Skip to main content

Red Spalnica Nasveti in svetovanje

Red Spalnica Nasveti in svetovanje

Red je topla, žive barve, pogosto misli v času turistične sezone. Ta barva možnost je lahko tudi krepko za nekatere in se običajno nadomesti po svojih barvnih bratranci-rumeno in oranžno. Kljub temu, da je lepa barva alternativa za spalnice še posebej, če je barvna shema načrtovanih in se uporabljajo z nevtralno ali barvno dopolnilo. Ali nameravate uporabiti rdečo kot vaša glavna barva možnost, kot je ta dinamični spalnico ga je zasnoval DKOR Interiors Inc.- ali kot akcent; Tukaj je nekaj veliko idej in fotografije, ki vam bodo pomagali odločiti.

Kako uporabljati Red z Gray

 Kako uporabljati Red s sivo barvo na Spalnica

Rdeča in siva delo dobro skupaj; kot je v tem zabavna, sodobna spalnica zasnoval Savio in Rupa notranje Koncepti. Z uporabo siva kot skupni barvni možnost z odtenki rdeče vsej dodaja ravno dovolj toplino in pizzazz obdržati obliko zanimivo in dobro uravnotežena. Ti poudarki barve je mogoče vključiti v blazin, svetilke, umetnine, ali znotraj območja preprogo.

Rdeče in črno Spalnica Možnost

 Rdeče in črno Spalnica Možnost

Rdeče in črno je tradicionalna barvna kombinacija, ki nas spominja na klasične dirkalnih avtomobilov in 1950 je diners. Ta barvna kombinacija je bil dosežen priljubljen med Art Deco dobe, ki ponujajo čiste, polirani konča za izdelke, umetnine in notranjosti. Ena možnost, kako dodati ta barvni duo skupaj je, da uporabite namig rdeče in črne barve, skupaj z drugimi nevtralnih barvah. Ta barvna shema je kot nalašč za bolj moški izgled, kot je ta sodobni spalnico ga je zasnoval BUSYBEE Design.

Rdeča Ozadje Ideja

 Spalnica z Red Wallpaper Idea

Rdeča se lahko uporablja za ustvarjanje kontaktno točko ali naglas steno v vaši spalnici dodati iluzijo prostora ali foreshortening, zaradi česar je čudno velika soba zdi sorazmerna. Ozadje je odlična alternativa za naglas steno; kot tradicionalni spalnico ga je zasnoval Vahallan dokumenti, ki uporablja dve vrsti po zgledu ozadje-katedrale in Burlington- razporejeni v edinstveno zasnovo. Torej, da ne bi izgubili vpliv tega naglas zidu; oblikovalec dodal nekaj naglas blazine, katere bilanca barvno shemo in splošno zasnovo.

Red Posteljnina Ideja

spalnica z Red Bedding Idea

Druga možnost za dodajanje rdeče barve za vašo spalnico je skozi posteljnino. Kanček barve na posteljo, je odličen način, da dodate malo pop v sobo, ki je vključeval v nevtralnih odtenkih. Dober primer te ideje je v tem eklektičen spalnico ga je zasnoval Fiorella Design, ki uporablja rdeče Prevleko, blazine, in zabavno poudarka blazino je ustvariti živahno in umirjeno spalnico.

Rdeča, črna in bela Spalnica Idea

 Rdeča, črna in bela Spalnica Idea

Klasična črna, bela in rdeča barvna shema v posteljnina in naglas steni je razpadla, ki jih je bež semiš posteljo in bež barvi stene. Ta zabavna oblika, ki BUSYBEE oblikovanje je subtilna in enostavna rešitev za kako dolgo, nerodno velika spalnica videti toplo in udobno.

Red vzglavja Ideja

 Red vzglavja Ideja

Poleg z uporabo rdeče znotraj poudarjeno steno; druga možnost je uporaba rdeče v pohištvo ali vzglavja, kot je to lepo spalnico ga je zasnoval Terrat brestov Interior Design. Trdna rdeča vzglavja se lahko uporabi, ali če želite dodati majhen namig rdečega uporabe črtasto ali potiskane oblikovanje. Če se odločite za uporabo vzglavja v državi, ki ni nevtralen odtenek barve, boste morali biti previdni, o tem, kako ste dodatki vaša posteljnina in soba v prihodnosti; saj boste biti omejen na določene barve ali kombinacije.

Francoski Inspired Spalnica Uporaba Red

 Francoski Inspired Spalnica Uporaba Red

Ta hip deklice spalnica design by Warline slikarstvo doo je čudovita ideja o tem, kako uporabiti rdečo in belo skupaj ustvariti trendovsko obliko, ki bo rasla z vašim otrokom. Edinstven in sodobni francoski stil država, ki uporablja zabavno ozadje dizajn, rdeče vzglavja, zavese in živahne poudarki ustvariti popoln prostor za majhna, teen, ali goste.

You may also like