Skip to main content

Csodálatos század közepén modern otthon tervezési ötletek

Miért Mid-Century Homes maradandó Kedvenc

Mitől hiteles, század közepére a modern otthonok ellenállhatatlan után ennyi év? Talán azért, mert a radikálisan egyszerűsített formák. Gondoljunk letisztult vonalak vagy szerves görbék, gyakran szakították nagy ablakok egységes belső terek a nagy szabadban.

A század közepére tervezés mozgalma, amely indult a 1940-es és bebugyolálva a korai 1960-as években, ünnepli a házasság forma és a funkció minimális és gyakran szerényen tervezett lakossági építészet és a lakberendezés. Azt is volt az az időszak, amely nyitotta meg a korszak hazai élvezet, amely elviseli a mai napig. Ez az első alkalom, átlagos lakástulajdonosok kezdett személyre azok életterek belül és kívül egyaránt, hogy tükrözze az ízük és az életmód. Talán ez az ünnep a saját otthon, ezért század közepére a modern otthonok még egy építészeti kedvence. Ahhoz, hogy a lényeget, íme a következő példák.

Bájos Mid-Century Cabin

 Bájos Mid-Century Cabin

A tipikus század közepén ház ismert egyetlen padló és a talajhoz közeli tervezés gyakran szakították jókora ablakok. Azonban az A-keret otthonok, mint ez California kabin szerepelt Glamping Hub, egyformán népszerű, mint a második otthonok. Ez tartózkodási nyitott alaprajz, kétszintes, a felső lény loft stílusú, és természetesen nagy ablakokkal. A gyár minimális tereprendezés is gyökerezik az évszázad közepére esztétikus. A külső tér olyan, mint egy kiterjesztése a lakás miatt van üvegtetős homlokzat.

Klasszikus kétszintes Mid-Century Modern House

 Klasszikus kétszintes Mid-Century Modern House

Itt van egy klasszikus század közepén tartózkodási beépített 1951 közelmúltban frissített építész, Carib Daniel Martin. A hazai külseje viseli néhány standard részleteket a klasszikus stílusban. Megjegyzés: a nagy csoportjain ablakok, alacsony hajlásszögű nyeregtetős tető párhuzamos homlokzati és vegyesen iparvágány anyagok, tégla, fa, fém és, amelyben az összes kiegészítőt tetszetős minták és textúrák. A belső tér egy nyitott nappali elrendezés tetején le a magas, boltíves mennyezet.

A karcsú és modern átalakított Ranch House

 A karcsú és modern átalakított Ranch House

Szakmai ház flipper James Judge rendbe ezt század közepére a modern farm egykori, gyönyörű dicsőségét. Kék és fehér festék lyukasztott ki a tégla külső. A karcsú gyep és kavicsos udvar kombinálható elegáns matt kerítés veszi az otthon járda fellebbezést egy új elegáns szintre. A cukormáz ez közmondásos cupcake az extra nagy házszámot-, hogy ez a hajlék a valós forgalmi dugó.

Burjánzó Mid-Century Modern Ranch House

 Burjánzó Mid-Century Modern Ranch House

Beépített 1962-ben, ez a század közepére a modern szépség megosztott Terrie O’Connor Realtors egy burjánzó farm ház csupa Mad Men fellebbezést. Üvegfalak és clerestory ablakok fémjelzi high-end farmerek, az árvíz a belső tér természetes fény a nap folyamán. A belső tér egy nyitott fogalom, amely, ha nem az tudja, vált a dolog közben a modernista mozgalom.

Woodland Kezdőlap ihlette Mid-Century Ski Chalet

Woodland Kezdőlap ihlette Mid-Century Ski Chalet

Vissza az 1950-es, a skandináv elegáns volt, ahogy széles körben hozzáférhető, mint ma. Ez a század közepére kabin cseppentünk Glamping Hub, emlékeztet egy sífutóléc faház. Külseje tartalmaz egy drámai hangú tető és a mennyezet magas ablakok. Az utóbbi megházasodik egy nagyszerű szabadtéri kilátás a fő beltéri lakóterület. Egy pakli készült cédrus Carves ki egy igen élvezetes szabadtéri szoba, mely tökéletes a nyári ebédlő vagy rúgás vissza egy forró almabor az ősszel.

Század közepére Ranch House

 Század közepére Ranch House

A Ranch-stílusú ház egy század közepén klasszikus. A kis egyszintes ház hamar vágott Dél-Kaliforniában az 1940-es, majd terjedt el kelet felé. Ranchers ilyen például Glamping Hub van feltűnő alacsony profilok miatt majdnem lapos szögben tetők és a talajhoz közel áll.

Gyönyörű Retro Remodel

 Gyönyörű Retro Remodel

Itt van egy másik lenyűgöző retro alakítsa James bíró. A cél a projekt megtartása volt a lakhelye eredeti, modern hangulatát, hozzátéve márka verés új adatokat korrigálja a korszak. Megjegyzés az okos felhasználása fa léc panelek. A közvetlenül előtte a hazai, ajánlatot árnyék és a magánélet, míg a lécek a tetőn leplezni egy vonzó AC kondenzátor-ötletes jobb? Mindenki otthon kellett volna kültéri világítás. Itt egy gömb medál világosítja fel a házszámot éjjel, miközben hitelezési egy kis Don Draper stílusban.

Század közepére Dome otthon épült a fenntartható életmód

 Század közepére Dome otthon épült a fenntartható életmód

Vitathatatlanul a kupola otthon egyik látnok típusú század közepén, bentlakásos struktúrák. Építész és feltaláló Buckminster Fuller fogant ezek nagyon hatékony Adobes fenntartható élethez. Gömb alakjuk miatt a legtöbb lábnyom biztosításával élhetőbb alapterületét, mint a hagyományos otthonok. Ezek ívelt otthonok is energiatakarékosabb köszönhetően felület-térfogat arányt.

Ez pályán tökéletes példája a kupola otthon épült 1953-ban Ez egy történelmi remekmű nevezte a napraforgó. Úgy tervezte, James Dresser egykori Frank Lloyd Wright tanítványa. Az egyik egyedülálló külső jellemzői a tetőzött, geometriai ablakok, amelyek lehetővé teszik a természetes fény, míg blokkolja durva közvetlen sugárzás. Ez a videó a Modern Mode Realty Network részvények többet ez egy olyan fajta otthon.

Mid-Century Modern Home sok Curb Appeal

 Mid-Century Modern Home sok Curb Appeal

Way előtt xeriscaping vált a dolog, lakástulajdonosok él a meleg éghajlaton volt kavics borította yard egész 50-es, 60-as és 70-es években. Ez a század közepére haza felújított James Judge tartalmaz egy új modern ihletésű táj alkalmas arra, hogy a terület száraz és párás időjárás.

Mid-Century Modern Butterfly Tető

 Mid-Century Modern Butterfly Tető

A pillangó tető, amely utánozza a forma a rovarok szárnya, egy másik közös jellemzője látható néhány század közepén otthonok, mint ez cseppentünk Palm Spring Homes. Az autó külsején jellemzően párosítva magas ablakok, kiterjesztette a belmagasság belül drámai szintet. Megjegyzés: a körkörös műút-egyszer vágott a nagybirtok vált covetable funkció század közepére kertvárosi és jókora yard.

Ház Mid-Century Modern felosztása

 Ház Mid-Century Modern felosztása

Sok városrészek szerte az országban töltött klasszikus század közepén otthonok, néhány vissza eredeti fényét.

Arapahoe Acres a városban nevű Englewood Colorado egy példa. Építése a klasszikus középosztály abodes megtölteni a környéken 1949-ben kezdődött, és bebugyolálva 1957.

A munka a Frank Lloyd Wright mélyen inspirálta a tervezett ilyen otthonok, mint ez például fényképezte Butterbean. A ház egy kis akasztott tető, és egy ablak alá tartozó front, mind fémjelzi század közepén lakossági építészet. Vessünk egy közelebbi pillantást a homlokzat és a felhívás, hogy a szerkezet alkotja vasbeton blokkok és acél ablakkeretek. Mindkét építőanyagokból tartották teljesen modern idején.

Normál Mid-Century Modest House

 Normál Mid-Century Modest House

Bármilyen kertvárosi, ami legalább 75 éves van néhány szerény század közepére házak hagyományos csúcsos tetők és a csatolt garázs. További alapfelszereltség ezeket a struktúrákat, amelyek jellemzően kevesebb, mint 1200 négyzetméternyi tartalmazzák ablakokkal és egy jól parkosított, mégis egyszerű előkertjében és a műút.

Mid-Century House egy lapos tetős

 Mid-Century House egy lapos tetős

Palm Springs ismert a csodálatos és fényűző század közepén házakat néhány lapos tetők ábrán látható módon. Fontos megjegyezni, hogy a házak szintje fűkaszák csak alkalmas meleg éghajlaton. Ez azért van, mert lapos tetők nem ösztönzik a vízelvezetés és megnehezítette ereszcsatorna rendszereket. Mindkét probléma lehet, amikor a négy évszak területeken foglalkoznak halott levelek és a hó.

You may also like