Skip to main content

Creative skupni Spalnica Ideje za sobo sodoben otroški

Creative skupni Spalnica Ideje za sobo sodoben otroški

Smeh … jok … igranje … boj. Skupna sorodstveni spalnica je čebelnjak dejavnosti in potreb. In to pomeni, da je veliko za starše, saj pri ustvarjanju skupnega spalnico svoje otroke. Z dvakratnega zneska (ali več) razvijajočih osebnosti in potreb, je pogosto zastrašujoče naloga za starše, da sprejme shranjevanje, prostor in individualni stil vsakega otroka.

Tukaj je nekaj koristnih nasvetov za premagovanje skupnih oblikovalskih izzivov in ustvariti srečno in funkcionalen prostor za vaše mlade sostanovalci.

Creative skupni Spalnica Ideje za sobo sodoben otroški

Ustvarjanje fant in dekle v skupni rabi soba

Oblikovanje prostora za brat in sestra ne biti izziv. Dejstvo je, da je verjetno najlažji izziv premagati pri načrtovanju skupno sobo.

Vaš prvi korak je, da izberete osnovno barvno paleto za glavnih elementov v prostoru (stene, preprogo, pohištvo), ki je nevtralen glede na spol … in, če ste dovolj stari za gonge s tem, da je vsak brat daje thumbs up. Barvna glavnik, kot so bela in siva, turkizna in bela ali kombinacijo osnovnih barv deluje dobro tako za fante in dekleta.

Za dopolnitev svoje osnovne palet, plast komplementarne barve in vzorci na vrhu, da. Na primer, v sivi in ​​beli sobi, poskusite poudarke z rumenimi dodatki. Pri vzorcih, nagibajo k črtami Chevron ali trdnem stanju z velikim geometrijske oblike (-ov).

Pri izbiri pohištva, odločijo za pohištvo s čistimi linijami in da je ne-tematskih (izogibati v dirkalnik ali Trnuljčica postelj) in seznanjanje z nevtralne barve essentials, kot so luči in okno zdravljenja.

Razburljiv del ustvarjanja super zabavno spalnico za svojo mlado zalego je accessorizing in prilagajanje oblikovne elemente, ki ustrezajo njihovim obetavnih osebnosti. Izberite oblikovne elemente, ki bi prostor počutim, kot da pripada obema. Prilagodite dodatki v celotnem prostoru, kot so stenske umetnosti ali plašč kljuke. Markize luči z njihovimi imeni in prva začetnica dodati pop energije in vznemirjenja, da kateri koli prostor. Prav tako subtilno dodati posebne teme spoloma v enem ali dveh dodatkov, ampak jih ohranja barvno usklajeni. Na primer, ko accessorizing z rdečo, poskusite vrgel blazino z rdečo požara motorja za njim, in blazino z rdečo rožo ali srca za njo. Shranjevanje, ki dopolnjuje sistem oblikovanja, ampak specifična za vsak spol (mislim, oglje za fante in rumena za deklice), lahko tudi nevidno pull sobo skupaj.

Ustvarjanje prostora za različne veka

Včasih svoj ne samo Jeremy in Sarah, ki jih je treba prilagoditi, ampak 3-letni Jeremy in 4-mesečno-star Sarah lahko vsekakor dodati še eno plast oblikovanje tesnobe.

Prva stvar, saj je postavitev pohištva. Če imate otroka, verjetno, da bo v in iz sobe na noč, da se nagibajo k otroka. Če je mogoče, postavite svoje postelje v nasprotnih kotih ali stene z jaslice pa najbolj dostopen na vrata. Očitno strukturni elementi, kot so okna in grelnikov lahko zahtevajo drugače, vendar vaš design cilj je, da vsakemu otroku najbolj udoben spanec noč brez enega budnega drugega.

Creative skupni Spalnica Ideje za sobo sodoben otroški

Ustvarjanje igralno površino, da lahko obe bratje in sestre uživajo, čeprav hkrati, je zelo koristna, zlasti za utrujene mommies in očke. Talne preproge, blazine in mehke večje predmete, kot je zibanje konji in šotori so kot nalašč, da opiše območje in zabavo za obe igrati. Postavite vašega starejšega otroka pripomočke v dostopnih posodah za shranjevanje, vendar višje od tal, tako vaše najmlajše ni enostavno Dotakni se ga.

Na primer, ali je knjižna polica, shranjevanje kocke ali stenska enota, postaviti otroka prijazne igrače in predmete na spodnjih policah. Vaš malček ali starejši otrok more stati in dosega košarici Lego.

Vključujejo elemente, ki kažejo svojim otrokom njihovo vedno večjo družino. Fotografije otroci skupaj, uokvirjene handprints, kdaj se vsak bili novorojenčki jih spodbujati, da cenijo svoje mlajše ali starejše brate, sestre, medtem ko dodajamo toplo družinsko vzdušje na njihovo spalnico.

Ustvarjanje ozek shranjevanje za dve ali več

Iskanje v enem prostoru za dvakrat toliko pohištva in skladiščenje, je eden izmed najbolj zastrašujoče nalog pri oblikovanju skupnega prostora. To je, če vaša iznajdljivost in urejanje oči potrebujejo kick v visoki prestavi. Manj je definitivno bolj v skupni spalnici, kot je večnamenski in skupno oblikovanje.

Kot izhodiščno izbiro poenostavljen pohištva je ključnega pomena, da v prostoru občutek, kot prostoren, kot je mogoče, in omogočajo shranjevanje in predvajanje. Če so vaši otroci dovolj stari, pogradi so vedno odlična izbira. Ali v obliki črke L ali navpično, pograd je učinkovita raba prostora in velikokrat je vgrajeno v skladišču pod.

Ko že govorimo o … pod shranjevanje posteljo kot zložljivo predali je vedno v pomoč pri ustvarjanju več prostora in lahko imajo sezonske ali omejeno rabo. Skladiščenje skrinje z blazinami se lahko uporablja kot sedež na igralni mizi, kot tudi prikriti goro igrač. Stena enota s predali lahko pull dvojne dajatve kot predalnik in pisalno mizo.

Police je zelo primeren za igrače organizacijo, saj ne zavzame veliko prostora in se lahko postavi nad aranžerji, mize, celo nad vrati za komaj rabljenih predmetov. Podobno, dajanje knjižno polico ob vznožju postelje ne bo dragocen stene prostora in lahko tudi vam drugo površino v bližini posteljo za svetilko ali nočni knjige.

Za oblačila, stene in vrata kljuke so koristne za vsakodnevno iti do predmetov. V omari, namestite dve palici (tj dvojna viseče), tako da vsak otrok lahko ločeno visi prostor.

Ne glede na vašo oblikovanja izziv, pri ustvarjanju skupnega prostora za vaše malčke, če držijo iznajdljivi, učinkovite, zabavne in ustvarjalne izbire, boste nedvomno ustvariti spalnico vaši otroci bodo radi!

Kako se boste, da oblikujete svoje otroke “spalnico?

You may also like