Skip to main content

Hoe het ontwerpen van een kleine eetzaal Space

Gewoon omdat uw huis laat geen ruimte voor een volledige, formele eetkamer hebben betekent niet dat je kunt nog steeds een grote ruimte niet te creëren voor vermaak. Werken met een kleine eetruimte kan hard zijn, maar met een beetje planning en vooruit denken, kun je bijna elke hoeveelheid vierkante meters te laten werken voor je.

Ons niet gelooft? Blijf scrollen. We hebben u onze beste tips over hoe je een kleine eetzaal te ontwerpen zonder dat hij het gevoel al te krap. Lees verder om te zien welke ideeën het beste zal werken in uw eigen huis. Met onze hulp, kunt u een ruimte die even doelgericht en uitnodigend voelt creëren.

Definieer de ruimte

De eerste stap bij het maken elke ruimte te definiëren. Als uw diner ruimte maakt deel uit van een andere kamer, zoals de keuken of de woonkamer, je gaat te willen duidelijk maken dat deze ruimte heeft zijn eigen doel. Hierdoor zal helpen om de functie van de ruimte glashelder, wat cruciaal is voor een succesvolle interieur project.

Wat betreft hoe om het af te trekken, zijn er een paar manieren om een ​​ruimte te aarden op zichzelf. Je kon een hangende lamp toe te voegen zoals in de foto hierboven, die ook zal helpen om meer visueel belang in de ruimte te brengen. Als alternatief kunt u kiezen voor een gebied tapijt op te nemen onder de eettafel. Met behulp van een of beide van deze methoden is verwant aan een finishing touch die zal helpen uw eetruimte voel me als een complete gedachte in plaats van een tafel en stoelen die net buiten in de kamer werden vastgesteld.

Wees creatief met zitplaatsen

Soms als je werkt met kleine ruimtes, hoef je niet de luxe van het volgen van een traditionele lay-out. Terwijl een normale formele eetkamer meestal een lange tafel met aan beide kanten met stoelen zou omvatten, is het niet zo te kijken. Je hebt de vrijheid creatief met stoelen om te krijgen en om een ​​regeling die goed werkt voor u te vinden.

Met dat in gedachten, denk buiten de doos. Is uw diner ruimte in een lastige hoek die kunnen profiteren van zijn afgeronde zitplaatsen in plaats van de traditionele rechthoek of vierkant? Kunt u banken gebruiken in plaats van stoelen om de algehele minder ruimte innemen? Als je echt bent in krappe ruimtes, zou je kunnen profiteren van multifunctionele stoelen die tevens fungeren als opslag?

Kies lichte meubels

In het interieur, is het belangrijk om deel, of de verhouding in grootte tussen alle objecten in de ruimte te overwegen. Terwijl dat vaag klinkt, het betekent alleen moet je een poging om objecten die goed kijken formaat voor de kamer, in plaats van stukken die het gevoel dat ze zijn gevuld in of verdrinken in de open ruimte bron te maken.

In kleine ruimtes, wilt u lichte meubels te overwegen, wat betekent dat het er licht in termen van het visuele gewicht. In het algemeen betekent dit dat de keuze voor meubilair dat de benen heeft. In staat zijn om te zien het licht komen door middel van het meubilair, in plaats van het hebben van het afgesloten en zitten zwaar op de grond, geeft de illusie van het hebben van meer ruimte.

Houd het gezellig

Tot slot, in gedachten houden dat eetzalen zijn intieme ruimtes. Ze zijn ruimtes bedoeld voor mensen om te zitten en uren kunnen praten onder het genot van een goede maaltijd. Kleine ruimtes inherent toe te voegen aan dat gevoel van intimiteit, dus er is geen reden om het niet te omarmen. Om het meeste uit uw kleine eetruimte te maken, moet u een inspanning om het te laten voelen comfortabel en gezellig te maken.

De voor de hand liggende antwoord voor hoe dit te doen is door te brengen in textiel. Voeg wat kussens aan uw zitplaatsen en, als je de mogelijkheid om een ​​aantal kussens, zoals die hierboven afgebeeld zijn. Buiten dat, kan de juiste accessoires brengen ook een gevoel van gezelligheid in de ruimte. Denken over het investeren in een aantal rustgevende kunst aan de muur of het krijgen van een mooi middelpunt voor de tabel die een brandpunt kan worden.

You may also like