Skip to main content

Gyönyörű Beton Patio ötletek és tervek

A sokoldalúság a Beton

Az összes felhasznált anyag elérhető építmények belső udvar, beton a leghagyományosabb mégis sokoldalú választás. Ez sima, tiszta, lehet öntött és formáljuk görbe vonalú vagy geometriai alakzatokat, és azzal a kiegészítéssel, színárnyalatokat válhat semmi más, mint a klasszikus világosszürke.

További előnyök: kínál állandóság, tartósság, és viszonylag olcsó, még inkább, ha csináld magad-feltéve, hogy tudod, mit csinálsz, és több mint képesek végrehajtani a feladatot. A kezdő do-it-yourselfers, ez nem könnyű munka, és nem is egy személy munkát. Ha nem biztos benne, meg tudják oldani a konkrét terasz projekt a saját, bérelt egy vállalkozó.

Akkor nem baj ömlött egy egyszerű beton födém, de ha a felvenni kívánt textúrák, vagy a minta bizonyos technikákat lehet alkalmazni a hőkezelési eljárás során. Az egyik legegyszerűbb módja, hogy adjunk textúrát kell alkalmazni merev seprű felett szárítás beton, minden irányban egyszer, amely megadja a felületen egyes „fog”, és tartsa váljon nedvesen csúszós.

egyszerű Térkő

Beton terítőgépek állnak rendelkezésre a különböző formában, méretben, színben és textúrák, és lehet helyezni a tetején egy ágy csomagolt homok. Ha retteg a gondolat a gyomnövények és önkéntes növények termesztési terek között, padlóburkoló lehet összeilleszteni egy sima, sértetlen felület. Ha úgy dönt, a hagyományos módszer elhagyása közötti terek gépek (ez azt jelenti, akkor vásárolnak kevesebb gépek), akkor lehet tölteni borsó kavics, kavics, vagy egy szűk, alacsony növésű talajtakaró.

Vessünk egy pillantást néhány lenyűgöző és változatos kültéri teraszok betonból készült.

Indian Canyons

Gyönyörű Beton Patio ötletek és tervek

Beton teraszok uralkodni a Palm Springs, különösen akkor, ha a nap lenyugszik mögött San Jacinto csúcsokat. Ez egy sivatagi közösség, kevés csapadékkal sok napsütés és a meleg hőmérséklet, és a yard több mint hardscape softscape. A növények, amelyek jól megélnek ebben a környezetben a víz bölcs pozsgások és kaktuszok.

A század közepén Modern ház Palm Springs’ Indian Canyons szomszédságában, építészek terveztek William Krisel és Stan Sackley érkezett frissítések Monty Collins Interior Design hozza azt a 21. században. Ez teraszon egy klasszikus seprű söpört kivitelben. A fehér fémlemez terasz halmaz Richard Schultz Műkertészet kollekcióját Knoll és más színben.

Víz-Wise tervezése

Víz-Wise tervezése

Színek és anyagok belsejében van folytatás kívül, hogy csatlakoztassa a terek ennek Arizona haza. Tervezte Coffman Studio, az udvar területén sav-befejezni beton teraszok és építőipari gépek, rozsdás fém tűz pit, vastag sárga és aqua falak, rusticated acél virágtartók, díszes füvek, pozsgások, és a fedezet szűrt árnyékban.

Ez Simon pihennek a szintetikus gyep.

század közepén Roots

 század közepén Roots

Egy új ház egy század közepén Modern befolyást ül egy Los Angeles-i domb tetején, ahol egy történelmi Lloyd Wright (fia, Frank Lloyd Wright) szerkezet épült, majd később átkerült a Colburn Iskola. Tervezte és Bonura Building, a nagyobb tartózkodási tartalmaz egy geometriai medence és beton terasz, tiszta, vízszintes vonalak.

Öntött a helyén

Magasság Architects tervezte a haza, terasz, és a táj ez a bájos modern ház Healdsburg, Kalifornia. A betonlap öntöttük a helyén, és savval mostuk. Azok csíkos zöld talajtakaró a Huncut kakukkfű, amely gyorsan nő, tartózkodás kompakt és járható. A terasz keretezett fehér, szürke és fekete borsó kavics.

Ez zökkenőmentes átmenetet

Zökkenőmentes átmenet terasz

A közepén 20. századi fogalom tervezése zökkenőmentes átmenetet zárt helyről a szabadba az egyik, hogy megmarad, és mindig úgy néz ki, modern. A design az, ami leginkább egy emeletes ház, amely lehetővé teszi az utasoknak, hogy kisétál a nyílt csúszó üveg vagy francia ajtók és egy udvar kis erőfeszítés, és mozgassa előre-hátra könnyedén. Egy sima, egyenletes átmenet, nem veri beton, különösen akkor, ha az anyag és a szín kül- és beltéri azonosak, vagy legalábbis úgy tűnik, hogy.

Ez Seattle otthon épült 1950-ben felújított Lane Williams Architects, és két nagy tolóajtó hogy nyissa ki a den és étkezők azonos szintű teraszon.

Palm Springs Patio

Palm Springs Patio

A rossz 1980 átalakít egy Alexander haza a Palm Springs-ben levált a H3K design-felújítás, hogy felfedje a század közepén Modern gyökereit. A többnyire konkrét háztáji magában foglal egy tűz pit, ami egy síkban van a földön, mivel ez egy ritkán használt funkció. Nulla szinten, egy bárban vagy extra étkezőasztal is elhelyezhető a gödör egy párt, a tűz ki, természetesen.

Nice párnák

Savval mosott természetes szürke öntött-in-place beton pad

Savval mosott természetes szürke öntött-in-place beton pad összeültetjük vegyesen kakukkfű, skót és ír moha földön kiterjed. Tervezte Falling Waters táj, a teraszon, San Diego Kensington környékén funkciók ipe beépített ülőhely, építészeti virágtartók, és a tűz pit egy tábla formájú kivitelben.

Northwest Modern

Northwest Modern terasz

Sötét építészeti elemeket, mint a cink tető, acél oszlopok, egy szabadtéri tűzhely öltözött csoktó homokkő, fekete kavicsos befejezni medence felületek, és a fekete gránit a széleit le a vízvonal, tiszta, világos színű terasz volt értelme WA tervezés Építészek. A Berkeley-alapú cég használt beton fehér portlandcement erre egyedi tervezésű teraszon Saratoga, California.

Színes Beton

Színezett beton terasz

Szabadkézi színes lapok beton hasonlítanak a nagy mészkő gépek vannak elválasztva kavics csatornát ebben terasz design Stout Építőanyag-Design. Található Playa Del Rey, California, a tervezési funkciók szárazságtűrő tereprendezés, beépített tűzoltó gödör ülő, és egy beépített grillsütő.

visszhangos alakzatok

visszhangos alakzatok

A geometriai formák ennek felújított otthon ismétlődnek a beton terasz és a medence körül, ami szintén ötvözi a zárt a szabadban. A csoportos projekt, amely tartalmazta a Key lakó-, Pool környezetek, Jason Osterberger Designs, és Randy Angell Designs, a külső tér tartalmaz egy lineáris kandalló és kandalló, amely húzódik az építészeti szökőkút.

Mod Patio és a Wall

Mod Patio és a Wall

Semmi más, mint egy egyszerű, sima beton terasz nézne elfoglalt és a versenyt a másik érdekes eleme ennek udvar, mint a amőba / svájci sajt fal és élénk színű kerti bútor. A táj erre Oregon tartózkodási tervezte Anita Van Asperdt a LandCurrent és keverékek modern részleteket a környező domboldalon.

Lebegő Térkő borsó Gravel

Lebegő Térkő borsó Gravel

Egyenletesen elhelyezett beton terítőgépek vannak süllyesztve ágyon borsó kavics keveréke textúrák. Beton terítőgépek lehet megvásárolni, vagy öntött-in-place-ben készült, különböző alakú és méretű.

Kis-Space megoldás

 Kis-Space megoldás

Mivel házakkal és terasz lakások korlátozott külső tér, akkor van értelme, hogy kültéri burkolatok, hogy egyszerű és könnyen járni. Még egy kis udvar, San Francisco-i székhelyű Bella Vita Garden Design szakszerűen beépítve ültető ágy arany hordó kaktusz, szobrok és egyéb pozsgás növények. Egy alacsony fal teszi kilátás nyílik a környező hegyekre.

Out of South Africa

A beton terasz tervezte LevEco Architects Dél-Afrika egy fedél készült IsoPine, ami egy összetett polisztirol anyagból. Mint sok modern lakások, a beton padló ugyanazon a szinten, mint bent, ami egy zökkenőmentes átmenetet az udvarra.

 

You may also like