Skip to main content

Kako Okrasite zanikrni Chic Spalnica

 Kako Okrasite zanikrni Chic Spalnica

Zelo priljubljen po 1990 in oblikovalec Rachel Ashwell blagovna znamka leta 1989, zanikrni Chic združili najboljše vidike vikend slogu, vintage čar, proračun prijazno repurposing pohištva in drugih predmetov, in priložnostno, ženski slog. Pogled na koncu padel v priljubljenosti, morda žrtev svojega preobilja ruffles in nereda. Ampak, zanikrni Chic vibe ni v celoti izginila. In še enkrat, je postala priljubljena okrasitev tema. Osnove so enake, in videz je prilagojen, da odraža sodobno okus za manj napora in moti. Ampak ena stvar, ki nikoli ne bo spremenilo, priložnostne, udoben in prijeten utrip tem veselo okrasitev slogu.

Enostavno Style

Včerajšnje zanikrni Chic objemu ruffles na posteljnino, okno zdravljenja, in vrgel blazine; draped kristalno kroglice vsej lampshades; množica zbirateljskih po vsej sobi; in preobilica umetniško delo. Danes je videti, je veliko manj nered. Pare določitvi zbirateljskih samo tiste stvari, ki so vam všeč, pozabi na vse ruffles in kroglice, in pustite nekaj odprto steno prostor sijalo skozi. Rezultat je spalnica, ki je očarljiv in veliko bolj prijeten.

Njegov namen z namenom

Ena stvar, ki se ni spremenilo od 1990 je uporaba repurposed predmetov in vintage pohištvo v zanikrni Chic spalnico. To omogoča enostavno okrasite ne da bi poškodovali proračuna in daje svoj vesoljski domiseln čar in osebnost. Zanikrni Chic zajema individualnost in ni stil za množično proizvodnjo piškotek-cutter.

Na primer, v tej sobi sliki, zložene vintage kovčki nadomestiti tradicionalnih nightstands. Oglejte si veliko drugih načinov za upcycle ali ustvarjalno ponovno uporabo predmetov v spalnici:

  • Uporaba starih polkna namesto vzglavja.
  • Postavite velik nabor bas bobna na svoji strani, da bi muhast nočni omarici.
  • Njegov namen starinski stol, da imajo vaše posteljne svetilke.
  • Poskusite odsek leseno ograjo ali dekorativni železa vrata za posteljo podu.

Posodobljeno Color Palette

Ena od značilnosti zanikrni Chic slog je veliko bele, in to se ni spremenilo. Toda medtem ko pasteli so prevladujoče dotakne barve nazaj v 90. letih, danes, ste prav tako verjetno, da bi našli temnejše-hued poudarki, kot je modrino, ki se uporablja v romantičnem spalnici tukaj na sliki. Ta stil se opira na belo in mehko občutek barve. Premisliti o uporabi ta slog, če imate radi črne, sive, super svetle barve, ali želijo dati poudarek na nevtralnih v vaši spalnici.

Zanikrni Chic Goes Minimalistična

Morda se zdi, da so zanikrni Chic in minimalizem neposredna nasprotja, ampak dejansko lahko mešanica dveh stilov v čudovito hibrid. Za dokazilo, preverite spalnico tukaj na sliki. Večinoma belo paleta z odtenki rožnate, mehke teksture, rustikalna deblo, in repurposed nočno omarico (stara mleko zaboj obrnil na bok), so čisto zanikrni Chic. Medtem, čisto, odprto, in vedro vibe je čisti minimalizem.

Ni Ultra Ženska Anymore

V preteklosti, zanikrni Chic je ženska z največ s prave eksplozije roza, cvetje, biseri in ruffles. V današnjem posodobljen videz, videz je veliko bolj primerna za spalnico v skupni rabi s partnerjem z različnih okusov. Medtem ko so v stiski les, pobarvan pohištvo, cvetlični odtisi, mehka paleta in udobne tkanine še vedno prisoten, niso over-the-top več, zaradi česar je slog bolj vsestranski in privlačna za druge.

Serene in nenaraven

Čista bela spalnica počuti zelo mirno in pomirjujoče, vendar je lahko sterilna, če ni naredil prav. Na srečo, vse-belo zanikrni Chic spalnica ima ravno dovolj teksturo, zanimive linije in pridih romantike obdržati videz prijeten in mirno, brez sledu starkness ali Depresivno. V sobi je prikazano, arhitekturni vzglavja je bogato okrašen, kot so svetila in pohištvo, pa preprostost paleti in pomanjkanje vzorec ohranja celoten vibe občutek prefinjen in mirno.

Vaš Nočitev kot zvezda

Vaša postelja v zanikrni Chic spalnico zagotovo morala biti zvezda. Pile je visoko z blazin in Shams vrhu udobno odejo, odejo ali odejo nad udoben listov, in boste imeli težko čas čakanja, dokler pred spanjem, da plezati v vsako noč. Medtem ko je leta 1990, vse od posteljnine, bi verjetno roza in prekrita z vrtnicami, danes, pa je prav tako verjetno, da bo bela ali drugo mehko barvno okrašena z mešanico vzorcev. Največja razlika od takrat do zdaj, je, da boste imeli več poudarka na ruffles ali ekstravagantno opremo.

Zmešamo in Match vzorci

Značilno je, da zanikrni Chic dekor združuje več vzorcev v eni sobi. Medtem ko so zelje vrtnice in Prevelik florals iz minulih dni še vedno precej v majhnih odmerkih, ki jih zagotovo ne vaša edina možnost. Danes, vas prosimo, da združujejo Florals s črtami, Geometrics, muhast modelov, ali pikami. Lahko celo izpustiti Florals skupaj kot na sliki tukaj. Dokler izbrati vzorce, ki dobro delujejo skupaj in dopolnjujejo svojo barvno shemo, lahko slog dela za vašo spalnico, preveč.

You may also like