Skip to main content

Apartman díszítő ötletek a semmiből, és a költségvetést

Mozgó be legelső lakás nagy. Tehát a teendők listáját, különösen, ha díszítés a semmiből – és a költségvetést. Mielőtt bármit, győződjön meg róla, módosítsa a címét a USPS . Amint ezzel megvagy, akkor készen áll gondolni díszítő az új lakásban. Ezek lakás dekorációs ötletek jönnek az alap bevásárlólistát kezdéshez. A lista összpontosít elemek minden szobában, hogy megteremtse a legnagyobb durranás a költségvetést.

Amikor halad egy új lakás, az első feladata, hogy válasszon a két teret szeretne előtérbe először. A nappali és a hálószoba valószínűleg a két legfontosabb terek helyed. Azt is lehet a két szoba, amelyek megkövetelik a legtöbb beruházás. Függetlenül attól, hogy melyik szobában szeretné kezelni először láthatóvá, hogyan fogod használni a szobába, hogy berendezése. Fókuszban a minőséget a mennyiség. A kezdéshez megnézzük ezeket a lakás dekorációs ötletek, és melyik ad ön a legtöbb ihletet.

Általános lakás dekorációs ötletek

Apartman díszítő ötletek a semmiből, és a költségvetést

Van egy pár olyan elemet meg kell fontolnunk, hozzátéve, hogy minden szoba a lakásban. Ők megfizethető, és azok olyan nagy különbség a kinézetét a szoba.

Általános bevásárlólista az új lakás:

 • Ablak kezelések minden szobában
 • Két lámpatestek szobánként

Ablak kezelések

Semmi sem tesz egy szoba néz befejezetlen gyorsabb, mint a csupasz ablakok. Arról nem is beszélve, akkor hiányzik a magánélet. Akár megy a vakok vagy egyszerű függöny és függönyrúd, győződjön meg arról, hogy adjunk ablak kezelések minden szobában az új lakásban. Nem tudom, hogy milyen vásárolni? Válasszon egy egyszerű semleges árnyalatú. Tudod mindig hozzá egy másik függöny panel mértani nyomtatott vagy merész színek.

Lámpatestek

Kicserélni unalmas, az alap világítótestek is, hogy egy hatalmas különbség, hogy a szobában néz ki és működik. Néhány lámpatest ötletek:

 • Medál fények
 • Egy elegáns, csere felső világítótestet
 • falikarok
 • Asztali lámpák
 • A állólámpa
 • Elemmel működő, LED szekrény alatti világítás

Főszabályként a hüvelykujj, próbálja meg, hogy két különböző fényforrások minden szobában. Például, adjunk hozzá egy állólámpa és egy felső világítótestet a nappaliban, egy asztali lámpa és egy medál a hálószobában és egy felső világítótestet és szekrény alatti világítás a konyhában.

Vásárlás az összes berendezési tárgyak egyszerre létrehozni egyfajta áramlás a lakásban. Ha ügyes, akkor telepíteni őket magad. Vagy ha úgy tetszik, hogy nem működik az árammal, hívjon villanyszerelőt, vagy kihasználják Amazon új home szolgáltatás vonalon.

Apartman dekorációs ötletek az új bejárat

Van egy kijelölt bejárat? Használja ki a helyet hozzá néhány funkciót is.

Bejárat bevásárló lista:

 • Egy keskeny asztal, szekrény, vagy pad
 • Egy tükör
 • Fali akasztó

Keskeny asztal, szekrény, vagy pad

Ez lesz a bejárat fókuszpont és a mindenre kiterjedő kulcsok, táskák és mail. Egy keskeny elem fogja a területet érzés zárt in. Keresse meg a darab, amely további tárolási mint fiókok, polcok vagy szekrény. Ha szüksége van egy hely, ahol ül, és távolítsa el, vagy vedd fel a cipőt, vegye fel a padra, hogy a munka, mint egy belépő asztal és öntet padon. Válasszon egy tároló, illetve az egyik magas lábakon hol bedug kosarak cipők és egyéb tárgyak.

Tükör

Hang egy tükör fölött a tábla vagy pad. A tükör egészíti függőleges magassága a beállítást, és lehetővé teszi, hogy adj magadnak egy csekket, ha éppen jön és megy. Tükrök is csinál egy nagy munka bővülő kis terek.

Fali akasztó

Hozzá egy sor fali kampók vagy egy fal rack a bejárat szervezni kabátok és hátizsákok. Ha sok a kisebb tárgyak, mint a napernyők és kalapok, akasztani vászon táska az egyik kampóra tartani őket.

Apartman dekorációs ötletek a nappaliba

Hogyan fogja használni a nappaliban? Ez valószínű, akkor van egy minőségi kanapé, és valahol rúg fel a lábad. Lesz TV a nappaliban? Hol lesz az eszközök menni?

Nappali bevásárló lista:

 • Kanapé
 • Dohányzóasztal vagy ottomán
 • fal művészet
 • TV szekrény / könyvespolc

Kanapé

A kanapé a csillag a nappali, így befektetni óvatosan. Bölcs dolog, hogy válasszon a legnagyobb elfér a térben. Ne izgulj, ha dolgunk egy kis nappali; rengeteg kis lakás kanapék, amelyek éppen olyan stílusos és kényelmes, mint a nagyobbak. Ha a költségvetés korlátozott, menjen használtruha vásárlás a kanapén. Régebbi vagy szüreti kanapék jól tette, és akkor mindig dobja a slipcover egyetlen felfrissíteni fel.

Kávézóasztal

A következő darab vizsgálni kell szolgálnia kettős feladata: a dohányzóasztalra. Nem érzik korlátozza a „tábla”, vagy; az ottomán egy nagy helyettesítheti. Ha hely lehetővé teszi, válasszon ki egy keskeny, téglalap alakú ottomán, ami működik, mint egy padra, vagy asztalra. Felvehet egy tálca tetejére állítani italokat. Emellett számos törökök jönnek belső tároló takarók és magazinok.

fal művészet

Valószínűleg van egy nagy fehér fal mögött a kanapén helyet foglalkozni. Ha bérbeadás, festés vagy tapétázás nem lehet. Azonban stratégiailag forgalomba objektumok gyűjteménye vagy keretezett képek, galéria-style, lehet, minden amire szüksége van. Alternatív akasztani szőnyeg, gobelin a falon, hogy adjunk néhány szín és textúra a nappaliban.

TV szekrény

A média vagy TV szekrény van egy nagy bútordarab, hogy szerepeljenek a kezdeti nappali díszítő tervet, akkor is, ha falra szerelhető TV. Hozzáteszi tárolóból a nappaliban több, mint a média. Válasszon egy szűk stílus bő polcok, ajtók és fiókok optimális helykihasználás.

Apartman dekorációs ötletek a konyha / étkező

Lehet, hogy egy kijelölt étkező, vagy talán csak egy kis reggeli zug vagy egy konyha sziget és bárszékek. Bármi legyen is a helyzet, van néhány lényeges számára, hogy a legtöbbet a konyha és étkező.

Konyha / étkező bevásárló lista:

 • Egy asztal és szék
 • Asztali futó

Asztal és székek

Válasszon egy sokoldalú tábla számos célja lehet – akkor használják, gyakran. Fröcsköl az asztalra, és keresse meg a passzív székek, ha nem engedheti meg magának mindkettő. Ha a konyhában fog szolgálni, mint a étkező is, akkor vegye fel az egyik ilyen konyhaszigettel ötletek széklet vagy egy magas bár asztal helyett egy étkezőasztal. A magasabb asztal beállítás szolgálhatnak az étkező és a reggeli asztal, élelmiszer előkészítő és tárolási helyet és mini irodahelyiség.

Asztali futó

A asztali futó hosszú csík szövet hozzáteszi, hogy a pop színes vagy stílust a táblázatban. Ellentétben a terítő, amely lefedi az egész felületet, egy asztali futó hozzáad egy csík le az asztalra egy modernebb hangulatát. Egyszerűen köztük egy futó adhat egyfajta design az asztalnál, és a táblázatot sokkal érdekesebb.

Apartman dekorációs ötletek a hálószobában

A hálószoba legyen a szentély. Fókuszban tartja a tér letisztult, hívogató és nyugodt. Ne essen abba a csapdába beszerzési egy egész hálószobában meg; ez jobb, hogy egy fenséges ágy és egy vagy két éjjeliszekrény, mint egy túlterhelt, hat részből álló hálószoba meg.

Új építésű lakás bevásárlólista a hálószobában:

 • Matrac
 • Ágy fejlapja
 • Nightstand (vagy kettő)
 • Closet szervezet tételek

Matrac

Fektessen be a legjobb és legkényelmesebb matrac, amit megengedhet magának. Végtére is, akkor több időt töltenek a matrac, mint bárhol máshol az új lakásban. Mentsd meg a kreatív költségvetés a többi helyiség.

Ágy fejlapja

A kopjafa hűvös, modern és tökéletes kis hálószoba. Még ha nincs hely, vagy költségvetésből bedframe, soha hagyja a kopjafa; befejezi a megjelenés a hálószobában, mint semmi más. Ha a pénz szűk, nézd meg ezeket fejtámla ötleteket.

nightstands

Méretétől függően az új hálószoba, akkor válasszon egy kis oldalsó tábla vagy egy hagyományos éjjeliszekrényen. Nem érzed, hogy a két egyforma, vagy; keverés és a megfelelő éjjeliszekrény egy szórakoztató tervezési választás.

Closet szervezet

Ha nem használja a szekrényben hatékonyan, ruhák, cipők és egyéb tételek elkerülhetetlenül a végén a hálószobában térben. Néhány szekrényben szervezet figyelembe veendő tétel:

 • Lógó cipőrendszerező (nagy több, mint cipőt)
 • Dobozok, illetve tartályok
 • Ajtóba szerelt szervezők
 • polcok
 • horgok

Ha további ötleteket, hogyan kell megszervezni a szekrényben, különösen, ha ez egy kicsit, nézd meg ezeket az apró szekrényből, és nincs szekrény ötleteket.

Kezdje a lényegét, és velük együtt élni egy darabig. Ahogy megismerjük az új lakás, akkor dolgozzon ki elképzeléseket arról, hogy mi mást amire szüksége lehet. Továbbra is réteg a tér több elem, mint a költségvetés lehetővé teszi. Melyik szobában lesz díszíteni először az új lakást?