Skip to main content

Idei de proiectare a caselor moderne de la mijlocul secolului

De ce Mid-Century Homes sunt un trainică preferate

Ceea ce face case moderne autentice, la mijlocul secolului atât de irezistibile după toți acești ani? Poate că este din cauza formei lor radical simplificate. Gândiți-vă linii elegante sau curbe organice, de multe ori punctate de ferestre mari, care unificat spatii interioare cu aer liber.

Mișcarea de proiectare la mijlocul secolului, care a dat startul în 1940 și sa încheiat la începutul anilor 1960, celebrează căsătoria de formă și funcție cu arhitectura și rezidențiale acasă decor minimal și adesea proiectate modest. De asemenea, a fost perioada care a inaugurat în epoca de bucurie acasă, care durează până în ziua. Pentru prima dată, proprietarii de case medie a început personalizarea spațiile lor de viață, atât în ​​interiorul cât și în afara, pentru a reflecta gustul și stilul lor de viață. Poate că această celebrare a auto la domiciliu este motivul pentru care casele moderne de la mijlocul secolului sunt încă un favorit arhitectural. Pentru a obține gist nostru, iată următoarele exemple.

Fermecător Mid-Century cabină

 Fermecător Mid-Century cabină

Casa tipic la mijlocul secolului este cunoscut pentru podea sa unică și aproape de design-sol de multe ori punctat de ferestre considerabile. Cu toate acestea, case de A-cadru, ca aceasta California cabina prezentate pe Glamping Hub, au fost la fel de populare ca a doua case. Acest lăcașul are un plan deschis, două etaje cu superioară fiind cu mansardă, și de ferestre mari, desigur. amenajare a teritoriului minim șantierului este, de asemenea, înrădăcinată în estetică mijlocul secolului. Spațiul în aer liber se simte ca o extensie a locuinței, din cauza este fațada acoperită cu sticlă.

Clasic cu două etaje Mid-Century Modern House

 Clasic cu două etaje Mid-Century Modern House

Aici este un clasic de ședere la mijlocul secolului construit în 1951 și actualizat recent de arhitectul, Carib Daniel Martin. Exteriorul casei lui poartă câteva dintre detaliile standard ale stilului clasic. Notă grupurile mari de ferestre, un low-panta acoperișului fronton paralelă cu fațada frontală, și un amestec de materiale Siding, caramida, lemn și metal, care, toate acestea atrăgătoare vizual modele si texturi. Interiorul dispune de un aranjament deschis living topped off cu tavane înalte boltite.

Elegant și modern Remodelată Ranch Casa

 Elegant și modern Remodelată Ranch Casa

Casa Flipper Profesionale James Judecător restaurat această fermă modernă mijlocul secolului la fosta glorie, superba. Albastru și vopsea albă perforată până exterior cărămidă. Gazon elegant și curte cu pietriș combinat cu gard elegant mată să ia recurs bordură de origine la un nou nivel chic. Glazura de pe acest Cupcake proverbială este strada foarte mare număr de-a face acest lucru lăcașul unui dop de trafic reale.

Întinzându Mid-Century Modern Ranch Casa

 Întinzându Mid-Century Modern Ranch Casa

Built-in 1962, această frumusețe modernă la mijlocul secolului împărtășit de Terrie O’Connor Agenții imobiliari este plin ochi ranch asupra lui cu Mad Men recurs. pereți de sticlă și ferestre lucarna ambele semnele distinctive ale ranchers high-end, inunda interiorul cu lumina naturala in timpul zilei. Interiorul dispune de un concept deschis, care, dacă nu sunt la curent, a devenit un lucru în timpul mișcării moderniste.

Woodland Acasă Inspirat de o cabană de schi Mid-Century

Woodland Acasă Inspirat de o cabană de schi Mid-Century

Înapoi în anii 1950, scandinav chic a fost la fel de accesibil pe scară largă cum este astăzi. Această cabină mijlocul secolului reperat pe Glamping Hub, amintește de o cabana de schi nordic. Exteriorul său are un acoperiș înclinat dramatică și tavan ferestre înalte. Acestea din urmă se căsătorește cu o vedere superba în aer liber cu principala zonă de living interior. O punte din decupeaza cedru dintr-o cameră foarte plăcută în aer liber, care este perfect pentru mese de vară sau de lovituri cu piciorul din spate, cu un cidru fierbinte in toamna.

Mid-Century Ranch Casa

 Mid-Century Ranch Casa

Casa Ranch-stil este un clasic mijlocul secolului. Casa mica singur etaj a devenit rapid un discontinue în sudul Californiei, în anii 1940 și apoi răspândit la est. Ranchers ca acest exemplu de la Glamping Hub au profiluri mici izbitoare din cauza acoperișurile lor aproape în unghi plat și aproape de construcție la sol.

Minunat Retro Remodelarea

 Minunat Retro Remodelarea

Aici este un alt remania retro uimitoare de James judecător. Scopul acestui proiect a fost să-și păstreze farmecul lăcașul lui originală, în timp ce adăugarea de noi modernistă detalii bataia de brand corecta la epoca. Notă utilizarea inteligent de panouri din lemn șipcă. Cei direct în fața casei, oferta umbrirea, în timp ce lamelele de pe acoperiș ascunde un AC drept condensator ingenios neatractiv? Toată lumea ar trebui să aibă acasă de iluminat exterior. Aici un pandantiv glob înviorează numărul de stradă pe timp de noapte în timp ce un pic de creditare stil Don Draper.

Mid-Century Dome Acasă Construit pentru un trai durabil

 Mid-Century Dome Acasă Construit pentru un trai durabil

Se poate argumenta că, casa cupola este una dintre cele mai tipuri de vizionare la mijlocul secolului, structurile rezidențiale. Arhitect si inventator Buckminster Fuller conceput aceste Adobes este extrem de eficiente pentru o viață durabilă. Forma lor sferică face din plin amprenta lor prin furnizarea de mai locuibile metri patrati decât casele traditionale. Aceste case sunt curbate, de asemenea, mai eficiente din punct de vedere energetic datorită zona lor de suprafață la volum.

Acest exemplu perfect pitch-a o casa cupolă a fost construită în 1953. Este o operă de artă istorică numit de floarea soarelui. Acesta a fost proiectat de James Dresser un fost ucenic Frank Lloyd Wright. Una dintre caracteristicile sale exterioare unice este atins punctul culminant, ferestre geometrice care permit în lumină naturală în timp ce blocarea razelor directe dure. Acest videoclip de acțiuni Mod Modern Realty rețea mai multe despre aceasta de o casă fel.

Mid-Century Modern Acasă cu o mulțime de recurs Curb

 Mid-Century Modern Acasă cu o mulțime de recurs Curb

Calea înainte de xeriscaping a devenit un lucru, proprietarii de case care trăiesc în zone cu climă caldă aveau curți acoperite cu pietriș pe tot parcursul anilor ’50, ’60 și ’70. Această acasă la mijlocul secolului remodelat de James Judecătorul include un nou peisaj de inspirație modernistă potrivite pentru uscarea zonei și aburos meteo.

Mid-Century Modern Butterfly acoperiș

 Mid-Century Modern Butterfly acoperiș

Un acoperis fluture, care imită forma de aripa insectei, este o altă trăsătură comună observate la unele case de la jumatatea secolului trecut ca aceasta reperat pe Palm Spring Homes. Caracteristica exterioara de obicei, asociat cu ferestre înalte, extins la interior înălțimea tavanului la niveluri dramatice. Notă alee-o dată circulară o materie prima pentru proprietăți mari să devină o caracteristică covetable pentru suburbiilor de la mijlocul secolului cu șantierele navale considerabile.

Casa într-un Mid-Century Modern Subdiviziune

 Casa într-un Mid-Century Modern Subdiviziune

Există mai multe cartiere din intreaga tara umplut cu case clasice pana la mijlocul secolului, unele restaurate la splendoarea lor originală.

Arapahoe Acres într-un oraș numit Englewood din Colorado este un exemplu. Construcția clasic sălașurile clasa de mijloc popularea cartier a început în 1949 și sa încheiat în 1957.

Lucrarea lui Frank Lloyd Wright a inspirat profund Designed acestor case de acest fel, de exemplu, fotografiata de Butterbean. Casa are un acoperiș joase, și un front fereastră acoperită, ambele semnele distinctive ale arhitecturii rezidențiale la mijlocul secolului. Aruncati o privire mai atentă la fațada și observați că structura este formată din blocuri de beton armat și cadre de ferestre din oțel. Ambele materiale de constructii au fost luate în considerare cu atenție moderne la momentul respectiv.

Standard Mid-Century Modest Casa

 Standard Mid-Century Modest Casa

Orice cartier suburban, care are o vechime de cel puțin 75 de ani are un modest câteva case de la mijlocul secolului cu acoperișuri tradiționale atins punctul culminant și garaje atașate. caracteristici standard suplimentare în aceste structuri, care erau de obicei mai putin de 1200 de picioare pătrate, includ ferestre de imagine și, curtea din fata, dar simplu bine amenajate și drum de acces.

Mid-Century House cu un acoperiș plat

 Mid-Century House cu un acoperiș plat

Palm Springs este cunoscut pentru case-unele sale de la mijlocul secolului magnific și de lux, cu acoperișuri plate așa cum se arată. Este important să rețineți că case cu toppers nivel sunt potrivite numai pentru zone cu climă caldă. Acest lucru se datorează faptului că acoperișurile plate nu încurajează drenaj și au complicat sisteme de jgheaburi. Ambele pot fi o problemă atunci când vine vorba de zonele de patru sezon, care se ocupă cu frunze moarte și zăpadă.

You may also like