Skip to main content

Geweldige Black & White Dining Rooms die werken Hun Monochrome Magic

Een integrale ruimte voor een familiediner, de eetkamer is een belangrijk – maar vaak over het hoofd gezien – een deel van het huis. Het vullen van de ruimte tussen de woonkamer en keuken, het fungeert vaak als het ontwerp tussenpersoon, niet te leiden. Het gebruik van zwart-wit interieur signalen kunt uw eetkamer prominente plaats te geven. Laat een verklaring kroonluchter over het midden van de eettafel, het markeren van de plek om te eten en te lachen. Vorm van de ruimte met ongewoon gebogen stoelen rond een tafel in een eigentijdse afwerking. Verf de muren in film noir kleuren om de sfeer in het centrum van uw huis te creëren voor een feestje. Neem een ​​kijkje op onze top dertig eetkamers die verblinden in zwart-wit.

ronde hanger licht groen vaas zwart-witte eetzaal

Een cirkel markeert de plaats waar de familie samenkomt. Deze lichte en witte kamer maakt een statement kroonluchter, geometrische ultra moderne stoelen en pops van levende groene functies.

anders hoekig houten vloer zwart-witte eetzaal

Maak uw ontwerp wachten subtiel, door het gebruik van geweven materialen in uw eetkamer. Dit schone ontwerp zorgt voor diagonale groeven in zijn houten vloer, kaartenbakken in zijn silicone stoelen en getint glas in een collectieve weergave van opknoping mini hanglampen.

gepolijste vloer chiffon gordijnen monochrome eetkamer

Elke verlichting goeroe weet dat Panton VP6 lichten zijn het bedrijf. Deze unieke eetkamer hangers kunnen gemakkelijk underscore een kleurthema, en deze zwarte gepolijste houten vloer, witte chiffon gordijn en pioen stelletje combo is geen uitzondering.

ontwierp drukken pod stoelen monochrome eetkamer

Een monochrome afwerking hoeft niet strikt zwart en wit te zijn. Deze kamer biedt Scandinavische stijl stoelen in houtskool en een groot aantal sepia prints om wijnflessen te passen en een hanger naar de keuken.

betonpaal ritme verlichting monochrome eetkamer

Een Semi hanger licht voegt drama en kunst voor een maaltijd. Maak een ingang voor uw eetkamer met klassiek wit-geborsteld vloeren, meubels schoner en een lage opknoping licht in een ongebruikelijke vorm.

stencil kroonluchter tegelvloer monochrome eetkamer

Verschillende materialen kunnen combineren om een ​​ruimte te creëren, niet in strijd met het. Dit kleine assemblage van suede stoelen en een spinnenweb kroonluchter overeenkomen met de kleuren van de keuken terwijl het creëren van visuele focus. Een pot van groene voegt flair.

half kantoor half eetkamer monochrome eetruimte

Dineren gebieden niet altijd te opzichtig zijn. Deze houten tafel met houtskool balken fungeert als een lezen, ontbijt, studie en eettafel, zo dun houtskool rekken lijnen de muren.

minimalistische camera verlichting eetkamer monochrome

Houd het klassiek in eenvoudige monochrome. Een bos van drie camera steekt opstralen twee zwarte en witte panelen in dit blok gekleurde moderne keuken design.

wit lantaarn zwarte muren monochroom eetkamer

Versterk uw eethoek met een smaak van het Oosten, met een paar gigantische Chinese lantaarns. Omringd door gladde zwarte wanden en plafonds, een multi-gegroefde vloer en rieten rieten stoelen toe te voegen karakter en textuur.

lichte houten tafel en vloer zwart-witte eetzaal

Wil je de Victoriaanse te mengen met een eigentijdse eetruimte? Gebruik basiswit muren, twee dramatische fluwelen stoelen en bijpassende cilindrische hangers gereflecteerd door een spiegel.

witte openslaande deuren monochrome eethoek

Scandinavian eetzalen kan een monochrome ontwerp kijken licht, lichte en open te maken. Een paar openslaande deuren, wit geschilderde vloer en knalt van zwarte kasten maken dit gedeelde keuken en eetkamer ruimte een chef’s droom.

ondersteboven kegelvormige lantaarns betonvloer monochrome dining

Haal het meeste uit een langgerekte eetruimte, met ontwerpen in zwart-wit. Een betonnen vloer bindt verontrust zwart spanten, wit pod stoelen en twee dramatische cilindrische kroonluchters in een ruimte perfect voor een feestje.

houten poten potplanten modern zwart-wit eethoek

Little pops van hout maken zwart-wit warmer. De stoelpoten en bleke houten vloer van deze klassieker dineren uitstraling stelen de show te midden van potten klauteren groen.

mengsel van hanglampen monochrome eetkamer

Dineren in de bachelor pad nooit zo goed uitgezien. Een reeks van zwarte hangers bengelen over een zwarte en witte tafel, als een minimalistische lounge en de keuken zelf schaars te maken.

horizontaal hanglamp zwart-wit eethoek

Al een fan van witte keukens? Plaats knalt van zwart in zwarte cubby stoelen, plafond geplaatst verlichting en een groot monochroom abstract om uw diner ruimte zwart en wit te maken.

origami licht gepolijste vloer zwart-wit eethoek

Houd het simpel met een wit origami licht over uw tafel. Dit gebied functies voor het ontbijt, lunch en diner, terwijl een vaas met bloemen probeert te rekken tot de hoogte. Een zwarte houten designelement voegt karakter.

 

You may also like