Skip to main content

Modern Acasă Exteriors Construit pentru Living Contemporan

Contemporan Residences debordează cu stilul modern

Contemporan Residences debordează cu stilul modern

Ne place tradiționale, mai vechi case-Acestea fiind spuse, nu este nimic ca o casa moderna frumos proiectat construit pentru a trai contemporan. Gândiți-vă linii curate, ferestre mari și spații superbe în aer liber, cu grădini păcăliți rezistente la secetă sau facilități plăcute de la bazine de înot în aer liber la punți. Chiar mai bine, case ca acestea vin într-o gamă largă de stiluri și materiale pentru a se potrivi cu orice gust. Pentru a obține GIST, iată exemplele noastre preferate de case moderne, fiecare dintre ele este un display stelar al arhitecturii contemporane.

Modern Ranch casă cu un Vibe european

Modern Ranch casă cu un Vibe european

Acest 4000-Square-picior, stil modern ferma de origine este un loc de întâlnire regulat pentru copii si nepotii proprietarilor, potrivit Paige Elise Interiors. A fost esențial pentru casa să aibă un cald, dar elegant vibe european. Una dintre caracteristicile de verificare de pe acea cutie este intrarea frontală de sticlă. Aceasta face lăcașul mai primitoare prin aducerea un pic de interior în exterior. ziduri de piatră sunt un vechi tactil lume care rapeluri recurs Curb oferind în același timp cele din interiorul casei cu confidențialitate. Nici acasă nu este completă fără amenajare a teritoriului minunat. Aici suculentele rezistente la secetă și arbuști nativ pentru regiune lucrurile verzi sus.

Eficiente energetic Râul Modern Acasă

Cele mai bune case moderne sunt păcălite cu caracteristici de economisire a energiei, cum ar fi acest exemplu superb de Stephen B. Jacobs Group. Aceasta este lăcașul chic în apropierea râului Connecticut și caracterul împrejurimile sale a fost păstrat în minte în timpul construcției. De exemplu, casa profită de zilele însorite, cu principalele sale fațade acoperite în ferestre expansive cu care se confruntă sud și vest. Pereții exteriori sunt, de asemenea, puternic izolate pentru a spori eficiența energetică a casei. În cele din urmă, ceea ce este punctul de a deține o casă, dacă nu profitați la maximum de spatiul tau in aer liber? Aici, o piscină este inclus pentru a vă răcori, și o punte superioară de pe dormitorul principal oferă vederi stelare ale râului.

Personalizat Modern Acasă Construit pentru zi cu zi de zi

Aici este un domiciliu modern australian de personalizate Homes stilizate. Ferestrele barosan permit luminii solare pentru a ilumina fiecare metru pătrat de spații interiorului în timpul zilei. Acoperișul skillion, înclinat spre spate, este un exemplu clasic al arhitecturii contemporane. Fațada frontală combină un mashup de texturi, inclusiv exteriori zidăria și siding. Noi adorăm cherestea furnir ușa din față, care oglinzi scara prezentat printr-o fereastră la etajul al doilea. Notă peisajului minim punctata de un zid de sprijin din piatră naturală. Se completează liniile curate și exterioare industriale inspirate a casei.

Beton Modern Beachfront Villa Construit pentru inundarea

Arhitecții pot obține puternic creativ cu beton. Această vilă la malul mării comună modernă de Glamping Hub este un exemplu perfect pitch-. Deoarece structura este atât de aproape de ocean, a fost construit din beton și alte materiale care stau până la inundații. ferestre expansiv și o punte de adorabil nivel al doilea oferă vederi spectaculoase ale apei.

Modern Homes Construit pentru părți

Multe case moderne sunt toate de afaceri în față și partidul în spate, ca acest exemplu de personalizate Homes stilizate. Toate geamurile din spate au o vedere neobstrucționată piscina mare. Chiar și gardul de sticlă din jurul caracteristica este transparent. rapeluri de iluminat exterior bucurie în aer liber, fără a strica ambianța.

Modern Home Made Fair-faced beton

O parte dintr-o acasă fel de spectacole Gottesman Arhitectura cât de frumos minimalismul poate fi în design rezidential, cu utilizarea de beton echitabil cu care se confruntă. Observați cum casa face din plin de panta minimă parcelei. Jumătate din proprietate servește ca o grădină, așa cum se arată în partea din față, în timp ce cealaltă jumătate se arată în partea dreaptă este rezervată pentru un bazin de înot de 65-picior-lung.

Tiny acasă moderne Perfect pentru aer liber Placere

Case mici încărcate cu facilități moderne pot fi tipul nostru preferat de case moderne. Întoarceți-vă ochii la acest refugiu mici irezistibil reperat pe Glamping Hub. Wee lăcașul rustic-inspirat este una cu aer liber. Notă modul în care se contopeste cu împrejurimile sale, datorită o punte de acoperiș spațioasă, cu built-in lumini cu LED-uri și uși mari de sticlă glisante care transformă interiorul într-o cameră în aer liber.

Acasă mai vechi transformat într-o locuință modernă

Casele mai vechi pot fi remodelate în locuințe moderne locuibile ca acest fost lăcașul în stil saltbox. Perioada de case ca acestea sunt cunoscute pentru acoperișurile înclinate și rame din lemn. Echipa de la Joshua Zinder Arhitectura și Design păstrat unele elemente nostalgice exteriorului lui, la fel ca shiplap inspirat siding, care seamănă cu plăci de lemn. Noul acoperiș skillion nu numai ca arata modern, dar creează, de asemenea, un spațiu interior mai ușor de utilizat. Ziduri de acoperire cu ferestre este o altă caracteristică modernă. Observați poziția ferestrelor de la primul etaj; ei maximiza lumina naturală fără a pierde viața privată.

Clasic Shingle-acasă stil cu o tentă modernă

Fanii structurilor de origine tradiționale vor aprecia această tentă modernă pe clasic stil șindrilă locuință coastă comună de Betsy Wentz, proprietarul Studio B Design Interior. Deasupra intrării din față sunt ferestre care se întind pe două etaje, luminoase foaier si scara interiorului. Ia-o bună privire la veranda ecranate-in și veți observa mai multe ferestre căptușesc primul etaj.

Rustic si modern Vacation Home

Cele mai bune case de week-end ar trebui să se simtă ca invitarea hideaways, ca acest exemplu moderne de Justin Krzyston la Stonehurst a proiecta și construi. Podea la tavan ferestre afișate pe partea stângă și partea din spate a casei deschide interior la mare în aer liber. Două punți în aer liber și de amenajare a teritoriului luxuriante crea cu adevărat o perfectă extraordinar mediu pentru relaxare. Iluminatul exterior este esențială pentru orice peisaj rezidential modern. Aici, lumini cu LED-uri plasate strategic oferă o strălucire de ghidare pentru pasarelă și puntea de comandă.

Actualizat Mid-Century Modern Acasă

Era mijlocul secolului stabilit tonul pentru un design modern acasă. Așa că ne-ar fi neglijenți dacă nu am include un exemplu stelar din perioada iconic. Aceasta casa Palm Springs a fost actualizat recent de către dl James judecător pentru a reflecta gusturile contemporane. În primul rând, spălătoria, care a fost amplasat în aer liber, a fost în interiorul mutat. În continuare, spațiul de curte a fost extins pentru viață în aer liber cu o firepit de gaz. Apoi proprietatea de suprimare a fasciculului cu o poarta modern din lemn șipcă și ferestre mat perforate sus recurs bordură.

Modest Acasă modern construit pentru Country Living

case modeste pot avea, de asemenea, o vibrație modernă. Această casă țară contemporană de Rising Sun Construcție are pereți eficiente energetic, cu izolație din spumă. O punte de colț și terasa de pe dormitorul principal maximizează plăcerea în aer liber. Ambele constau din posturi de cedru rezistente la intemperii, cu garduri șeptel durabil.

Amenajare a teritoriului contemporan pentru un Ranch Modern House

Plante și copaci care lucrează cu arata bine o locuinta moderna este un ingredient esențial pentru stimularea bucurie acasă. FormLA de amenajare a teritoriului creat acest peisaj semnificativ umplut cu plante care vor prospera în această regiune specifică ranch contemporane.

You may also like