Skip to main content

5 skrivnosti za Ustvarjanje romantičen Feng Shui Spalnica

5 skrivnosti za Ustvarjanje romantičen Feng Shui Spalnica

Če menite, Feng Shui, romance ne sme biti prva stvar, ki pride na misel. Feng Shui načela so vse o povečanju naših življenjskih prostorov – vključno s spalnico. Elementi Feng Shui so namenjeni, da bi iz prave energije, (ali Chi’i) za vsako sobo v našem domu. Barve in elementi te prakse osredotočajo na številnih področjih našega življenja, vključno z družinsko harmonijo, ustvarjalnost in romantiko. Dobra novica je, da lahko ustvarite Feng Shui spalnico z nekaj preprostimi spremembami.

Tukaj je, kako lahko Feng Shui elementi ustvarijo romantično in sproščujoče vibe za vašo spalnico.

1. Začnite z romantično Feng Shui barve spalnica shemo

Barve Feng Shui ki naj bi okrepila ljubeče odnose doma so, ne po naključju, enake barve jih že povezujejo z romantiko. Tradicionalni Feng Shui spalnico barve pa so rdeča, roza in beli. To ni   praktično, da okrasite svojo spalnico tako omejeno barvno paleto je, ampak pomirja nevtralna barvna paleta s Feng Shui barvnimi poudarki je čudovit način, da jih vključi. Tukaj je, kako uporabiti te romantične barve v spalnici dekor:

  • Izberite umetnine z rdečo ali roza poudarki za izboljšanje vaše romantično barvno spalnica shemo.
  • Dodamo nekaj vrgel blazine ali razkošno met v romantičnih barvah Feng Shui.
  • Sveče ne le povečala svojo barvno shemo, ampak tudi dodajo romantičen vibe.
  • Sveže cvetje v rdeče ali roza so še posebej koristne za doseganje romantično Chi’i (energije) v vaši spalnici.
  • Pomislite izven preprostega rdeče, roza ali beli Feng Shui paleto barv v vaši spalnici. Če želite ustvariti harmonijo, lahko izberete odtenke, ki ustrezajo vaši barvno shemo, kot so breskve, rje ali slonove kosti.

2. Uporaba Feng Shui romantični simboliko v vaši spalnici

Obstaja več Feng Shui kot barve ali postavitev pohištva. Ko gre za vašo spalnico, obstajajo modeli in simboli mislil, da povečanje romantično energijo.

  • Okrasite v parih. Simbolika “dvojke” Pomembno je, da Feng Shui spalnico design. Slike ali figurice iz labodi, Mandarin race, v parih, je še posebej ugoden.
  • Umetnine, ki vzbudi ljubezen in odnose. Ali ste frame nasmejane fotografije z vaše pomembne druge, za svoje stenah, ali visi klasično umetnost, ki prikazuje ljubeč odnos, ta vrsta stenske umetnosti, je treba za romantično Feng Shui.
  • Izogibajte se umetnost in opremo, ki kaže neprijetnih čustev ali izgubo.
  • Družinske fotografije so čudovite na drugih področjih v hiši, vendar se ni ugodno za romantično Feng Shui spalnico – to je prostor za romantične fotografije, ki podpirajo vaš odnos.

3. Dodajte romantično spalnico razsvetljavo

Najbolj romantične sobe so sproščujoče in osvetlitev je velik del tega. Vsaka soba potrebuje osnovne režijske osvetlitev za čiščenje, oblačenje in iskanju stvari. Vaš romantična spalnica razsvetljava je še en sloj svetlobe, ki določa razpoloženje za vaše romantično Feng Shui spalnico.

Nočna osvetlitev lahko prihajajo iz namizne svetilke, sconces in nihajka svetilke, ali visijo obeski nad vašimi nightstands. Da bi dosegli romantično vzdušje z razsvetljavo, bi bilo vaše posteljne luči je mogoče zatemniti in mehka. Dodate lahko dodatno romantično osvetlitev z LED sveče, ki jih je mogoče kupiti s timerjem in daljinski upravljalnik, za brez težav razpoloženja razsvetljavo. Lahko tudi pripravljeni občutljivo niz luči v vaši spalnici za popolnoma romantičen videz, celoletno.

4. Izberite romantično in razkošno posteljnino

Vaši posteljnino so najbolj pomemben element v romantični spalnico. Feng Shui element za ljubezen je Zemlja – to pomeni, da lahko posteljnino iz naravnih materialov in nevtralnih barvah izboljšanje romantično energijo v vaši spalnici. Najbolj romantične posteljnino mora počutim romantično in razkošno na dotik, tudi če niso drage. Dopolnite svojo Posteljnina ansambel z vrgel odeje in blazine v barvah Feng Shui romantike.

5. Feng Shui vaša spalnica z romantično naglas dekor

Čudovito skrivnost, da prinaša koristi Feng Shui v vašem domu je, da deluje v vseh okrasitev slogu. Vaš naglas dekor ni treba, da Feng Shui temo, je lahko ne glede na slog, ki ga izberete za vašo spalnico. Vaš cilj za doseganje romantično spalnico je zavestno izbrati vsak kos dekor, in se vprašajte, če bo to povečanje sproščujoče in romantično slog želite doseči s pomočjo Feng   Shui. Najbolj romantična spalnica dekor vas vabi, da se ustavi in se sprostite.

You may also like