Skip to main content

Gorgeous Spalnica barve, da preizkusite to pomlad

Organske finsihes in tkanine to tropsko spalnico iz lesa in belo na povsem novo raven!

Spreminjanje sezone prinašajo z veliko koristi in se gibljejo od hladnejših mesecih toplejših časih meni, da je veliko bolj poseben. Da, svečanosti Holiday Season morda za nami, zdaj pa bomo lahko uživali v zunanji svet, ne da bi Drapiranje sebe v plast za plastjo! Sveže zelene liste, svetlejše zjutraj in sončno dni dodali novo barvo na predhodno dolgočasno svetu in lahko storijo enako s svojimi spalnici, pa tudi! To je prav, to je pogled na najbolj priljubljenih in trendovskih spalnica barv sezone in to bi ti dobro služil do konca leta 2019, kot tudi. Od enostaven in podcenjeni za izjemna in elegantna, to je vizualna poslastica, ki si ne bi želel zamuditi.

Za najboljše spalnica barve za naslednjih nekaj mesecev, vključuje čudovito mešanico odtenkih, ki bi jih uživali vsi. Nekaj je pa za tiste, ki želijo le “trendiest” izbiro in tudi odlično možnost za tiste, ki iščejo, da gredo navzdol brezčasno pot. Naj bo mirno in adapatable ali senzacionalno in elegantna, ti spalnica barve ne bo vam disspoint en bit.

Coral na svojem Brilliant Best

Pantone je barva leta je videl veliko homeowners hitela okrog, da bi našli navdih, da bi jim dodati koral na svoje domove. Eden izmed najboljših krajev za to je spalnica in imate veliko možnosti tukaj, med katerimi lahko izbirate. Če želite velik splash koral v nevtralnem spalnici, nato pa naglas stena je nedvomno kralj. Toda tisti manj poročen z barvo lahko uporabite vrgel blazine, naglasi in posteljnine, da bi bilo delo opravljeno, ne da bi storila z njo v celoti.

Poiščite senco koral ali breskev, ki ga ljubiš

Classy in trendovski način dodajanja koral in odtenki rožnate do sodobnega spalnico

Veličanstvo Purple razkrila!

Vedno smo ljubili vijolično in jo uporabljajo tudi v najmanjši načinov naredi velika razlika v notranjosti skoraj v trenutku. Purple počuti elegantno in regal in prinaša pridih prefinjenosti, da celo najbolj eklektična spalnico. Letos spet ponovno odkrili čarobnost vijolična in ne tako, da jo uporabljajo skupaj z belo, da se zagotovi, da izstopa vizualno. Vijolična zavese, posteljnina ali celo dekor dodatki so lahko najti in barve delo ni nikoli preveč daleč!

Sodobna spalnica v beli in vijolični je razkošna showstopper

Chic kalifornijske spalnica v odtenkih vijolične z briljantno razsvetljavo

Presenetljivo spalnico, kjer je zgornja meja tudi vijolično!

Krasen sodobna spalnica z vijolično vzglavjem stene, zavese in briljantno pops modre vsega

Osupljiva Jewel Toni

Pojdite po poti, ki je malce drugačen, bolj briljantno in poln živahno čar to pomlad s spalnico, ki je draped v dragulj tone. Jewel-napeta dekor, morda ne bo težko najti, vendar so najboljša izbira za tiste, ki iščejo, da to svetlejšo pot. Če je vaša spalnica nevtralno ozadje, nato pa dodal, dragulj napeta poudarki postane še lažje. Vrgel blazine v veličastno vijolična, smaragdno zelena ali super rubinasto rdeča zagotoviti, da ne boste imeli, da se držijo teh barv na dolgi rok in jih lahko zamenjali ven hitro, ne da bi vas stanejo celo premoženje.

To je težko zgrešiti barve v tej spalnici

Uporaba dekor dodati jewel-napeta lepoto v spalnico

Uporaba posteljnine, da vratar dragulj tone v spalnico v tej sezoni

Vedrino White in les

Les in bele sobe so vroč trend, ki smo jih že deliti z vami in je ena barvna shema, ki je vezan na sit na vrhu trendov grafikon vse leto. Če imate druge barve v prostoru v obliki poudarki, le premik jih ven in ustvariti ozadje v beli barvi. Odmaknite se od sive prevelikega odmerka v zadnjih nekaj letih in se osredotočiti na les, namesto da bi v spalnico prijetno in udobno pritožbo. Kot čas nosi na in dodal, druge barve in poudarki bi glede na spreminjajoče se trende je enostaven in poceni.

Zelenje zunaj dodaja svežino na ta spalnico v beli barvi in ​​lesa

Izredno bogate pristop za okrasitev z lesom v beli spalnici!

Meri DIY vzglavja za spalnico v beli in lesa

Okenski okvirji dodate pridih črnega vedro spalnico v beli barvi in ​​lesa

You may also like