Skip to main content

Modern Home Kívülről Beépített Kortárs Nappali

Kortárs Residences csupa modern stílus

Kortárs Residences csupa modern stílus

Szeretjük a hagyományos, idős otthonok, hogy azt mondta, nincs semmi, mint egy gyönyörűen kialakított modern otthon épült modern élet. Gondoljunk a tiszta vonalak, nagy ablakokkal, és gyönyörű külső terek becsapott ki szárazságtűrő kertekben vagy élvezetes kényelmet származó uszodák kültéri fedélzetet. Még jobb, mint ezek a lakások jönnek a széles körű stílusok és anyagok, hogy megfeleljen minden ízét. Ahhoz, hogy a lényeget, íme a mi kedvenc példája a modern otthonok-mindegyik egy csillag kijelző a kortárs építészet.

Modern Ranch House Az Európai Vibe

Modern Ranch House Az Európai Vibe

Ez 4000 négyzetméteres, modern ranch stílusú otthon rendszeres találkozóhelye a tulajdonosok a gyerek és unoka szerint Paige Elise Interiors. Alapvető fontosságú volt, hogy a ház egy meleg hanem karcsú európai hangulattal. Az egyik jellemzője ellenőrzi le, hogy a dobozban van az üveg bejáratánál. Lehetővé teszi, hogy a tartózkodási barátságosabb azáltal egy kicsit a szabadban belül. Kőfalak egy régi világ érintés, hogy növeli járda fellebbezést, miközben azok belsejében haza magánélet. Nem otthon teljes, ha nem szép parkosítás. Itt szárazságtűrő pozsgások és cserjék őshonos a régióban a zöld dolgokat.

Energiatakarékos Modern River Home

A legjobb modern lakások becsapott ki az energiatakarékos funkciókat, mint például ezt a gyönyörű például Stephen B. Jacobs nevében. Ez az elegáns tartózkodási helye közelében Connecticut folyó és a karakter környéke tartottuk szem előtt az építkezés során. Például a ház kihasználja a napsütéses napok fő homlokzat borított nagy kiterjedésű ablakai déli és nyugati. A külső falak is erősen szigetelt, hogy növeljék a hazai energia-hatékonyságot. Végül mi az a pont birtokló egy otthon, ha nem teszik a legtöbbet a külső tér? Itt egy medence is mellékelve van, lehűlés, és a felső fedélzeten le a hálószobába kínál csillagközi kilátás nyílik a folyóra.

Egyedi Modern Home Mindennapos Living

Itt egy modern ausztrál lakhelye szerint Egyedi Styled Homes. A jókora ablakok lehetővé teszik a napfény világítja meg minden négyzetcentiméterét a belső tér terek a nap folyamán. A skillion tető, lejtő végébe, egy klasszikus példája a kortárs építészet. A homlokzati ötvözi a mashup kültéri textúrák, beleértve tégla és iparvágány. Imádjuk a fa furnér bejárati ajtót, ami a tükrök a lépcsőn keresztül bemutatott egy második emeleti ablakból. Megjegyzés: a minimális tereprendezés szakították természetes kőből támfal. Kiegészíti az otthon tiszta vonalak és ipari inspirált külső.

Modern Beton tengerparti villa épült az árvíz

Építészek kaphat hatalmas kreatív betonnal. Ez a modern tengerparti villa által megosztott Glamping Hub egy pályán tökéletes példa. Mivel a szerkezet annyira közel van az óceán, épült ki a beton és egyéb anyagok, amelyek kiállják az árvíz. Kiterjedt ablakok és egy imádnivaló második szintű deck páratlan kilátás nyílik a víz.

Modern épített lakások felek

Sok modern házak mind az üzleti az első és fél a hátsó, mint ebben a példában a Custom Styled Homes. Minden hátsó ablak van egy akadálymentes kilátást a nagy medence. Még az üveg elkerített funkció átlátszó. Külső világítás növeli szabadtéri élvezet anélkül, hogy tönkreteszi a hangulatot.

Modern Home Made of látszóbeton

A egy olyan fajta otthon Gottesmann Architecture mutatja, hogy milyen szép a minimalizmus lehet lakossági tervezés és annak használatát látszóbeton. Figyeljük meg, hogy a ház a lehető legjobban a telek-féle minimális lejtőn. Felében az ingatlan szolgál a kert, ahogy az első, míg a másik fele a jobb oldalon látható van fenntartva egy 65 láb hosszú medencét.

Apró Modern Home Tökéletes szabadtéri élvezet

Apró házak megrakott modern kényelmi lehet a kedvenc típusú modern otthonok. Kapcsolja be a szemét, hogy az ellenállhatatlan kis visszavonulás cseppentünk Glamping Hub. A pici rusztikus-inspirált Lakhelyed egyik a szabadban. Megjegyzés hogyan egyesül környéke köszönhetően egy tágas tetőfedél beépített LED világít, és a nagy üveg tolóajtókkal, hogy átalakítsa a belső tér egy szabadtéri szobában.

Régebbi Otthon átalakul egy modern lakáskultúra

Régebbi otthonok lehet átalakították át élhető modern lakások, mint az egykori saltbox stílusú hajlék. Időszak házak, mint ezek ismertek azok nyeregtető és favázas. A csapat a Joshua Zinder Architecture and Design megtartott néhány külső nosztalgikus elemek, mint a bontható élkiképzés inspirálta iparvágány, amely hasonlít a fa deszka. Az új skillion tető nem csak úgy néz ki, modern, hanem teremt felhasználható belső teret. Bélésfalak ablakok egy másik modern funkciót. Megjegyzés: a helyzet az ablak az első emeleten; ahol a legnagyobb természetes fény anélkül, hogy elveszítené a magánélet.

Klasszikus zsindely-Style Home egy modern csavarral

Rajongók a hagyományos otthoni struktúrák fogják ezt a modern csavar a klasszikus zsindely stílusú parti lakás osztozik Betsy Wentz, a tulajdonos a Studio B Interior Design. Fent az első bejárat a windows, hogy befogják kétszintes, megvilágítva a belső előcsarnok és a lépcsőház. Vegyünk egy jó pillantást az árnyékolt veranda, és érezni fogja több ablak bélés az első emeleten.

Rusztikus és a modern Apartmanház

A legjobb hétvégi otthonok kell érezni, mint hívogató hideaways, mint ez a modern például Justin Krzyston a Stonehurst tervezni és építeni. Padlótól a mennyezetig érő ablakokkal látható a bal oldalon, és a hátoldalon a hazai nyissa ki a belső a nagy szabadban. Két szabadtéri fedélzetet és buja tereprendezés valóban létre egy különleges környezetben tökéletes a pihenésre. Kültéri világítás elengedhetetlen a modern lakossági táj. Itt stratégiailag elhelyezett LED olyan irányadó fény a sétány és a fedélzeten.

Frissítve Mid-Century Modern Home

A század közepére korszak az alaphangot a modern lakberendezés. Tehát Hanyagság lenne, ha nem tartoznak a csillagok például a legendás időszak. Ez Palm Springs haza nemrég frissítette Mr. James Judge, hogy az tükrözze a kortárs ízek. Először is, a mosodában, ami található a szabadban, volt belsejébe mozgatja. Ezután az udvaron tér bővült kültéri nappali gázzal firepit. Ezután kapuzását ingatlan egy modern léc fa kapu és matt ablakok lyukasztott ki járda fellebbezést.

Modest Modern Home Built for Country Living

Modest otthonok is van egy modern hangulattal. Ez a modern ország otthon Rising Sun építési energiahatékony falak hab szigetelés. A sarokban a fedélzet és a terasz le a hálószobába maximalizálja szabadtéri élvezetét. Mindkét áll időjárásálló cédrus üzenetét tartós állatállomány kerítés.

Kortárs Parkosítás a Modern Ranch House

Növények és fák, hogy a munka egy modern otthoni jó néz ki egy fontos összetevő fellendítésének otthoni élvezet. FormLA Kertészet létre ezt értelmes táj tele növények, amelyek jól megélnek ebben a kortárs farm ház adott régióban.

You may also like