Skip to main content

Modern Beton Paver sétány Ötletek

Az előregyártott vagy Cast, mindazonáltal ezek Térkő definiálása „Modern” For Your Home

Modern Beton Paver sétány Ötletek

Ez egy sétány, amely hajlamos a kegyelem otthonok, amelyek tenni a modern vagy kortárs stílusban. Minden útburkoló lapok, úgynevezett szerződéses, készült dísztelen beton, vagy előre gyártott vagy öntött a helyén. A útburkoló általában téglalap alakú; néha négyzet alakú; Ritkán kör.

A nagy „titkos” ezt a stílust: mentheti tonna pénzt a gépek, mert ellentétben a természetes kő sétál, stílus érjük elhelyezés és kontextus . Más szóval, ha mész a négyzet útburkoló megjelenés, 16″ beton terítőgépek (vagy ugródeszkaként, ahogy nevezik néha) is elegendő. Csak nézd meg a West Seattle sétány később ebben a fotógaléria és meglátja, mire gondolok.

Ugródeszkaként Across egy Lawn

Erre elképzelte század közepére a modern otthon, a gépek továbbra is a külső megjelenés a ház lapos és széles építészet. Úgy néz ki, mint azok tartoznak oda. Még ők is máshogy néznek ki elég, hogy tudjuk, hogy ez egy felújított otthon.

Az egyik hátránya ennek a „lépcsőfok” megközelítés az, hogy teszi a gyep-vágó több frusztráló.

Ultramodern Beton Paver sétány Díszes kő

Ultramodern Beton Paver sétány Díszes kő

Tovább beton útburkoló arra, amit látni gyakran: négy óriási négyszögletes betonozott körül szürke dísz kő.

Ez egy vonzó megjelenés és az egyik, hogy jól működik-e a betonfal, természetes fa kapu, és xeriscaping.

Meg lehet őrjítő, hogy az összes olyan dekoratív kő mentes levelek és más szerves anyag. Tehát a legjobb, ha megállapítják az ilyen sétány több száraz éghajlaton.

Emelkedett előregyártott beton födém sétány

Beton terítőgépek nem mindig kell beágyazni a fűben, vagy pihenés a rock. Néha a paver fölött lebegtetni, hogy fű vagy rock, vagy a fenti homok, piszok, talajtakaró, kavics, vagy akár más beton.

Itt, színes színezett előregyártott beton terítőgépek biztosít emelt sétány a ház felé.

Eső Fényes Beton Front tér sétány

Eső Fényes Beton Front tér sétány

Egy egyszerű, de hatékony, modern beton sétány, szerkesztjük profik, de az egyik, hogy lehet másolni a saját otthonában: 18-20 négyzetméter gépek pihen egy ágyon táj szikla. Tierra Tájkép, LLC, a West Seattle, WA-alapú cég, ez a tervezési munkák nem csak esztétikai szempontból, hanem funkcionális is, mivel a szűk távolság azt jelenti, hogy senkinek sem kell ugrás paver az útburkoló, mint egy béka. Ez még kerekesszékkel is megközelíthető.

Továbbá, ez a gyalogjáró, amit másolni akár a sima felületű vagy összesített arcú 16″ beton terítőgépek található Home Depot.

Modern Beton Sétány Részleges Grass és a Rock

Modern Beton Sétány Részleges Grass és a Rock

Újszerű, lenyűgöző sétány a hátán egy Denver otthon közrefogja két világ: a zöldellő, buja, szerves világban plüss gyep, valamint a rideg, szürke, szervetlen világa táj kő. Ez egy megdöbbentően zseniális módon, hogy húzza a két különálló zónát együtt. Ez az ötlet származik Mile High Kertészet, LLC, a Denver, CO-alapú tereprendezés cég.

Egyszerű Modern Eichler Beton előregyártott sétány

Egyszerű Modern Eichler Beton előregyártott sétány

Ez beton útburkoló sétányon a leginkább letisztult és egyszerű változata minden más járdák ebben a cikkben bemutatott. Ez ékesíti a előtt egy század közepére a modern Eichler haza. Bár nem tudom meghatározni, ha ez valóban időszakban (valószínűleg nem, mivel a kiváló állapotban a beton – nincs repedés), ez a fajta sétány teljesen igaz, hogy az idők.

Ez a kép származik Rebecca Gonzalez”kiváló blog, Mid-Century Modern átalakítani, amely otthon séta-átvezetéseket, retro bolt véleménye, és alakítsa át frissítéseket saját század közepére a modern.

Szárazságtűrő Modern előregyártott beton sétány tervezése

 Szárazságtűrő Modern előregyártott beton sétány tervezése

Rebecca Gonzalez Közép-Century Modern Remodel újra lecsap, de ezúttal ez a saját házában. Cat Annie ellazítja a szárazságtűrő tereprendezés melyik éleket az előregyártott beton útburkoló sétány.

Ez útburkolatrakó belül kő nézni, gyakran kíséri a pozsgások, egy klasszikus megjelenés. Megjegyzés is, hogyan Gonzalez tántorog a gépek, hogy elkerüljük a merev megjelenés.

 

You may also like