Skip to main content

4 manieren om Up Spice jouw Dining Room op een begroting

Formele eetzalen kunnen snel saai en verouderd. Aangezien de meeste van ons eten de meerderheid van onze maaltijden aan de keukentafel, is het gemakkelijk om deze ruimte over het hoofd wanneer het tijd is te renoveren.

Gelukkig hoef je niet een enorm budget om uw eetkamer te werken nodig hebben. Hier zijn vier eenvoudige manieren te sparren een formele eetkamer en uw gasten ooh-ing en aah-ing, zonder verbreking van de bank.

Voeg een accent muur

Of u verf een muur een gedurfde nieuwe kleur, of kiezen voor een moderne kijk op de achtergrond, het toevoegen van een accent muur zal direct het uiterlijk van uw eetruimte vernieuwen. Plus, aangezien zowel verf en behang zijn zeer betaalbaar, en de applicatie is eenvoudig in te vullen, dit project is een eenvoudige manier om een ​​centraal punt te maken, zonder het uitvoeren van een grote renovaties.

Begin met het kiezen van welke muur accent. de muur die het verst van de deur: Typisch zal het accent muur de eerste wand zie je bij binnenkomst in de kamer. In het ideale geval zal het ook een muur die geen deuren of ramen heeft, zodat uw nieuwe accent muur echt opvalt, zonder inbreuk te zijn.

Wees niet bang om een ​​statement te maken: accent muren zijn bedoeld om in het oog springende! Nu is het tijd om te spelen met prints en patronen, een paar metallic accenten toe te voegen, of zelfs een galerie muur te creëren met behulp van enkele familiefoto’s. Alles mag, zolang je ervoor zorgen dat u uw accent muur contrast van de rest van de kamer.

Ga eclectische

Het coördineren van elk element in uw eetkamer kan kostbaar krijgen. Wees niet bang om een eclectisch design gebruiken om de verschillende stijlen te mixen en matchen zijn, produceert zelfs perioden. Doen zorgt voor meer vrijheid om een ontwerp samen dat werkt in uw budget te zetten.

Dat gezegd hebbende, zijn er een paar dingen die je kunt doen om ervoor te zorgen dat uw ontwerp samenhangend blijft. Denk eraan: vooral moet de ruimte blijven functioneren. Maak een plan voor uw ontwerp voordat u begint, en doe je best om te functioneren in de voorhoede te houden. Wees niet bang om uit te geven als je gaat zijn. Als er ooit zo veel design elementen aanwezig is dat het wordt moeilijk om de functionaliteit te identificeren op het eerste gezicht, uw beste inzet is om minder noodzakelijke stukken te verwijderen totdat functionaliteit weer helder wordt.

U zult ook willen naar de kamer verenigd te houden. Werken aan het vinden van een paar kleine details-kleuren, vormen, patronen-dat je kunt herhalen in de verschillende aspecten van uw ontwerp. Dit zorgt ervoor dat al uw design elementen te voelen opzettelijk, in plaats van lukraak bij elkaar gegooid.

Overweeg verklaring verlichting

De eenvoudigste manier om te sparren-up van uw eetkamer op een budget is om de handel uit uw fundamentele lamp voor een verklaring verlichting functie. Van grote hangers om unieke kroonluchters, is er geen verkeerd esthetiek. U wilt een stuk dat authentieke voelt om uw gevoel voor stijl te kiezen. Dat gezegd hebbende, zijn er een paar functionele adviezen die u moet volgen om ervoor te zorgen uw armatuur werkt met de kamer.

De eerste plaats rekening verhoudingen van de kamer. U wilt rekening te houden met de grootte van uw tafel, en de verhoudingen van uw kamer zelf. Als uw formele eetkamer tafel stoelen 10 personen, kunt u kijken naar een rij van bijpassende hangers. Maar, als de kamer alleen zitplaatsen uw gezin van vier, misschien een enkele kroonluchter zal het lukken. In de regel moet uw lamp bedekken 2/3 van de tafel.

Daarnaast moet u uw verlichting laag, zodat de enige bron van het licht is niet die ene armatuur. Denk na over het toevoegen van in sommige omgevingslicht in de vorm van ingebouwde verlichting, plus een paar accent armaturen aan een donkere hoeken fleuren. Aangezien eetzalen zijn allemaal over ambiance, kunt u ook willen kijken naar verlichting die in staat is op een dimmer worden gezet.

Laat accessoires die niet vergeten

Accessorizing een kamer als het zetten de kers op de taart van een ijscoupe. Het maakt het verschil. Geen behoefte om te gaan gek, want het doel is nog steeds om uw eetkamer op een budget te werken, maar het toevoegen van een paar finishing touch gaat een lange weg.

Probeer je ruimte verstandig te gebruiken. Niemand wil rommel, in het bijzonder in een gebied dat is bedoeld om veel mensen te houden in een keer. Een groot buffet is mooi, maar werkt alleen als de ruimte het toelaat. Als je niet veel ruimte om mee te werken, een betere inzet is om te kiezen voor kleinere accessoires zoals een eenvoudige, bloemen middelpunt of een antieke bar kar.

Tot slot, veel plezier ermee! Uw huis moet een weerspiegeling zijn wie je bent en wat je wilt, dus wees niet bang om de kamer met uw persoonlijkheid trekken zijn. Stop bij een garage sale en pick-up enkele decoratieve glazen flessen, of verf dennenappels met je kinderen naar een glazen kom te vullen als een middelpunt. Wat u ook kiest, zul je het zien van uw formele eetkamer te transformeren als je leuk om te doen te hebben.

Het geven van uw formele eetkamer een makeover hoeft niet naar de bank te breken. We zijn gekomen met vier eenvoudige manieren om te sparren-up van uw eetkamer met een beperkt budget. Nadat u deze ideeën uit te proberen, nodigen ze enkele vrienden over voor het diner en zien wat ze merken over uw nieuwe look.

 

You may also like