Skip to main content

Frumos beton Patio Idei și modele industriale

Versatilitatea beton

Dintre toate materialele disponibile pentru terase construi, beton este cea mai alegere tradițională încă versatil. Este neted, curat, pot fi turnate și formate în curbilinii sau forme geometrice, și, cu adaos de nuanțelor, poate deveni altceva decât gri deschis clasic.

Alte beneficii: ofera permanența, durabilitate, și este destul de ieftin, cu atât mai mult dacă o faci singur-cu condiția să știi ce faci și sunt mai mult decât capabil de realizare a sarcinii. Pentru inceput do-it-meșterit, nu e lucru ușor, și nici nu este un loc de muncă-o singură persoană. Dacă nu sunteți sigur că puteți aborda un proiect concret terasa pe cont propriu, angaja un contractor.

Nu puteți merge în neregulă cu turnarea unui simplu placa de beton, dar dacă doriți să adăugați texturi sau un model, anumite tehnici pot fi aplicate în timpul procesului de întărire. Una dintre cele mai simple moduri de a adauga textura este de a aplica o mătură rigid peste beton de uscare, o dată în fiecare direcție, care va da suprafața unele „dinte“ și păstrați-l de a deveni alunecos cand este ud.

Repartizor Easy

pavele din beton sunt disponibile într-o varietate de forme, dimensiuni, culori și texturi, și pot fi plasate deasupra unui pat de nisip ambalate. Dacă te temi ideea de buruieni sau plante de voluntariat în creștere între spații, pavele poate fi reazemă cap pentru o suprafață netedă, neîntreruptă. Dacă optați pentru metoda mai tradițională de a lăsa spații între pavele (aceasta înseamnă că veți cumpăra mai puține pavele), acestea pot fi umplute cu pietris mazăre, pietricele, sau o strans, capac la sol scăzut de creștere.

Să aruncăm o privire la unele terase uimitoare și diverse în aer liber realizate din beton.

Canioanele Indian

Frumos beton Patio Idei și modele industriale

terase din beton domnească în Palm Springs, mai ales atunci când apune soarele în spatele vârfurilor San Jacinto. Este o comunitate deșert, cu precipitații puține, o mulțime de soare și temperaturi ridicate, și șantiere cu mai mult de hardscape softscape. Plantele care fac prospera in acest climat includ suculentele înțelept apă și cactuși.

Casă O modernă în mijlocul secolului Palm Springs’ cartier indian canioane, proiectat de arhitecții William Krisel și Stan Sackley, actualizări primite de Monty Collins Design interior să-l aducă în secolul 21. Acest patio are un finisaj clasic măturat-mătură. Alb foaie de metal set patio este colectia Topiary Richard Schultz pentru Knoll și este disponibil în alte culori.

Apă Înțelept Proiectare

Apă Înțelept Proiectare

Culorile și materialele utilizate în interiorul sunt în afara în continuare pentru a conecta spațiile de această casă Arizona. Proiectat de Coffman Studio, curtea are terase acide finisare beton și pavele, o groapă de foc de metal ruginit, bold galben și aqua pereți, plantatoare oțel rusticizate, ierburi ornamentale, plante suculente și o acoperire pentru umbra filtrat.

Asta e Simon relaxare pe gazon sintetic.

Rădăcini mijlocul secolului

 Rădăcini mijlocul secolului

O nouă casă cu o influență mijlocul secolului modern se află pe un deal din Los Angeles, unde a fost construit un istoric Lloyd Wright (fiul lui Frank Lloyd Wright), structura și mai târziu sa mutat la Scoala Colburn. Proiectat și construit de Bonura Building, reședința mare include o piscină geometrică și un patio din beton, cu linii curate, orizontale.

Turnat în Place

Elevation Architects a proiectat acasă, curtea interioară, și a peisajului pentru această casă modernă fermecătoare în Healdsburg, California. Dalele de beton au fost turnate în loc și spălate cu acid. Aceste dungi de acoperire la sol verde sunt Elfin cimbru, care creste rapid, sejururi compacte și pot fi mers mai departe. Patioul este încadrată cu alb, gri și negru pietriș mazăre.

Această tranziție fără sudură

Fără sudură de tranziție patio

Conceptul de la mijlocul secolului 20 de proiectare o tranziție lină de la interior la exterior este una care a persistat si intotdeauna arata moderne. Design-ul este cel mai potrivit cu case cu un singur etaj, care permite ocupanților să iasă din sticlă glisante deschise sau uși franceze și într-o curte cu puțin efort și pentru a muta înainte și înapoi cu ușurință. Pentru o buna, nivelul de tranziție, nimic nu bate concret, mai ales dacă materialul și culoarea spațiilor interioare și în afara sunt identice sau cel puțin par a fi.

Acest lucru acasă Seattle construit în 1950 a fost remodelat de Lane Williams Architects, și are două uși glisante mari, care se deschid vizuină și camere de luat masa la patio același nivel.

Palm Springs Patio

Palm Springs Patio

O proasta 1980 a remodela o casa Alexander în Palm Springs a fost cojit departe de H3K design-Renovarea pentru a descoperi rădăcinile sale moderne mijlocul secolului. O curte cea mai mare parte din beton încorporează o groapă de foc, care este la același nivel cu solul, deoarece este o caracteristică folosită rar. La nivel de zero, un bar sau o masă suplimentare pot fi plasate deasupra gropii pentru o petrecere, cu off foc, desigur.

Nisa pad-uri

Spălată cu acid natural gri tampoane din beton turnat pe loc

Acid-spălat natural gri turnat pe loc tampoane de beton sunt intercalat cu un amestec de cimbru, scotch, și irlandeză acoperă mușchi la sol. Proiectat de Falling Waters Peisaj, terasa, in cartierul Kensington din San Diego, oferă Ipe built-in scaune, Planters arhitecturale, și o groapă de foc, cu un finisaj de bord formular.

Northwest Modern

patio de Nord-Vest Modern

Cu caracteristici arhitecturale întunecate, cum ar fi un acoperiș de zinc, posturi de oțel, un îmbrăcat șemineu în aer liber în Choctaw gresie, un finisaj pietricică negru pe suprafete de biliard, și granit negru pe margini până la linia de plutire, un patio curat, lumina de culoare sens pentru WA design Arhitecți. Berkeley pe bază de beton second-hand firma cu ciment Portland alb pentru acest patio proiectat la comandă în Saratoga, California.

beton colorat

Colorat patio beton

Freeform dale colorate din beton, care seamănă cu pavele mari lespede sunt separate prin canale de pietriș în acest design patio de Stout Build-Design. Situat în Playa Del Rey, California, design caracteristici rezistente la secetă amenajare a teritoriului, un built-in groapă de foc cu scaune, și un built-in gratar.

echoing Forme

echoing Forme

Formele geometrice ale acestei acasă remodelat sunt repetate în curtea interioară de beton și piscină învăluire, care îmbină, de asemenea, în interior, la aer liber. Un proiect de grup care a inclus-cheie rezidențial, Pool medii, Jason Osterberger Designs, și Randy Angell modele, spațiul exterior include un șemineu liniar și vatră, care se întinde până la fântâna arhitecturală.

Mod Patio și perete

Mod Patio și perete

altul decât un simplu orice, neted terasa de beton ar arata ocupat și să concureze cu celelalte elemente interesante ale acestui curte, cum ar fi amiba / perete elvețian-brânză și mobilier viu colorate în aer liber. Peisajul pentru această reședință Oregon a fost proiectat de Anita Van Asperdt de LandCurrent și amestecuri detalii moderne, cu deal din jur.

Pavaj plutitoare cu pietris bob de mazăre

Pavaj plutitoare cu pietris bob de mazăre

pavele beton Uniform plasate sunt scufundate într-un pat de pietriș mazăre pentru un amestec de texturi. pavele din beton pot fi achiziționate sau turnate pe loc și a făcut în forme și mărimi asortate.

-Spațiu mic Soluție

 -Spațiu mic Soluție

Deoarece Townhomes și case de patio au limitat spațiu în aer liber, are sens să aibă podele de exterior, care este simplu și ușor să meargă mai departe. Chiar și într-o curte mică, San Francisco Bella Vita Garden Design încorporat expert paturi de plantare de cactus baril de aur, sculpturi, și alte plante suculente. Un perete redus permite vederi la munții din apropiere.

Din Africa de Sud

Un patio beton a fost proiectat de LevEco Architects din Africa de Sud, cu un capac realizat din IsoPine, care este un material compozit din polistiren. La fel ca multe case moderne, pardoseala din beton este la același nivel ca și în interior, creând o tranziție lină spre curte.

 

You may also like