Skip to main content

Spalnica Paint Color Zamisli: Kaj je vaš Barva osebnosti?

Ste že opazili, kako lahko barve vplivajo na razpoloženje? Pri odločanju spalnica barve idej, bo prav spalnica barva barva izbira velika razlika v tem, kako se počutiš.

Slavni psihoterapevt Carl Jung razvil koncept barve psihologije. Zanimal se je za lastnosti in pomenov barv “in verjeli, da je barvita umetniška potencial kot orodje za psihoterapijo.

Čeprav obstajajo pravila o tem, kaj barve so najboljše za spalnico, vsaka oseba, ki ima svoje želje in okuse. Si lahko privlači nepričakovane barve, ki ima lastnosti, ki jih potrebujete več v svojem življenju. Pozabite na tradicionalne pravila. Izberite barvo, ki jo ljubim in barve svoje spalnice stene, strop, okrasne, pohištvo, ali karkoli, da si ti srečen.

Spalnica barve Ideje in tehnike

Slikarstvo spalnico je poceni način, da prilagodite slog vaši spalnici je. Da bi povečali svojo spalnico zasnovo barve, barve več kot le stene. Lahko slikati vsako mesto s stropa spalnice na tla. Tukaj je nekaj dekorativnih idej, ki uporabljajo barve, da bi svojo spalnico na naslednjo stopnjo:

Wall Modeliranje

Če imate občutek, pustolovski, dodate globino na steno s pripisovanjem steno stiskanjem v pravokotne ali kvadratne oblike pred barvanjem. Stena oblikovanje dodaja edinstveno dimenzionalni učinek na vašo spalnico. Za razliko, izberete drugačno barvo laka za brizganje.

Stripes in vzorci

Za dramatičen učinek, poskusite barvanje črto ali več na vaših stenah. Stripes ne bi bilo treba biti enotna ali vedno navpično. Črte, se lahko izvaja vodoravno ali v vzorcu.

Kovinski Wall Paint

Če je vaša soba je naravno temno, kovinske barve dodamo toplo sijaj za vaše stene. Zahtevajo več plasti za uporabo, vendar je vredno končni učinek. Najdete enostaven za uporabo kovinskih barv v različnih barvah. Stena na sliki spodaj je naslikana v kovinski barvi jekla barve.

Paint strop

Slikarstvo svojo spalnico strop lahko ustvarijo bolj vizualno obresti. Za krepko videz, barve vzglavja steno postelji kot neprekinjeno črto, ki nosi do stropa, ki tvorijo krošnjami učinek, kot je slika spodaj, ali pa dodate proge na strop, kot črno in belo spalnico spodaj.

Lighting Effect

Preprosta DIY projekt, ki naredi velik vpliv na poslikano spalnici je stikalo zid dimmer. Zatemnilna stikala so poceni in pomaga ustvariti pravo razsvetljavo za povečanje vaše razpoloženje. Da bi lahko polepšajo ali dim sobo na povpraševanje je še posebej koristno, če ste pobarvane svoje spalnice stene v drzno barvo.

Kaj Spalnica barve Barve pove o nas

Poglej barv spodaj in izberite vaš najljubši. Bomo si oglejte, kaj je vaša izbira barv pove o vaši osebnosti ali kaj boste morda morali več v svojem življenju.

Siva

Če ste se odločili, siva, kot svoje najljubše, ki vam je všeč minimalističen dizajn in najnovejše visokotehnoloških pripomočkov. Vi ste trdo delo in potrebujejo spalnico, kjer lahko napolni. Na srečo, siva ni le vrh sodobne barva barva odtenek trenutka, sive stene so pomirja in prijeten.

rumena

Če ste privlači rumena, ste perfekcionist in sanjač. Visoko intelektualne, imate veliko srce za abstraktne teme in podjetja. Ti si zelo karizmatična in se ljudje počutijo na enostavnost v vašem podjetju. Izbira rumena pravi, da je treba, da si več časa za počitek, razmišljanje in sanje.

Če niste prepričani o barvanju celotnega sobno svetlo rumeno, poskusite te nasvete:

  • barve samo en stenski rumeno
  • Pojdi za zlato ustvariti bogato, vabi spalnico
  • Uporaba rumena kot akcent za posteljnino in dodatki

Oranžna

Ljubitelji Orange so zelo socialni in neustrašen. Ljubiš avanture, potovanja in spoznavanje ljudi. Orange spalnica stene so tople in pokličite navdušenje. To je eden izmed najboljših barv izbire v sodobnem oblikovanju. Če ste opozoriti na oranžno, je čas, da dodate nekaj zabave v vašem življenju (in spalnica stene).

modra

Modra lahko pridejo v različnih barvnih tonov, vendar je večina blue ljubitelji imajo nekaj skupnega: potrebo po miru in harmoniji. Če ste izbrali modro, da si zvest, imajo prijatelji za vse življenje in kot rutino. Blue navijači ponavadi raje videl, da je čisto in organizirano, zato se prepričajte, da ne samo pobarvala stene, ampak tudi dodate nekaj dodatnega prostora za shranjevanje in organizacijo, da svojo spalnico. Se boste počutili bolj doma in počival v mirnem, elementarno modro spalnico.

mocha

Izbira mocha pomeni, da si dol-zemlja in iskren. Zanesljivo in samozavestni, so ljudje opozoriti na svoj pravega jaza. Ti ceniti preproste razkošje življenja in ljubezen okrasitev vašega doma. Ker je treba na barvo mocha vam lahko pove, da morate upočasniti in uživajte več časa v naravi.

Črna

Če je črna je vaša izbira barv, si skrivnosten in soparno. Prestiž in moč so pomembne za vas. Ti si močna, neodvisna in nadzor. Ljudje, ki se privlačijo črno ljubezni zasebnosti – črna je idealna barva za zaščiteno, intimni prostor spalnici. Če ste izbrali črno, se vprašajte, če boste morali nastaviti več meje v vaših osebnih in delovnih razmerjih, da se počutijo uravnoteženo in pod nadzorom.

Zelena

Če je bila zelena vaša izbira barv, si enostavno priti skupaj z, bolnikom in izogibati drame. Zelena velja za najbolj sproščujoče barve. Obstaja veliko odtenki zelene barve so na voljo, kar vse lahko ustvarijo okolje brez stresa. Je vaše življenje malo kaotično v zadnjem času? To je lahko razlog, da ste izbrali zeleno. objem in ustvariti miren, zen spalnico.

Če tudi vi želite okoljsko zeleno sobo, izberite notranje barve, ki so nizko VOC in kemijsko brezplačno.

Z barvno terapijo v vaši spalnici, je tako enostavno, kot pleskanje sten. Če ste razmišlja drznih barv in želijo olajšati v stvari, začeti majhen. Slikati eno steno, dodamo proge ali pa uporabite izbrano barvo kot svojo barvo naglas. Delite z nami, kakšne barve osebnost ste se odločili?

You may also like