Skip to main content

Modernă din beton Repartizor Walkway Idei

Prefabricat sau turnat pe loc, aceste Pavaj Definește „Modern“ pentru acasă

Modernă din beton Repartizor Walkway Idei

Este o pasarelă care tinde spre casele de grație, care sunt realizate în stilurile moderne sau contemporane. Fiecare placa de pavaj, numit un finisor, este realizat din beton fără podoabe, fie prefabricat sau turnat pe loc. Pavator este de obicei dreptunghiulară; uneori pătrat; rar circulară.

Marele „secret“ al acestui stil: puteți economisi tone de bani pe pavele , deoarece, spre deosebire de piatră naturală merge, stilul se realizează prin plasarea și de context . Cu alte cuvinte, dacă ai de gând pentru aspectul pătrat-finisor, 16″ pavele din beton (sau pietre pas cu pas, așa cum sunt numite uneori) vor fi suficiente. Doar să ia o privire la Seattle West pasarelă mai târziu în această galerie foto și tu veți vedea ce vreau să spun.

Pietre pas cu pas Peste o peluză

Pentru această casă modernă Fotografiată la mijlocul secolului, pavelele continua aspectul arhitecturii plat și la nivelul casei. Ei arata ca ele aparțin acolo. Cu toate acestea, ele arata, de asemenea, destul de diferite, încât știm că acest lucru este o casa remodelată.

Un dezavantaj al acestei abordări „piatră de temelie“ este ca face-taierea gazonului mai frustrant.

Ultra-moderne de beton Pavaj Trotuar Set in piatra decorativa

Ultra-moderne de beton Pavaj Trotuar Set in piatra decorativa

Un alt aspect concret finisor pe care le vezi de multe ori: patru dale de beton dreptunghiulare gigant sunt înconjurate de piatră decorativă gri.

Este un aspect atractiv și unul care funcționează bine cu peretele de beton, poarta de lemn natural, și xeriscaping.

Acesta poate fi înnebunitoare pentru a păstra toate că piatra decorativă liberă de frunze și alte materiale organice. Deci, cel mai bine este să se stabilească acest tip de pasarelă într-un climat mai arid.

Beton crescute ale Pre-Cast Slab Trotuar

pavele din beton nu trebuie întotdeauna să fie încorporat în iarbă sau în repaus în rocă. Uneori, levitează finisor de mai sus că iarbă sau piatră, sau nisip de mai sus, murdărie, de acoperire a solului, pietricele, sau chiar alte beton.

Aici, pavele prefabricate din beton colorat în culori oferă o pasarelă ridicată la casa.

Ploaie-lucioasă de beton frontal Piața Trotuar

Ploaie-lucioasă de beton frontal Piața Trotuar

Un simplu, dar eficient, pasarelă moderne din beton, construită de profesioniști, dar una pe care se poate duplica pentru propria casa: 18-20 pavele pătrat sprijinit într-un pat de rocă peisaj. De la Tierra Peisaj, LLC, o companie cu sediul WA West Seattle,, acest design funcționează nu doar din punct de vedere estetic, dar funcțional, de asemenea, ca mijloc de spațiere strânse pe care nimeni nu trebuie să sară de la finisor la finisor ca o broască. Este chiar cu scaunul cu rotile.

De asemenea, aceasta este o pasarelă pe care le poate duplica fie cu mieros sau agregate cu care se confruntă 16″ pavele din beton găsite la Home Depot.

Beton Modern Pasarela parțial Iarbă și Rock

Beton Modern Pasarela parțial Iarbă și Rock

Roman, pasarelă fascinant în partea din spate a unei case Denver traversată doua lumi: înverzite, luxuriant, lumea organică de gazon de pluș, împreună cu lumea Stark, gri, anorganice de piatră peisaj. Este un mod uimitor de genial de a trage aceste două zone disparate împreună. Această idee vine de la Mile High Landscaping, LLC, o companie de amenajare a teritoriului pe baza de CO Denver,.

Simplu Modern Eichler beton prefabricat Trotuar

Simplu Modern Eichler beton prefabricat Trotuar

Această pasarelă finisor de beton este cel mai minimalist și versiunea simplă a tuturor celorlalte pasarele prezentate în acest articol. Acesta harurile partea din față a unei mijlocul secolului Eichler moderne acasă. În timp ce eu nu pot determina dacă acest lucru este cu adevărat perioadă (probabil , nu, având în vedere starea excelenta a betonului – fără fisuri), acest tip de pasarelă este absolut adevărat la timpurile.

Această imagine vine de la Rebecca Gonzalez“un blog excelent, Mid-Century Modern Remodel, conținând casă, pe jos contorizate, comentarii retro magazin și actualizări ale Remodelarea ei la mijlocul secolului moderne.

Seceta Rezistent moderne din beton prefabricat Trotuar Proiectare

 Seceta Rezistent moderne din beton prefabricat Trotuar Proiectare

Rebecca Gonzalez de la mijlocul secolului Modern Remodel lovește din nou, dar de data asta e propria ei casă. Cat Annie relaxeaza pe peisajului rezistente la secetă, care marginile prefabricatelor din beton finisor pasarelă.

Acest aspect finisor-în termen de piatră, adesea însoțită de suculente, este un aspect clasic. Notă, de asemenea, modul în care Gonzalez staggers pavele, pentru a evita un aspect rigid.

 

You may also like