Skip to main content

Hoe te kiezen voor de perfecte Dining Room Rug

Hoe moeilijk kan het echt om een eetkamer tapijt kiezen ? Dat is een van de eerste reacties die je krijgt van huiseigenaren die nog niet zijn begonnen winkelen voor een. Maar ze beseffen al snel dat het inderdaad een stuk lastiger dan het lijkt en het gaat om veel meer dan alleen esthetiek. Het kiezen van de juiste eetkamer tapijt gaat om een eerlijk bedrag van de planning, een goed begrip van uw behoeften, en natuurlijk dat ongrijpbare balans tussen vorm en functie die we allemaal na.

Vandaag proberen we deze keuze een stuk eenvoudiger en veel minder verwarrend te maken door te wijzen u in de juiste richting met een paar slimme ‘vloerkleed shopping’ tips. Met de feestdagen waardoor zij met een aantal ongelooflijke aanbiedingen, dit is zeker de juiste tijd om te winkelen voor die stijlvolle en praktische eetkamer kleed je altijd al wilde. Dus, waarom wachten?

1. Sizing Up the Dining Room

Net als in het geval van het kiezen van de juiste eettafel of woonkamer bank, is het een goed idee om daadwerkelijk de grootte van uw eetkamer en uw bestaande eettafel te meten alvorens te beginnen door de vele tapijten te bieden om te bladeren. Het tapijt moet minstens 24-28 inch groter dan de grootte van de eettafel aan de eettafel stoelen tegemoet te komen ook. Een grotere eetkamer met meer ruimte tussen de wanden en de tafel kunt u kiezen voor een nog grotere tapijt die verder gaat dan deze minimumeis.

Tussenruimte het precies goed in de eetkamer met tapijt

Wie zegt eetkamer tapijten nodig vlakte en saai te zijn

2. Montage in de Ambiance

Als u wilt demonstreren dat mooie hardhouten vloeren in de eetzaal, terwijl het toevoegen van een tapijt aan, dan laat wat ruimte tussen het tapijt en de muren van de kamer is het perfecte compromis. Dit is ook de geprefereerde kijkje in de meest exclusieve eetzalen, en het voegt zeker aan de sfeer van de instelling. Denk aan de stijl van de eetkamer, de vorm van uw eettafel en de bestaande inrichting van de kamer voor het kiezen van de stijl van het tapijt zelf. Vergeet niet dat er geen hard-en-fast regel die zegt dat een vierkante eettafel werkt alleen met een vierkant kleed en een ronde tafel gaat met een ronde!

Wit en blauw tapijt een aanvulling op het strand stijl van de eetzaal perfect

Onconventionele regeling in de eetzaal laat het tapijt doorschemeren

3. Eenvoudig te reinigen

Dit klinkt misschien niet als een belangrijk klein ding wanneer het tapijt daadwerkelijk te kopen, maar al snel zul je beseffen dat een tapijt dat is makkelijker schoon te maken zal een glanzender tegenhanger overleven met een dikke weefsel die veel onderhoud vergt. Een synthetisch, indoor-outdoor tapijt met een platte weven is een veilige en stevige optie in een eetruimte met veel verkeer, terwijl een meer formele eetzaal die af en toe wordt gebruikt zou een meer high-onderhoud tapijt hosten. Tapijten gemaakt van natuurlijke vezels zijn ook vrij gemakkelijk te reinigen, waardoor het de moeite waard de extra deeg die u besteedt aan het brengen van een huis.

Platte weefsels tapijt voegt eenvoudig patroon en de stijl naar de eetkamer

Multi gekleurde deken wijst u direct

4. Begin met de Rug!

Hoewel we eerder gesproken over het winkelen voor een tapijt dat de stijl en het kleurenschema van uw bestaande eetruimte (of open woonkamer) past, een tegenovergestelde aanpak voor die volledig opknappen van hun eetkamer is een goede optie ook. Begin met het tapijt in de eetkamer en laat het de verschillende elementen die u aan de instelling na die aan elkaar binden. Dit maakt zeker winkelen voor een nieuwe eetzaal kleed veel meer gestroomlijnd met een duidelijke visie van wat je wilt en wat zal werken in de eetkamer.

Eetkamer neemt het kleurenschema en cue van het mooie tapijt

Craftsman stijl eetkamer met een prachtig gebied tapijt

5. Patroon en kleuren

Praten over het kiezen van een nieuw tapijt, en de meesten van ons eerste gesprek over kleur, patroon en kosten. Dat is juist; de meer essentiële aspecten zoals grootte, materiaal, weefsel en onderhoud nemen altijd een achterbank voor de hand liggende esthetiek. Het is een begrijpelijke tendens, maar we opnieuw voor dat u eerst door de eerste paar essentiële stappen voor het springen in kleur en patroon. Solid gekleurde tapijten en overdyed tapijten zijn momenteel een hot trend, en ze laten je gemakkelijk kleur toe te voegen aan de neutrale, moderne eetzaal. Klassieke mediterrane tapijten met Marokkaans-geïnspireerde patronen of moderne meesterwerken met abstracte prints komen de volgende in de rij.

Fabulous overdyed tapijt in briljante paars steelt de show hier

Kleurrijke manier om de eclectische eetkamer verankeren

6. bakenen in Stijl

Er zijn tal van gelegenheden toen we spraken over de langzame ondergang van de exclusieve eetzaal, en de meeste hedendaagse woningen lijken te willen alleen maar een casual dining ruimte die zit naast de keuken van de woonkamer. Een mooie en kleurrijke tapijt is de perfecte manier om te definiëren en af ​​te bakenen dit terrein, geef het een eigen identiteit, en doen dat zonder ingrijpende renovaties, vaste hindernissen of zelfs exorbitante kosten. Hiermee kunt u ook een eiland van exotische, aparte stijl te creëren in een grotere leefruimte die duidelijk modern.

Vintage patchwork deken voor de eetruimte in open woonkamer

Een gemakkelijke manier om accent kleur toe te voegen aan de eetkamer

7. Lifestyle keuze!

Hoe vaak heb je de eetzaal gebruiken? Ziet zij activiteit alleen tijdens de feestdagen, of is het gevuld met vrienden, familie en gasten bijna elk weekend? Zij die hun eetkamer spaarzaam gebruiken, kunnen kiezen voor een pluizig, gezellig ogende tapijt in wit of lichtere tinten van grijs of crème. Dit is een goede benadering ook in huizen waar de eetkamer meer wordt gebruikt als een kantoor aan huis of kids’ studeerkamer of ambachtelijk kamer. Als u op zoek naar een tapijt voor dat kleine eethoek die gaat geregeld te worden gebruikt, of als je gewoon niet kunt uw stampten vriend uit de buurt van het tapijt te houden, een minder dure en stevige keuze is de weg vooruit.

Moderne eetzaal met een plons van blauw grijs en een licht gekleurde deken

Plush Delos deken voor de overgangsperiode eetkamer

 

You may also like