Skip to main content

7 načinov za Okrasite stanovanje Spalnica

Prednosti najema so številni: nekdo drug je, da se ukvarjajo s tem prepolno WC, najem vrtnarja ni tvoj problem, ko je čas, da ponovno streho, se denar ne prihaja iz vašega bančnega računa. Plus, lahko najem je najboljša rešitev, če veste, bivanje v nekem mestu, je kratkoročno, ali ste še vedno dobili ijo zemljišča po premestitev. Še vedno pa obstajajo tudi nedvomen slabosti tega, da je najemnik: (. Vsaj ne, če ne želite izgubiti svoje varščine) čedalje najemnino, seveda, pa tudi nezmožnost za spremembo vašega doma barve ali tla

Če živite v stanovanju, boste skoraj zagotovo tipičnega najemodajalcu v spalnico: bež stene do stene preprogo in švicarsko kavo ali podobno umazano bele barve na stenah. Zdaj pa je zagotovo ni nič narobe s paleto nevtralnih kot prostor za okrasitev bazo: da je varno, da je prepričan, da dobropis za dom prinesete s seboj, in to naredi običajno majhne sobe stanovanje videti nekoliko večja. Toda piškotek-cutter soba nivoju stale čez nekaj časa, ali pa ste bolj barvno ljubimec, za začetek. Če je tako, ne obupajte. Samo zato, ker si v najem ne pomeni, da so obsojeni na življenje z barvnimi željah nekoga drugega za vedno. Obstaja dejansko kar nekaj načinov, na jazz najem spalnico (ali kateri koli drugi sobi svojega stanovanja, za kar se tega tiče), ne da bi zapustili trajne poškodbe boste morali plačati za takrat, ko je čas, da se premaknete naprej. Tukaj je sedem idej za dodajanje osebno noto vašega stanovanje spalnico.

Stropna Medaljon Decal

Ko gre za okrasitev, nekaj ljudi misli, da si gor. Toda strop je velik odsek površine samo prosila za dotik nekaj posebnega, da bi prekinil monotonost in dodamo nekaj začimb v celotnem prostoru. Zgornja meja medaljoni zagotovo ustreza opredelitvi “nekaj posebnega”, ampak na žalost, pustiti za seboj precejšnjo škodo, ko ste odstranili medaljon na premakniti-out.

Obstaja še ena možnost, vendar: strop medaljon nalepke. Samo olupimo in pritisnite na svoje mesto, in voila! Vaš prej dolgočasno strop ima zdaj pridih glamurja, elegance, šaljiv način, ali kakršnimi koli drugimi razpoloženja izbrano medaljon odraža. To sploh ni pomembno, če nimate strop luči koledarjev je; obstajajo medaljon vzorci, ki spominjajo na lete metuljev, zapletena keltski vzorci, retro Geometrics, kompase in mnoge druge ideje, ki izgledajo fantastično sami.

kljuka

Da, dolgočasno graditelj kljuka, ki je prišel s svojo spalnico vrati je uporabna. Ampak zakaj se usede uporabna, ko lahko imate spektakularen namesto tega? Preklapljanje ven kljuka je enostaven projekt malo zahteva tistega izvijačem, in so tako veliko veliko gumbov med katerimi lahko izbirate. Pojdi z viktorijanske stekla gumbom, elegantno in sodobno vzvoda, kmečko zasnovo, ali celo ročno poslikane keramike kljuko. Samo ne pozabite, da shranite gumb, ki ste jo dobili z napravo, tako da lahko zamenjate, ko se premikate.

odstranljiva ozadja

Redna ozadje je polno zavezanost, vendar danes začasno ozadje naredi visi in odstranjevanje tako enostavno kot 1-2-3 (ok, ni čisto tako enostavno, kot je to običajno za dve osebi naloga, da visi vsako vrsto ozadje in boste morali vzeti čas, da natančno merjenje pred začetkom.) Ena izmed najbolj zabavnih načinov uporabe ozadje je ustvariti naglas steno na čelu svoje postelje. Če ste se odločili, da gredo tej poti, vas prosimo, da izberete divje, svetle, ali velike vzorce. Če boste visi papirja na vseh štirih stenah, pa boste bolje spali z bolj umirjeno tiskani vas obdaja v vaši postelji.

območje Rug

Verjetno imate preproga na vaše stanovanje spalnico nadstropje, vendar to ne pomeni, da ne more plast območno preprogo prav v vrhu. To je odličen način, da dodate zajetne odmerek barvo, vzorec, teksture, in razliko v svojo sobo. Če je vaša spalnica je majhen (verjetni scenarij v stanovanju), izberite preprogo dovolj velik, da se prilega vso svojo posteljo in nočno omarico na vrhu. Če želite nekaj manjših, izberite Razpršeno preprogo, ki zapolnjuje prostor med vznožju svoje postelje in steno (ali najbližjo kos pohištva), ali celo manjši preprogo nastaviti, kjer bodo bose noge udaril prva stvar zjutraj .

čiščenje oken

Večina apartmajev imajo poceni bele mini žaluzije o spalnici okna, ali vertikalne žaluzije, če je okno veliko ali drsno odpiranje vrat na balkon. Medtem ko služijo za zagotavljanje zasebnosti in zadržujejo svetlobo, takšna okna zdravljenja ne povzročajo veliko na poti dekorativnega učinka. Obstaja enostavna rešitev, vendar pa, pojdi naprej in visijo zavese desno čez obstoječe žaluzije. Ker žaluzije zagotoviti zasebnost, lahko odložite sheers ali karkoli lepa in barvita zavese vam je všeč, brez strahu pred kukal oči sosedov. Zapomni čeprav obešanja zaves pomeni prvo namestitev zavese palice, kar pomeni lukenj od vijakov. Boste morali zakrpati tiste, ko se premikate iz najema.

Washi Tape

Papir Washi trak ustvaril precej pljusk v DIY in obrti svetov, ko je prvi udaril scene v začetku leta 2000, in njena priljubljenost je od takrat ni umiril. Obstaja dober razlog za to: Washi trak (po japonsko maskirni trak družbe Kamoi Kakoshi izumil leta 2006), je na voljo v skoraj neskončno paleto barv, vzorcev in velikosti; se oklepa skoraj nič; in najpomembneje (od točke najemnike pogledu) odstrani brez težav, brez ostankov ali poškodbe sten.

Torej pick up roll-ali dva ali tri-v vaših najljubših barv in vzorcev, in začeti okrasite. Potencial je le omejena, kot vašo domišljijo:

  • Ustvari geometrijsko zasnovo na steno
  • Uporabite trak, da napišete svoje najljubše stavek, besedo ali pesem nad posteljo
  • Začrtati izmišljenim “vzglavja” namesto tradicionalnega pohištva
  • Plast na barvo okoli oken, vrat ali celo vzdolž podstavki ali stropne robov
  • Jazz up vrata omare z posnet zasnovo

Plug-In Bakla

Verjetno so vaše stanovanje spalnica ima bodisi dolgočasno-podometni strop stalnica ali ne stropni stalnica na vse. Kakorkoli, lahko zasije malo več svetlobe v prostor, vse pa dodaja okrasitev izjava, z namestitvijo par stene sconces ob vaši postelji. Ne boste mogli žice napeljave v steno, ampak na srečo, obstaja veliko plug-stenske sconces voljo. Dokler imate električno vtičnico pod posteljo ali tik ob njem, to je enostavno izvedljivo projekt. Boste morali vijak napeljave v steno, tako da bodo majhne luknje za obliž na globoko-out dan, a to je majhna cena za tako veliko stila (in dodatne luči za branje v postelji.)

Plug-in sconces pridejo skoraj toliko stilov, kot žično-v različicah storiti: kmečki državi, razdražljiv sodobne, močnem industrijskem, Trijezan tradicionalno, zabavno in muhast, ali midcentury retro-izbire je odvisno od vas. Boste našli veliko izbiro teh svetil na spletnih straneh, kot Luči Plus, Pottery Barn, Overstock.com in Wayfair.

You may also like