálja az egyik, hogy tökéletesen alkalmas arra, hogy a stílus érzékenység. Bónusz pontokat, ha réteg ketten, mint azok, ebben a szobában származó Triibe, egy trendi kapcsolatot.

Adj Szerelem a Walls

Wallpaper nem az egyetlen módja a falak képes átalakítani a megjelenés. Galériából falak rost művészet, a fal dekoráció sokat tehetnek a nagy emelés a személyes stílus első. És ha van egy hely a bérleti amit keres világosabban meghatározni, mint ez eszpresszó a Design Szerelem Fest, integrálja a galéria falán egy hihetetlenül egyszerű és hatékony módja annak, hogy erre.

Kényeztesse a Windows

Akár úgy dönt, könnyű és szellős vagy hosszú és drámai, az ablakot kezelések egy nem-nem módon, hogy fokozza a külsőt. És ha te, mint oly sokan, akik dolgoznak, kevesebb alapterületét, mint szeretnénk, telepítését rúd fölé az ablakok és befektetés extra hosszú függöny, mint a puha rózsaszín megjelenítettekhez ide Suzy Hoodless, majd komolyan maximalizálja a vizuális térben azáltal, hogy a felső jelennek magasabb.

Play With Növények

A növényeket páratlan képessége, hogy egy ház otthon érezheti magát. Megtisztítja a levegőt, add textúra a esztétikai, és betölt a teret mindenféle jó érzést keltő Vibes. Plusz, a vázák és konténerek ők tartják tele van rengeteg személyre szabott dekorációval lehetséges.

Változás a hardvert

Sok a szekrény, hogy jön a lakások bérleti hagy sok kívánnivalót maga után. És bár akkor valószínűleg nem tudja telepíteni a márka új, egyedi szekrények anélkül, hogy felborulna a bérbeadó, akkor jelentősen javítja a stílus egyszerűen átírja a hardvert. Tól kifinomult bőr húz, mint ezek Emery Gray Design szeszélyes achát gombok, szinte végtelen fajták közül lehet választani.

Hozza magával Books

Könyv szerelmeseinek, örüljetek! Amellett, hogy etetés tudománynyal és bővül a perspektíva, a kedvenc könyveit is jelentősen fokozza az otthoni stílusa. Ha nincs egy könyvespolc, mérlegelniük néhány lebegő polcok, mint ezek a következőtől: Nem csak egy háziasszony egy kis karbantartás, diszkrét módon megjeleníteni a kedvenc történetem.

Frissítsd a fürdőszoba mérkőzések

Mert lehet olyan drága, fürdőszobák gyakran az utolsó hely a háziúr akkor villa felett pénzt felújításra. Ha a tiéd keres drapp vagy elavult, csak annyit kell frissíteni a megjelenés néhány új szerelvények. Réz és arany fürdőszoba berendezési tárgyak, mint ezek közül luxe Marcus Design, szuper népszerű most, de mindent matt fekete csiszolt ezüst csodákra képes javítani a fürdőszoba teljes megjelenését.

Put Your Storage a munka

Keresi a módját, hogy szervezett, és maximalizálja a stílus ugyanabban az időben? Aztán bele néhány elegáns tároló a ház az egyéb tételek. Nem csak ők biztosítják az Ön helye marad tiszta és áttekinthető, de ők is jönnek betöltött potenciális megjeleníteni a kedvenc kincseket. Csak nézd meg ezeket a feltűnő cubbies származó La Mode.

You may also like